Hero image

Coffee Barbershop

+46 73 535 39 62
Grönegatan 16, 222 24 Lund Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Health and safety
  • Staff wear masks
  • Staff required to disinfect surfaces between visits

Best PlaceJuice Reviews

Första gången där idag. Väldigt nöjd. Det blev som jag ville med lite extra allt! Tack
Första gången på Coffe Barbershop, vilken faded & klippning. Mohammed kan sitt jobb, rekommenderar starkt!
10 av 10. Bäst i Lund
Jag frågade efter längre hår som en pottfrilla men jag fick jätte kort hår och helt rakt när jag ville ha det lite spikigt
Jag vissa en bild på en mid fade och han gjorde en high han glömde att klippa på några ställen.
Skägget blev topp topp
Men frisyren blev mycket mindre bra
Fade och skägg är väl det enda dem kan antar jag
Platsen är sjuuk, till alla grabbar där ute ni får inte missa faden här???????? Den e ellld
Klippt flera gånger men blivit besviken de sista. Lyssnar inte på hur jag vill ha frisyr och linear upp mitt hår även om jag inte vill det. Blev sista gången
Bästa frisören i skåne utan tvekan, noggrann och blir alltid lika bra som förväntat! Rekommenderas starkt!

Quick Facts About Coffee Barbershop

Välkommen till Coffee Barbershop, en oas för älskare av kaffe och stilfulla frisyrer belägen på Grönegatan 16 i den vackra staden Lund, Sverige. Här kan du uppleva en unik kombination av kaffehus och barberarsalong, där vi erbjuder enastående kaffeupplevelser och professionell hårvård under samma tak.
Coffee Barbershop är mer än bara en vanlig kafé- eller frisörsalong. Det är en plats där du kan koppla av, njuta av en god kopp kaffe och samtidigt unna dig en snygg och personlig frisyr. Vi tror på att erbjuda våra kunder det bästa av två världar – möjligheten att ta hand om sig själv och se sitt bästa jag samtidigt som man njuter av en avkopplande stund.
När du kliver in på Coffee Barbershop möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Vårt eleganta och moderna inredningskoncept kombinerar stilfulla trädetaljer och industriella inslag för att skapa en unik och avslappnad atmosfär. Vårt välutbildade team av barberare och baristor är dedikerade till att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.
Kaffe är hjärtat och själen i Coffee Barbershop. Vi tror på att bara det bästa är gott nog och därför serverar vi noga utvalda kaffebönor från några av världens bästa kaffeproducenter. Våra baristor har en gedigen kunskap och år av erfarenhet inom kaffebranschen, vilket garanterar att varje kopp serveras perfekt tillredd och full av smak. Oavsett om du föredrar en klassisk espresso, en krämig cappuccino eller något mer experimentellt kommer du att hitta din nya favoritdryck här hos oss.
Medan du njuter av din kopp kaffe kan du boka en tid hos våra skickliga barberare för att ge dig själv en uppdaterad och trendig frisyr. Vårt team är expert på allt från klassiska skäggtrimningar till moderna herrklippningar och garanterar att du lämnar salongen felfri och full av självförtroende. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och erbjuder skräddarsydda behandlingar som passar din individuella stil och önskemål.
Coffee Barbershop strävar efter att skapa en samhällsanda och är en plats där vänner, grannar och kollegor kan mötas och umgås på ett avslappnat sätt. Vi arrangerar regelbundet evenemang och temakvällar för att stärka gemenskapen i Lund och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Från liveframträdanden till kaffeprovningar och skäggtävlingar – det finns alltid något spännande som händer på Coffee Barbershop.
Vi tror också på vikten av hållbarhet och ansvarstagande. Vi strävar efter att vara ett föredöme för den lokala gemenskapen genom att använda miljövänliga produkter och återvinna vårt avfall på ett ansvarsfullt sätt. Genom att stötta oss hjälper du till att minska din egen miljöpåverkan och göra skillnad för planeten.
Så oavsett om du behöver en uppfriskande kopp kaffe för att starta dagen, en snygg frisyr inför en viktig händelse eller bara en plats att koppla av och umgås med vänner, är Coffee Barbershop den perfekta destinationen för dig. Besök oss på Grönegatan 16 i Lund och upplev en harmonisk kombination av smak, stil och gemenskap på en och samma plats. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt unika kafé och barberarsalong.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 07:00 PM
Sunday 11:00 AM - 05:00 PM
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location