Hero image

Afro Hair Academy Salon Elizabeth

+46 8 24 65 24
Hantverkargatan 88112 38 Stockholm Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Payments
  • NFC mobile payments
  • Credit cards
  • Debit cards
  • Checks
Health & safety
  • Appointment required
  • Staff required to disinfect surfaces between visits
Amenities
  • Restroom

Best PlaceJuice Reviews

Super quality of service and excellent knowledge of hair, I'm extremely hard to cut with my Swedish afro, but she knew just how to do.
I also really love her as a person, she's very kind and caring. Will be back for sure!
Super nice and professionell people in this saloon - much love! ❤️
Its a place that simply reminded me of home and Africa. The barbers there were very skilled and did amazing work with people's hair. Once you step in, all you see and remember is Africa.
Definitely a recommendation for Africans looking for a place to get a familiar cut and look.
Skön atmosfär, skulle uppskattas om väntetiden blev kortare. Men annars är det en skön atmosfär och kultur, man går där ifrån med ett leende.
Gillar atmosfären det är lugnt och mysigt trevlig och rolig frisör rekommenderar att gå dit. Super nöjd ????
I'm from London and I'm very specific with my hair and the barber Kwame gave me one the best haircuts I've ever had in my life professional and I highly recommend, If you want a good hair cut come here
The place good for everyone I think depending on my observations but only basically on Afro hair type
Fruktansvärt otrevlig och oproffessionell salong.

Quick Facts About Afro Hair Academy Salon Elizabeth

Afro Hair Academy Salon Elizabeth är en framstående skönhetssalong belägen på Hantverkargatan 88112 i centrala Stockholm, Sverige. Med över ett decennium av erfarenhet inom afroamerikanskt hår och skönhet, är denna salong en pålitlig destination för dem som söker professionell service och omsorg för deras afrohår.
Salongen är en del av den kända Afro Hair Academy, som grundades av Elizabeth Johnson, en framstående expert inom styling och skötsel av afrohår. Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive hårklippning, hårstyling, färgning, extensions och hårvård. Oavsett om du vill ha en dramatisk förändring eller bara en småningom trimning av dina lockar, kan personalen på Afro Hair Academy Salon Elizabeth skapa den perfekta looken för dig.
En av de unika aspekterna med Afro Hair Academy Salon Elizabeth är dess fokus på utbildning och kunskap. Salongen fungerar också som en utbildningsanläggning där frisörer kan delta i specialiserade kurser för att lära sig de senaste teknikerna och trenderna inom afrohår. Elizabeth Johnson själv är en passionerad lärare som delar generöst med sig av sin expertis till både kunder och sina anställda. Denna inriktning på utbildning garanterar att varje besökare får bästa möjliga service och de senaste trenderna inom afrohår.
Kunder som besöker Afro Hair Academy Salon Elizabeth kan förvänta sig en varm, vänlig och välkomnande atmosfär. Den professionella personalen och Elizabeth själv tror starkt på att lyssna på kundernas behov och önskemål för att skapa en personlig upplevelse. Konsultationen är nyckeln till att framgångsrikt skapa den perfekta looken för varje individ. Salongens team är lyhörda och tar sig tid att verkligen förstå varje kunds förväntningar och önskemål.
När besökare kliver in i Afro Hair Academy Salon Elizabeth, möts de av en elegant och modern inredning. Salongen är utformad för att skapa en avslappnad och bekväm miljö där kunderna kan känna sig avslappnade och trygga. Det stora utbudet av produkter och verktyg som används i salongen är noggrant utvalda för att passa behoven hos afrohår. Produkterna är av högsta kvalitet och främjar en hälsosam hårväxt och hantering.
Utöver de grundläggande tjänsterna som erbjuds, har Afro Hair Academy Salon Elizabeth också ett brett utbud av specialistbehandlingar. Dessa inkluderar behandlingar för att återställa skadade lockar, skydda håret mot miljöskador och främja tillväxt och hälsa. Salongpersonalen har expertkunskaper om afrohårs specifika behov och kan erbjuda skräddarsydd rådgivning och behandlingar för att möta varje kunds individuella behov.
Afro Hair Academy Salon Elizabeth har också ett engagemang för att främja hårvård och självuttryck inom den afrikanska diasporan. Salongen erbjuder regelbundet evenemang och workshops för att dela med sig av bästa praxis, trender och stylingtips med kunder och allmänheten. Detta engagemang för att utbilda och informera är en del av Afro Hair Academy Salon Elizabeths strävan att förändra och förbättra hur afrohår betraktas och behandlas både inom samhället och i hårbranschen.
I sammanfattning är Afro Hair Academy Salon Elizabeth en betrodd och professionell destination för de som söker kvalitativ vård och styling av afrohår i Stockholm. Med sin framstående expertis, utbildning och personlig service har salongen byggt upp en stadig kundbas och ett gott rykte. För den ultimata upplevelsen och vård för afrohår, är Afro Hair Academy Salon Elizabeth platsen att besöka.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Monday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Sunday -
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Tuesday 08:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 04:00 PM

How to go there

Location