Hero image

Claudes Klippotek

+46 70 032 11 50
Engelbrektsvägen 46, 177 30 Järfälla Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Quick Facts About Claudes Klippotek

Claudes Klippotek, beläget på Engelbrektsvägen 46 i Järfälla, Sverige, är en populär och professionell frisörsalong som har varit en huvudattraktion för lokalbefolkningen i över ett årtionde. Med en passion för att skapa fantastiska frisyrer och erbjuda enastående kundservice är Claudes Klippotek stolta över sitt rykte som en av de bästa frisörsalongerna i området.
När man kliver in i Claudes Klippotek välkomnas man av en ren och modern inredning som omedelbart förmedlar en känsla av stil och elegans. Salongen är utrustad med toppmodern utrustning och de senaste verktygen inom frisörbranschen för att kunna erbjuda kunderna en enastående upplevelse och resultat som överträffar förväntningarna.
Claudes Klippotek är inte bara känt för sin expertis inom klippning och styling, men också för sitt dedikerade team av erfarna och kreativa frisörer. Varje medlem av personalen är välutbildad och har omfattande yrkeserfarenhet, vilket gör att de kan utföra allt från en enkel trimning till avancerade färgbehandlingar och trendiga uppsättningar.
Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster för både män och kvinnor. För de som vill förändra sin look eller behöver hjälp med att hitta den perfekta stilen, erbjuder Claudes Klippotek konsultationer där skickliga frisörer hjälper till att skapa den optimala frisyren som passar varje individuell kund. Med en passion för att förstå kundernas behov och önskningar är deras mål att lyssna noggrant och skapa en personlig och skräddarsydd upplevelse för varje besökare.
En annan anmärkningsvärd aspekt hos Claudes Klippotek är deras användning av högkvalitativa produkter och behandlingar. Salongen är stolt över att erbjuda ett sortiment av noggrant utvalda produkter från välrenommerade varumärken, vilket garanterar att kunderna får de bästa resultaten och den bästa vård för sina hår. Dessutom håller personalen sig kontinuerligt uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranschen för att kunna erbjuda de mest innovativa och moderna behandlingarna.
Förutom de fantastiska frisörtjänsterna och produkterna är kundnöjdhet en grundpelare för Claudes Klippotek. Salongen strävar efter att ge varje kund en avkopplande och bekväm upplevelse som överträffar deras förväntningar. Personalens vänliga och hjälpsamma attityd gör att besökare känner sig välkomna och avslappnade, och de är alltid redo att svara på eventuella frågor eller ge professionella råd om hår och skönhetsvård.
Så oavsett om du behöver en ny klippning, färgning eller styling inför ett speciellt tillfälle, kan Claudes Klippotek erbjuda dig enastående service och resultat. Besöket på Claudes Klippotek blir mer än bara en frisörupplevelse - det blir en chans att unna sig lite lyx och omsorg för sig själv i en trivsam och professionell miljö.
Kom och upptäck Claudes Klippotek på Engelbrektsvägen 46 i Järfälla och njut av en fantastisk frisörupplevelse där ditt hår blir i fokus och din stil transformeras till det bättre. Med sin expertis, passion och omsorg kommer Claudes Klippotek definitivt att bli ditt go-to ställe för alla dina frisörbehov.


Best PlaceJuice Reviews

Det är bästa frisör hela norra Stockholm personel är trevliga jag är rekommenderar ????????????????????
Bra snabb service..trevlig personal..och billigt !!
Duktig frisör och trevligt bemötande ????????????????????????
perfect service duktiga frisörer
????????????
Bästa frisören i Järfälla fråga efter aboud
Bra Snabbt Billigt
Jätte fint frisörsalong,med bra pris och trevliga personalen.

Claudes Klippotek Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location