Hero image

66 Barbershop

+46 520 65 00 42
Storgatan 19, 463 30 Lilla Edet Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Grym! Var här första gången idag och kommer fortsätta komma hit!
Alltid fått komplimanger för mina frisyrer efter ett besök här! Snabb och säker med trimmern. Vill du ha kort och vältrimmat hår är det hit du ska vända dig.
Snabb och noggrann klippning av både hår och skägg.
Nu nyrenoverad lokal som har blivit väldigt fräsch 2022.
Fantastiskt duktig och trevlig.
Rekommenderar varmt.
Perfekt när man behöver få trimmat skägget tillsammans med en klippning.
Ny ägare som verkligen satt sin prägel på stället! Löser tid oftast även om du kommer dropin! Snabba och säkra på sitt yrke
Bästa frisören/barberaren! Min tonårsson klipper sig här och vi har aldrig blivit missnöjda. Väldigt prisvärt.
Duktig på det han gör med känsla för detaljer. Högt rekommenderad barberare!
They are kind to understand what is required and do the the job????

Quick Facts About 66 Barbershop

66 Barbershop, beläget på Storgatan 19 i Lilla Edet, är en plats som lockar både lokalbefolkningen och besökare för sin professionella och stilfulla herrklippning. Medan det är ett relativt nytt tillskott till staden, har det snabbt blivit ett favoritställe för många män som söker en kvalitetsfrisyr och en avkopplande upplevelse.
När man kliver in i 66 Barbershop möts man av en varm och inbjudande atmosfär. Den moderna inredningen, med sina eleganta möbler och snygga detaljer, ger ett sofistikerat intryck och skapar en perfekt miljö för avkoppling och egenvård. Personalen är inte bara skicklig och kompetent, utan också vänlig och engagerad i att ge varje kund en personifierad upplevelse.
Det som verkligen sätter 66 Barbershop isär från andra barberare är dess dedikation till att erbjuda en högkvalitativ service. Varje klippning är utförd med precision och omsorg, där varje kund är i fokus. De skickliga barberarna på 66 Barbershop är mycket erfarna och skickliga inom sitt yrke. De är noga med att lyssna på sina kunders önskemål och behov, för att säkerställa att varje klippning blir en fantastisk upplevelse för alla som besöker dem.
Förutom att erbjuda enastående klippningar och trimningar, erbjuder 66 Barbershop även andra tjänster för sina kunder. Dessa inkluderar rakning, ansiktsbehandlingar och skäggvård. Barberarna på 66 Barbershop har gedigen kunskap och erfarenhet inom skäggvårdens konst och kan hjälpa sina kunder att underhålla och vårda sina skägg på bästa sätt. Med deras skicklighet och passion för sitt arbete kan de ge varje kund ett välskött och välfriserat skägg som kommer att se fantastiskt ut.
En annan anmärkningsvärd del av 66 Barbershop är dess engagemang för att erbjuda en avslappnad och bekväm upplevelse för sina kunder. Medan barberare ibland kan vara hektiska och stressade, jobbar personalen på 66 Barbershop med ett inbyggt lugn och fokus på att ge varje kund en trevlig stund. Hit kommer man för att koppla av, bli omhändertagen och njuta av en stund för sig själv. Från det ögonblick man kliver in genom dörren kan man släppa stressen utanför och bara inta den lugna och fridfulla atmosfären som 66 Barbershop erbjuder.
66 Barbershop strävar också efter att erbjuda sina kunder de bästa produkterna på marknaden för att de ska kunna bibehålla och vårda sin nya frisyr och skägg. Med det breda utbudet av premiumprodukter från välkända varumärken kan kunderna vara säkra på att de får de bästa produkterna för sina behov. Personalen på 66 Barbershop är även mycket kunnig och kan ge råd och rekommendationer om vilka produkter som passar bäst för varje individs hår- och skäggtyp.
Det är också värt att nämna att 66 Barbershop inte bara är en plats för män att få en professionell klippning, utan också ett socialt nav där människor kan träffas, umgås och byta idéer. Medan du väntar på din klippning kan du njuta av en kopp kaffe eller en kall dryck i den bekväma och avslappnade loungedelen av salongen. Det finns till och med gott om tidskrifter och böcker att bläddra i för att hålla sig sysselsatt och underhållen medan du väntar på din tur.
66 Barbershop är verkligen en pärla i Lilla Edet där professionell klippning kombineras med en avkopplande och behaglig upplevelse. Att få sin klippning här är inte bara en nödvändighet för att få en fantastisk frisyr, det är också en allas favoritställe för att slappna av och njuta av en stund för sig själv. Oavsett om man är lokalboende eller bara besöker staden, är 66 Barbershop definitivt en plats som man inte bör missa.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location