Hero image

Din Salong Uppsala

Kungsgatan 57E, 753 21 Uppsala Sweden
Open Today: 09:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Nej nej och nej! Jag klippte mig där och ni hade bara EN uppgift (Korta håret) Först och främst var den bara en frisör som jobbade. Andra jag sa vilken frisyr och han gjorde motsatsen! Sist så är det jätte jätte dyrt! Är är så besviken och arg! Jag rekommenderar inte det här stället och aldrig kommer hit igen.
Så missnöjd med sonens klippning! Aldrig mer hos er! Chockad!!!
Bra service och kvalitet på pojk- och herrfrisyr. Vet ej om hur det är för damer och flickor.
Snabb. Proffesionell. Bra pris. Jag var mycket nöjd.
Cheerful and very helpful, who listens with patience to give you the look that you want at a good price!
I love the Salon...very professional and affordable....One of the best in the town
Både hår och skägg! Rekommenderas!
Superduktiga, noggranna och trevliga ????! Dessutom ingick tvätt av håret fast jag inte ens bad om det! Nya favoritfrisören i uppsala!

Quick Facts About Din Salong Uppsala

Din Salong Uppsala, beläget på Kungsgatan 57E, är en oas av skönhet och avkoppling mitt i hjärtat av Uppsala, Sverige. Med vårt omfattande utbud av professionella skönhetsbehandlingar och vårt engagerade team av erfarna terapeuter, strävar vi efter att erbjuda våra kunder en unik och personlig upplevelse där de kan njuta av en stund för sig själva och bli ompysslade på bästa möjliga sätt.
Vår salong har en elegant och modern design som genomsyrar varje hörn. Vi tror att skönhet är lika mycket en känsla som det är en yttre upplevelse, och därför har vi noggrant skapat en atmosfär som är avkopplande, lugnande och inbjudande för alla våra besökare. Våra terapeuter är utbildade och kunniga inom sitt område och strävar alltid efter att ge dig den bästa behandlingen och den mest avslappnande upplevelsen som är möjlig.
På Din Salong Uppsala erbjuder vi en mängd olika behandlingar, allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerade kroppsbehandlingar. Våra ansiktsbehandlingar är skräddarsydda för att passa varje individs unika behov och hudtyp. Vi använder oss av högkvalitativa produkter och avancerad teknologi för att ge dig det resultat du önskar. Våra terapeuter kommer att analysera din hud och skapa en behandling som är anpassad efter dina specifika behov, oavsett om det handlar om hudföryngring, aknebekämpning eller att förebygga åldrande.
Förutom ansiktsbehandlingar erbjuder vi även en rad andra behandlingar för att ta hand om din helkroppshälsa. Våra kroppsbehandlingar sträcker sig från avkopplande massage och kroppspackningar till avancerade tekniker som fotzonterapi och elektroterapi. Vi har även specialiserat oss på vaxning och erbjuder en säker och effektiv hårborttagning för både kvinnor och män. Vår erfarna personal kommer att se till att du känner dig bekväm och avslappnad under hela behandlingsprocessen.
För att komplettera vårt breda utbud av behandlingar, erbjuder vi också professionell makeup och nagelservice. Våra makeupartister är experter på att skapa både vardags- och festlooker, och kommer att ge dig de bästa tipsen och råden för att framhäva din naturliga skönhet. Våra nageltekniker är erkända för sina kreativa och hållbara nageldesigner och kommer att ge dig en personlig och trendig manikyr eller pedikyr.
På Din Salong Uppsala ser vi varje besök som en möjlighet att ge våra kunder den bästa upplevelsen och resultatet. Vi strävar efter att vara uppdaterade med de senaste trenderna inom skönhet och erbjuder därför regelbundet nya behandlingar och produkter för att ge våra kunder det bästa och det senaste inom skönhetsvård.
Vi är stolta över att vara en del av det vackra Uppsalas skönhetsvärld och välkomnar alla som vill ha en paus från vardagen och unna sig lite egentid. Oavsett om du letar efter en avkopplande massage, en vacker manikyr eller en revolutionerande ansiktsbehandling, finns vi här för att ge dig den bästa upplevelsen och det bästa resultatet. Kom och besök Din Salong Uppsala på Kungsgatan 57E och låt oss ta hand om dig på bästa tänkbara sätt.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 07:00 PM
Thursday 09:00 AM - 07:00 PM
Friday 09:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location