Hero image

Abdu Hair Salon Husby

+46 73 721 11 01
Lofotengatan 22, 164 30 Kista Sweden
Open Today: Closed

Quick Facts About Abdu Hair Salon Husby

Abdu Hair Salon Husby, beläget på Lofotengatan 22 i stadsdelen Kista i Sverige, är en innovativ och välrenommerad hårsalong som erbjuder sina kunder en unik och professionell upplevelse inom hårvård. Med ett dedikerat team av skickliga frisörer och en trivsam atmosfär, strävar Abdu Hair Salon Husby efter att skapa fantastiska frisyrer som motsvarar varje individs personliga stil och önskemål.
Platsen där Abdu Hair Salon Husby nu är beläget var tidigare en traditionell skönhetssalong, men har genomgått en betydande omvandling för att möta de växande behoven och förväntningarna hos dagens moderna kunder. Salongens nyrenoverade lokaler är väldesignade och erbjuder en harmonisk och avkopplande miljö för sina besökare.
När du kliver in genom dörrarna på Abdu Hair Salon Husby möts du av ett vänligt och professionellt team som är dedikerade till att göra varje kunds upplevelse så fantastisk som möjligt. Från den inledande konsultationen till det färdiga resultatet, kommer våra frisörer att lyssna noggrant på dina önskemål och erbjuda expertråd för att uppnå den perfekta frisyr som kompletterar din naturliga skönhet.
Abdu Hair Salon Husby står för kvalitet och erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för både män och kvinnor. Oavsett om du vill ha en trendig ny färg, en elegant klippning eller en professionell styling inför en särskild händelse, kan du vara säker på att vår expertis och kreativitet kommer att överträffa dina förväntningar.
Vid Abdu Hair Salon Husby använder vi oss av högkvalitativa produkter och innovativa tekniker för att ge våra kunder resultat av absolut bästa kvalitet. Vår personal genomgår regelbunden utbildning för att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna inom hårvård och styling. Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder får det bästa möjliga resultatet och den bästa servicen.
Förutom våra framstående frisörer och högkvalitativa produkter kan Abdu Hair Salon Husby också erbjuda en rad tilläggstjänster för att komplettera din hårvårdsupplevelse. Vårt sortiment inkluderar bland annat hårspa-behandlingar, som ger en djupgående omvårdnad för ditt hår, samt skonsamma kemiska behandlingar för att ge ditt hår en ny, spännande look.
Vår salong strävar efter att vara tillgänglig för alla och erbjuder konkurrenskraftiga priser som passar olika budgetar. Vi tror på att högkvalitativ hårvård inte ska vara en lyx, utan en viktig del av att känna sig självsäker och vacker.
För att göra din upplevelse på Abdu Hair Salon Husby ännu mer bekväm och praktisk erbjuder vi också en enkel och smidig bokningstjänst. Du kan enkelt boka din tid online eller genom att ringa vår professionella och vänliga receptionspersonal.
Välkommen till Abdu Hair Salon Husby, din destination för en professionell och personlig hårvårdsupplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salon där vi garanterar att du kommer att lämna med ett leende på läpparna och en fantastisk frisyr du kommer att älska.


Best PlaceJuice Reviews

Abdu är en mycket trevlig person. Han pratar engelska också. Under min 14 månader långa vistelse i Stockholm besökte jag hans salong varje gång jag behövde klippas. Tack snälla, Abdu. :)
Reasonable and good. Abdu is a nice person
Very nice person and decent price.
Smart, billigt och snabbt
Trevligt bemötande av traditionell proffsig frisör.
Abudu klipper dig enligt önskemål.
Maskinklippning med 60-tals stuk 60 kr rekommenderas stark
Very humble man and very professional. He is so welcoming and nice. This is closed on Mondays.
Price is also good.
Abdu is very nice and good at what he does. Meanwhile he considers very seriously covid 19 impact, so he makes sure as less risk as possible for customers. Starting from himself.
It's the cheap and the best
Friendly guy. Did a very good haircut. Recommended.

Abdu Hair Salon Husby Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 05:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 05:00 PM
Thursday 10:00 AM - 05:00 PM
Friday 10:00 AM - 05:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday 11:00 AM - 05:00 PM
Monday Closed

How to go there

Location