Hero image

Dannys Studio

+46 456 229 29
Fjälkingegatan 2, 295 31 Bromölla Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Dannys Studio

Dannys Studio ligger på Fjälkingegatan 2 i den vackra staden Bromölla, belägen i södra Sverige. Detta välrenommerade etablissemang erbjuder en unik upplevelse för både kunder och personal. Med en fantastisk atmosfär, professionell service och högkvalitativa behandlingar är Dannys Studio en plats som lockar till sig människor från när och fjärran.
Dannys Studio är familjeägt och har funnits i över 20 år. Sedan etableringen har bolaget växt och blivit en välkänd destination för skönhetstjänster i området. Dess centrala läge i Bromölla gör det bekvämt för kunder från både staden och närliggande orter att besöka studion.
När man kliver in på Dannys Studio möts man omedelbart av lugn och av Koppla av i den moderna och varma atmosfären. Personalen är vänlig, professionell och framför allt mycket kunnig inom sitt område. Kunden kan känna sig trygg och bekväm med att veta att de befinner sig i erfarna händer.
Dannys Studio erbjuder en mängd olika skönhetstjänster som är skräddarsydda för att passa både män och kvinnor i alla åldrar. Här kan man få allt från frisör- och nagelbehandlingar till ansiktsbehandlingar och massage. Med ett brett utbud av behandlingar kan kunderna välja det som passar dem bäst och skapa sin egen personliga spa-upplevelse.
För de som vill förnya sin frisyr har Dannys Studio en expertteam av frisörer som kan göra underverk med saxar och färg. Oavsett om man vill ha en ny klippning, en färgförändring eller bara ett uppsättande är personalen lyhörd för kundens önskemål och gör sitt yttersta för att skapa en fantastisk och anpassad look.
För de som vill unna sig något extra kan man njuta av professionell manikyr och pedikyr på Dannys Studio. Här kan man få vackert polerade naglar och ett avkopplande fotbad samtidigt som man kopplar av och njuter av den varma och inbjudande atmosfären. Personalen använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att kunderna får de bästa resultaten.
Dannys Studio är inte bara en plats för att vårda utseendet, utan också en plats för avkoppling och återhämtning. Den professionella massagen som erbjuds här kan ge en stunds avkoppling och lindra spänningar och smärtor i kroppen. Massörerna är mycket kunniga och skräddarsyr behandlingen efter kundens behov och önskemål.
En annan populär behandling som erbjuds på Dannys Studio är ansiktsbehandlingar. Dessa behandlingar utförs med noggrannhet och precision för att uppnå en frisk och strålande hud. Kunderna kan förvänta sig en noggrann hudanalys och en skräddarsydd behandlingsplan som passar deras specifika behov.
Utöver de fantastiska behandlingarna som erbjuds på Dannys Studio arrangeras också regelbundet olika evenemang och specialerbjudanden. Kundevenemang som makeupkurser eller hårvårdsföreläsningar är populära och ger kunderna möjlighet att lära sig mer om skönhet och träffa likasinnade individer.
Sammanfattningsvis är Dannys Studio ett utmärkt val för den som vill ha en professionell och avkopplande skönhetsservice. Beläget på Fjälkingegatan 2 i Bromölla, Sverige, erbjuder studion en bred variation av behandlingar för att möta kundernas olika behov och önskemål. Med sitt varma och välkomnande atmosfär är Dannys Studio den perfekta platsen att koppla av, bli ompysslad och förnya både kropp och själ.


Best PlaceJuice Reviews

Utmärkt frisör i snygg och ren miljö, trevligt bemötande. Bra pris också!
Trevliga och duktiga frisörer. Billigt, smidigt och en snygg frisyr.
Kan verkligen rekommendera denna Frisör, alltid ett bra resultat och glad och trevlig personal. Plus att det alltid finns kaffe och lite fika
bröd där medans man väntar på att bli klippt!
Gör inte så som man säger.
Duktiga hårfrissörer. Bra resultat och trevligt bemötande. Kan oftast klämma in en tid med kort varsel. Snabbt och effektivt. Billigt också.
Duktig frisör.
Bra personal, bra frisörer och ett fantastiskt pris! Kommer att klippa mig här igen.
Alltid super trevliga, och super nöjd med resultatet varje gång!

Dannys Studio Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance
Amenities
  • Toilets

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location