Hero image

Exclusive Barbershop House Of Fade

+46 76 611 00 00
Vasaplatsen 12, 177 57 Järfälla Sweden
Open Today: 10:00 AM - 08:00 PM

Quick Facts About Exclusive Barbershop House Of Fade

Exclusive Barbershop House Of Fade är en trendig frisörsalong belägen vid Vasaplatsen 12 i Järfälla, Sverige. Med sitt moderna och stilfulla inredningskoncept och en passionerad personal, har denna plats snabbt blivit ett populärt val för män som söker en premium barberarupplevelse i området.
När man passerar genom dörrarna till Exclusive Barbershop House Of Fade blir man genast förtrollad av den sofistikerade atmosfären som fyller rummet. Varje liten detalj är noggrant utformad för att erbjuda sina kunder en avkopplande och bekväm upplevelse. Från de lyxiga läderstolarna och eleganta frisörstationerna till den mjuka belysningen och musiken som spelas i bakgrunden - allt är perfekt avvägt för att skapa en trivsam och exklusiv miljö.
Vid Exclusive Barbershop House Of Fade finns det en utmärkt personal av professionella och skickliga barberare som brinner för sitt arbete. Varje barberare med många års erfarenhet inom yrket, vilket garanterar att du alltid får den bästa vård och service. Deras expertis sträcker sig från klassiska herrklippningar och traditionella rakningar till moderna och trendiga stilar. Oavsett om du vill ha en traditionell eller modern frisyr, kan du vara säker på att dina önskemål kommer att förverkligas på bästa sätt.
Det som verkligen utmärker Exclusive Barbershop House Of Fade är deras engagemang för kundens totala välbefinnande. Förutom att erbjuda enastående frisörtjänster, erbjuder de också skönhetsbehandlingar av hög kvalitet. Deras utbud inkluderar ansiktsbehandlingar, skäggvård och grooming, samt olika former av massage. Dessa tjänster är utformade för att ge sina kunder en fullständig skönhetsrutin och ge dem möjligheten att slappna av och njuta av en komplett förvandling.
För de som söker en unik och personlig upplevelse kan Exclusive Barbershop House Of Fade erbjuda skräddarsydda behandlingar och specialtjänster. Deras team av barberare är mer än villiga att arbeta med kunder för att förstå deras stil och behov och sedan skapa en individuell design som passar dem perfekt. För dessa specialtjänster använder de bara de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa kvalitet och hållbarhet.
Utöver sin professionella och lyxiga atmosfär är platsen även känd för sitt engagemang för samhället. Exclusive Barbershop House Of Fade stöder olika välgörenhetsorganisationer och deltar aktivt i det lokala samhället genom att arrangera evenemang och erbjudanden för att bidra till välgörenhet. På så sätt är det inte bara en plats för frisyrer och skönhetsbehandlingar, utan också ett etiskt och socialt medvetet företag.
Om du letar efter en barberarupplevelse som kombinerar stil, lyx och professionalism, då är Exclusive Barbershop House Of Fade platsen för dig. Med sin sofistikerade inredning, expertpersonal och omfattande tjänsteutbud erbjuds du en unik och minnesvärd upplevelse som inte kommer att lämna dig besviken. Besök Exclusive Barbershop House Of Fade på Vasaplatsen 12 i Järfälla, och upplev själv varför denna plats är känt för att vara ett av de bästa ställena att ta hand om din stil och skönhet.


Best PlaceJuice Reviews

Jag tyckte om House of Fade bättre förut, då var det endast en frisör med en fin och fräsch vit lokal med en stor TV som spelade upp kampsportsmatcher utan ljud och musik i bakgrunden. Idag är det både en frisör och livsmedelsbutik med mat från Uganda. Utifrån kan det va svårt att förstå att det är en frisör, jag var tvungen att fråga vad som hänt med frisörsalongen, nu är den flyttad till ett rum längre in i lokalen vilket gör det omöjligt för handikappade att klippa sig här.
Priset är dyrare än konkurrenternas på ca 50kr. Personalen har alltid varit trevlig mot mig, speciellt frisören.
En rakapparat river huden och gör nacken röd efter klippningen.
De klipper helt ok, dock så är det dålig kundbemötande. Och jag fick betala 200kr, istället för 150kr som första gången kund.
Blandade känslor huruvida jag ska återvända eller inte.
Hoppas ni går i konkurs. Sämre kundbemötande får man leta efter, ni klipper hur ni vill och lyssnar aldrig på kundens önskemål om frisyr.
Besök detta ställe om du vill skämmas för din frisyr i 3 veckor
Muy bueno, hacen el corte que desees
Var där idag med min son som ville ha en cool frisyr. As dryg personal hälsade inte och typ kollade snet. Vet inte om det handlar om fel hudfärg eller annat men dom var super trevliga mot deras landsfolk. Skärp er!
Weird atmosphere like most "barbershops" in Stockholm. No proper greeting, semi-dirty working stations and poor craftsmanship.
The barbers give off a vibe of not liking their profession which leads to bad results. The haircut was not satisfactory, unevenly cut and the lines were not crisp. The prices are low but as they say, you get what you pay for.
The manager needs to shape things up and take more responsibility.
Really friendly barbers and a lively salon with Ghanaian music on replay. The cuts are super awesome and prices are fair for Stockholm. Only downside is you may have to wait a bit for your cut but generally I would recommend it.
????

Exclusive Barbershop House Of Fade Info

Amenities

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 08:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 08:00 PM
Thursday 10:00 AM - 08:00 PM
Friday 10:00 AM - 08:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM
Sunday 10:00 AM - 06:00 PM
Monday 10:00 AM - 08:00 PM

How to go there

Location