Hero image

Afro Hair and Body Shop

+45 35 39 93 53
Fredensgade 172200 København Denmark
Open Today: Closed

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair accessible entrance
  • Wheelchair accessible parking lot

Best PlaceJuice Reviews

Jeg blev klippet hos dem igår, og frisøren er rigtigt sød og venlig. de klipper til gode priser og det ser også godt ud. Anbefales 100 %

God service og hyggelig snak. Og en frisk fade ????

Jeg VAR en af dine kunder, men ikke længere. Jeg har ikke tillid til dit booking system. Dit booking system (en bog kanlender samt en telefon) er ældgammel og medfører at du laver fejl, hvilket jeg måtte opleve hele 2 gange. Man ringer dig op for at booke en tid, man kan dårligt nok hører dig, plus den langsommelig process hvor du bladre i kalenderen frem og tilbage for at tilbyde nogle ledig tider tager bare evigheder. Når det så endelig lykkes at finde en ledige tid så notere du det ned i kalenderen skulle man tro, men nej, hele 2 gange har jeg oplevet at du ikke har notere det ned. Så man drøner afsted for at komme til tiden og når man så kommer frem så var du ikke dukket op den ene gang og den anden gang havde du givet min tid til en anden. Dit booking system er alt for upålidelige. Man kan ikke regne med at man har en tid hos dig med det system du har. Jeg håber du vil investere i et elektronisk system som gør det nemt for kunderne og er mere pålidelige end det du har nu, hvis du en dag gør det så vil jeg være den første til at booke, men indtil da må du have det bra som de siger på svensk.

Hey det er Sean han er den beste jeg kender han kan jeg godt anbefale????????

Meget veludført arbejde, venlige mennesker og helt bestemt anbefalelsesværdig, hvis du overvejer dreadlocks eller lign.

Det er det bedste barbershop i København/Danmark hvis du skal have en Fade stillet og smooth OG Style. Så spørg efter Kelly klart det bedste sted ever.

Well what can I say about Kelly....Absolutely spot on service, booked me in at short notice and is probably one of the most skilled afro (amongst other styles) barber I have ever had my hair done by. Also a really friendly guy. Will definitely be returning once my hair gets out of control again!

Søde og rare mennesker
Gode priser

Today

Opening Hours

Thursday 11:00 AM - 07:00 PM
Monday 11:00 AM - 07:00 PM
Friday 11:00 AM - 07:00 PM
Sunday Closed
Wednesday 11:00 AM - 07:00 PM
Tuesday 11:00 AM - 07:00 PM
Saturday 11:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location