Hero image

Brothers Parturi Pirkkala

+358 44 2418378
Saapastie 233950 Pirkkala Finland
Open Today: 09:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Leikkausjälki todella epätasainen. Hiukset leikattiin n.5minuutissa, eikä parturi antanut katsoa edes takaa/sivuilta peilillä. Tarvii yrittää nyt kotona itse siistiä "ammattilaisen" jälkeä.. Aika arpapeliä, kun joskus täältä sai hyvää palvelua, mutta silloinen leikkaaja siirtyny jo eteenpäin... En suosittele!!!

Erittäin hyvä juttu, että BROTHERS saapui Pirkkalaan. Kävin koko viime vuoden Tampereen puolella Brothersissa, mutta nyt parturimatka lyheni puolella. Erittäin hyvässä paikassa: Prismat, vaateliikkeet ja muut kaikki vieressä. Saa tehtyä monta asiaa kerralla. Tässä parturissa olet arvostettu asiakas, niin kuin muissakin Brothers-partureissa, ja sain täällä ihanan ammattimaisen hiustenleikkuun toiveeni mukaan. Hinta on hieman noussut aiemmasta 15 eurosta, mutta 18 eurolla tuo on silti maailman paras työ. Hinnannousun vastineeksi annettiin mahdollisuus liittyä kanta-asiakkaaksi ja tein niin heti, koska kortilla joka kymmenes asiointi ilmaiseksi. Tuloaikaan jonoa ei ole ollut, kävin lauauntaina. Sain tietää paikan olemassaolosta ihan sattumalta, eli kovin näkyvää esitettä tai logoa ei ainakaan asiointihetkellä ollut. Onneksi satuin kuitenkin paikallisen Brothersin löytämään ja toivon mukaan muutkin. Täällä vierailu on hintansa arvoinen, ja se tarjottava tee on oikeasti melko hyvää. Kannattaa tulla jo pelkästään teen takia!

Itse olen käynyt nyt noin puoli vuotta kahden viikon välein ja olen kyllä viimesen päälle tyytyväinen!

Mukava ystävällinen palvelu. Saa siistin miesten hiusten leikkuun. Parran leikkaamisessa osaavat useita tyylejä. Suosittelen.

Olen ollut aina erittäin tyytyväinen leikkauksen jälkeiseen tulokseen. Nyt tulee jo 4 vuotta vakioasiakkaana olosta Brothersilla.
Henkilökunta on mukavaa ja rautaisia ammattilaisia! Erityiskiitos Muslumille. Vahva suositus.

I have always been very satisfied with the results of the haircut.
It's already 4 years since I've been a regular customer at Brothers.
The staff is friendly and professionals! Special thanks to Muslum. Big recommendation.

Olen käynyt jo useamman vuoden ajan. Aina poistunut tyytyväisenä.

Paikka jonne on aina mukava mennä. Työntekijät rentoja. Lisäksi palvelu on nopeaa, edullista ja työnjälki todella laadukasta. Muutaman vuoden olen ollut vakkariasiakkaana. Erittäin iso suositus ????????

If you want to ruin your hair, go there. After going there, I bought a hat immediately and now I am waiting my hair to grow longer. Maybe they are good at some simple hairstyle in this price, but if you want some a little complicated one (which is impossibe to finish in 15min), pls don't go there. You will regret for at least one month, or you can buy a hat~

Today

Opening Hours

Thursday 09:00 AM - 07:00 PM
Monday 09:00 AM - 07:00 PM
Friday 09:00 AM - 07:00 PM
Sunday Closed
Wednesday 09:00 AM - 07:00 PM
Tuesday 09:00 AM - 07:00 PM
Saturday 09:00 AM - 05:00 PM

How to go there

Location