Hero image

Bjuv Barbershop

+46 76 562 55 59
Södra Storgatan 19, 267 31 Bjuv Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Bästa frisören i Bjuv! Bra pris plus bra resultat varenda gång!
Fantastiskt allt han gör varmt rekommenderad ????????
Bra, snabbt och prisvärt
Billigt! Och duktig frsör
Duktig och trevlig. Bra priser också. Rekommenderas.
Väldigt bra klippning. Sjuka fades! Bra pris för klippning
Altid så sød og for en god sluder for en slader og billige
Billigt, snabbt och bra!! Flexibel ägare!!

Quick Facts About Bjuv Barbershop

Bjuv Barbershop, belägen på Södra Storgatan 19 i Bjuv, Sweden, är en av stadens mest populära platser när det gäller herrklippning och grooming. Med sitt dedikerade team av erfarna och passionerade barberare levererar Bjuv Barbershop en unik och kvalitativ upplevelse för sina kunder.
Bjuv är en charmig liten stad i södra Sverige, som är känd för sin vackra natur och sin historiska atmosfär. Med sina smala gator och pittoreska byggnader ger Bjuv en traditionell och mysig känsla. Mitt i denna idylliska omgivning hittar man Bjuv Barbershop, ett välkänt landmärke i staden.
Vid första anblick möts man av Bjuv Barbershops klassiska och stilrena inredning. Den gamla tegelfasaden och de stilfulla skyltarna ger en hint om barberingens historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Väl inne i lokalen möts man av en varm och inbjudande atmosfär. Den trevliga personalen och den glada stämningen skapar en omedelbar känsla av gemenskap och tillhörighet.
Kärnan i Bjuv Barbershop är såklart dess skickliga och passionerade team av barberare. Deras expertis och färdigheter gör varje besök till en minnesvärd och personlig upplevelse. Oavsett om det är en traditionell rakning, en modern klippning eller en noggrann skäggtrimning, så är barberarna på Bjuv Barbershop utrustade med de kunskaper och verktyg som krävs för att leverera förstklassig service.
En stor fördel med Bjuv Barbershop är att de inte bara fokuserar på att erbjuda en utmärkt klippning eller grooming, utan de strävar också efter att skapa en avslappnad och behaglig miljö för sina kunder. Det är inte bara en plats för en snabb klippning, det är en plats där man kan slappna av och njuta av en stund för sig själv.
Bjuv Barbershop erbjuder också ett brett utbud av professionella produkter som är noga utvalda för att passa deras kunders behov. Från skäggoljor till stylingprodukter, kan man vara säker på att hitta det man behöver för att upprätthålla en vältrimmad och snygg look även hemma.
Förutom sitt engagemang för kvalitetsbehandlingar och produkter, gör Bjuv Barbershop också sitt bästa för att vara en positiv kraft i samhället. De stödjer lokala välgörenhetsorganisationer och tar aktivt del i olika välgörenhetsinitiativ. Genom att klippa sig på Bjuv Barbershop kan man alltså bidra till att göra en skillnad i samhället och samtidigt se bra ut.
För att boka en tid på Bjuv Barbershop kan man antingen besöka deras hemsida eller ringa dem direkt. Kundtjänsten är alltid vänlig och hjälpsam, och hjälper gärna till att hitta den bästa tidpunkten för ens individuella behov.
Sammanfattningsvis erbjuder Bjuv Barbershop en unik och kvalitativ upplevelse för alla som söker skicklig och professionell klippning och grooming. Med sin klassiska inredning, sitt dedikerade team av barberare och sitt engagemang för samhället har Bjuv Barbershop blivit en av Bjuvs mest älskade platser. Om du befinner dig i området och är i behov av en trimning eller klippning med stil är Bjuv Barbershop platsen att besöka.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location