Hero image

Vissätra Salong Andraus

+46 8 711 92 08
Kvarnängsvägen 5, 141 49 Huddinge Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Quick Facts About Vissätra Salong Andraus

Vissätra Salong Andraus är en väletablerad skönhetssalong belägen på Kvarnängsvägen 5 i Huddinge, Sverige. Med sin bekväma och fräscha miljö erbjuder salongen ett brett utbud av skönhets- och spabehandlingar för att tillfredsställa alla kunders önskemål och behov.
Salongen är välkänd för sin professionella personal och högkvalitativa tjänster. Oavsett om du är ute efter en avkopplande ansiktsbehandling, en förbättrad hårfärg eller en lyxig massage, kan du vara säker på att Vissätra Salong Andraus har den perfekta behandlingen för dig.
Ett av de mest eftertraktade tjänsterna på salongen är dess spa-meny. Salongen erbjuder ett brett utbud av spa-behandlingar som är designade för att ge maximal avkoppling och föryngring. Varje behandling utförs av experter inom området och användning av högkvalitativa produkter garanterar att varje besök på Vissätra Salong Andraus blir en oförglömlig upplevelse.
En av de mest populära spa-behandlingarna som erbjuds på salongen är deras avslappnande massage. Denna behandling är perfekt för dig som vill bli av med stress och spänningar i kroppen. Massagen utförs av erfarna terapeuter som använder sig av olika tekniker för att lösa upp knutar och förbättra cirkulationen. Medan du njuter av massagen kan du känna hur kroppen slappnar av och stressen lämnar dig.
Utöver avkopplande massage erbjuder Vissätra Salong Andraus också skönhetsbehandlingar såsom manikyr och pedikyr. Dessa behandlingar är perfekta för att få dina händer och fötter att se och känna sig fantastiska. Salongens skickliga nageltekniker kommer att ta hand om dina naglar och ge dig en skräddarsydd behandling för att möta dina förväntningar. Med ett stort urval av nagellack och de senaste trenderna inom nageldesign kan du vara säker på att lämna salongen med vackra och välvårdade naglar.
För de som söker förändring i sitt hår, erbjuder Vissätra Salong Andraus ett brett utbud av professionella hårtjänster. Oavsett om du vill klippa av ditt långa hår till en kortare stil eller om du vill ändra din hårfärg, kan salongens erfarna frisörer hjälpa dig att uppnå den look du önskar. Med hjälp av moderna tekniker och högkvalitativa produkter garanteras du en hårförvandling som kommer att få dig att känna dig som en helt ny person.
För dem som vill förbättra sin hudkvalitet erbjuder Vissätra Salong Andraus ansiktsbehandlingar som är skräddarsydda för att passa varje individs hudtyp och behov. Salongens kunniga hudterapeuter kommer att analysera din hud och rekommendera de bästa behandlingarna för att förbättra och fräscha upp din hy. Efter varje behandling kommer du att känna dig avslappnad och se en synlig förbättring av din hud.
Förutom att erbjuda högkvalitativa skönhetsbehandlingar har Vissätra Salong Andraus också en trevlig och välkomnande atmosfär. Salongen är vackert inredd med moderna möbler och eleganta detaljer, vilket skapar en avslappnad och bekväm atmosfär för kunderna. Det vänliga och professionella teamet arbetar hårt för att säkerställa att varje kund får den bästa möjliga upplevelsen.
Sammanfattningsvis erbjuder Vissätra Salong Andraus en komplett skönhetsupplevelse där du kan koppla av och njuta av lyxiga behandlingar. Med sitt breda utbud av spa-, skönhet- och hårtjänster är salongen den perfekta platsen att besöka för att lyxa till det och ta hand om din kropp och själ. Besök Vissätra Salong Andraus på Kvarnängsvägen 5 i Huddinge, Sverige och upplev själv det fantastiska utbudet av tjänster som salongen erbjuder.


Best PlaceJuice Reviews

Alltid lika nöjd när man klipper sig hos de trevlig killarna på visättra salong man får kund bemötande på topp nivå och kommer ut alltid lika nöjd
Bra frisör och bra priser rekommenderar att komma till visätra salong jätte bra personal jätte bra klippning jätte nöjd
Mycket bra personal, respekterar alla, trevliga, riktigt grymma på att klippa, faden är alltid på topp 100%
Kan rekommendera starkt
Trevlig personal, skön stämning och bra klippning
Tog en drop in tid och vart super nöjd. Trevlig och mycket duktig, förstod direkt hur jag ville ha det. Har varit på flera olika ställen och blivit missnöjd. Kommer garanterat tillbaka. Bra priser. Kan varmt rekommendera denna salong.
Andra gången jag klippte mig här.
Likväl som förra gången är detta utan tvekan den bästa frisören jag varit hos. Både vad det gäller resultat samt bemötande och atmosfär.
5/5!
Första gången när jag kom till salongen, träffade jag trevliga och duktiga pojkar. Jag klippte mitt hör första gången hos dem och jag var verkligen nöjd. Om mej själv rekommenderar ???? %. Du kommer inte ångra Sej….
Grym frisör mycket kunnig, bilden talar för sig själv ????????????????

Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Vissätra Salong Andraus Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 07:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location