Hero image

Brooklyn Hairdesign

+46 31 20 22 24
Gibraltargatan 56, 412 58 Göteborg Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Brooklyn Hairdesign

Brooklyn Hairdesign - En Trendig och Innovativ Hårsalong i Göteborg
Brooklyn Hairdesign är en modern och trendig hårsalong som är belägen på Gibraltargatan 56 i Göteborg, Sverige. Med en passion för att skapa vackra frisyrer och erbjuda en överlägsen kundupplevelse har Brooklyn Hairdesign snabbt blivit en av stadens bästa destinationer för alla dina hårvårdsbehov.
Beläget i ett pulserande område i Göteborg, lockar Brooklyn Hairdesign till sig både lokala invånare och besökare från när och fjärran. Salongen är känd för sin moderna och välkomnande atmosfär, skapad för att ge kunderna en avkopplande och bekväm känsla så snart de kliver in genom dörren.
Brooklyn Hairdesigns professionella och erfarna team av frisörer är dedikerade till att hjälpa sina kunder att uppnå sina drömfrisyrer. Oavsett om du är ute efter en klassisk och sofistikerad look, eller om du letar efter något modigt och unikt, så finns det någon på Brooklyn Hairdesign som är specialiserad på att uppfylla dina önskemål.
Salongen erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för både kvinnor och män. Det inkluderar klippningar, färgbehandlingar, permanenta lockar, styling och mycket mer. Brooklyn Hairdesign är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och är glada att dela sin kunskap med sina kunder. Du kan vara säker på att du får en personlig och skräddarsydd upplevelse varje gång du besöker salongen.
En av de bästa aspekterna med Brooklyn Hairdesign är den kreativa atmosfären som är närvarande i salongen. Frisörerna tror på att låta sin hantverksskicklighet och kreativitet få fria tyglar. Detta innebär att de är öppna för att utforska nya stilar och idéer för att få fram det bästa i varje kunds hår. Oavsett om du har en tydlig bild av vad du vill ha, eller om du behöver lite inspiration och råd, så är Brooklyn Hairdesigns frisörer där för att guida dig och skapa en unik look som framhäver din personlighet och stil.
Förutom att erbjuda enastående service och expertis, är Brooklyn Hairdesign också stolt över att använda högkvalitativa produkter och verktyg. De samarbetar med välrenommerade professionella varumärken som garanterar att ditt hår får de bästa möjliga behandlingarna och resultatet. Genom att hålla sig uppdaterade med de senaste produkterna och teknikerna, säkerställer Brooklyn Hairdesign att de alltid kan erbjuda de mest innovativa lösningarna för sina kunder.
Att känna sig uppvaktad och väl omhändertagen är en viktig del av upplevelsen på Brooklyn Hairdesign. Salongen är designad för att skapa en avkopplande och bekväm miljö där du kan koppla av och njuta av din behandling. Från det ögonblick du kliver in i salongen blir du välkomnad av det vänliga och professionella teamet som är tillgängligt för att svara på dina frågor och göra ditt besök så behagligt som möjligt.
Om du är redo för en förändring eller bara behöver en förnyelse, så är Brooklyn Hairdesign det perfekta valet för dig. Med deras passion för hår, kreativitet och enastående service kommer du inte bli besviken. Besök Brooklyn Hairdesign på Gibraltargatan 56, 412 58 Göteborg, Sverige och njut av en unik och personlig hårvårdsupplevelse som är utöver det vanliga.


Best PlaceJuice Reviews

Super trevlig MEN kan verkligen inte klippa hår, körde sin grej, lyssnade inte.
Tog nästan dubbelt betalt för det var lördag, vilket han hittade på i stunden. Ville bara där ifrån..
The worst hair dresser. He doesn't know how to do a haircut at all. Extremely lazy and arrogant. Also he charges random money than what is written on his shop.
Jag skulle absolut inte rekommendera andra att gå dit. Han berättade att han inte kan fixa skägg och om en till kund dyker upp så ska han lämna skägget som det är. Inte värt en enda krona för klippningen.
Snabb och effektiv klippning till bra pris.
Håret var 4cm långt och jag sa tydligt "ta 5-6mm, jag vill ha mer än 3cm kvar" men efteråt var det 17mm t v och 22mm t h.. Det dröjde en månad innan jag såg vettig ut igen. Skulle satt 2 i betyg men han har klippt bättre förut.
Very friendly, highly recommended!
Bra klippningar. Noga och ser till att det blir som man vill. Går snabbt också. Det är dessutom billigt med rabatt för studenter. Och killen är riktigt trevlig också! Har drop in så det är bara att glida in när man har en halvtimma över. Tror det går att ringa i förväg också men det är sällan mer än någon person i kö.
Det går ganska fort, men resultatet blir bra, så det är egentligen bara ett plus. Vill du ha en annan frisyr än kort på sidorna och lite längre uppepå så får du nog leta upp någon annan frisör, för det enda valet du har här är i princip vilken inställning på rakapparaten som ska användas. Sen tar han, precis som många andra har sagt, bara kontanter. Och något kvitto får du inte heller.

Brooklyn Hairdesign Info

Amenities

Accessibility

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 11:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location