Hero image

Vip Hair

+46 31 81 08 11
Södra Hamngatan 2, 411 06 Göteborg Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Har klippt mig här många gånger och varit nöjd, men dom två sista gångerna blev det riktigt dåligt. Mycket ojämnt lyssnade inte på vad jag vill. Kommer inte tillbaka
Wow ???? var i morse på drop in och klippte mig. Är super nöjd och hon var så nogran. ???? Trevlig personal och bra pris 350kr. Jag kommer tillbaka.
Klippt mig på vip hair i 10 år nu och är super duper nöjd, jag gillar deras trevliga stämning och positiva attityd när man är där.
De erbjuder alltid god service samt en respektabel visit. Tycker sättet de jobbar är underbar och det passar mig perfekt faktiskt det är just därför jag har varit där i 10 år haha!! Tack så mycket för alla dessa år och tack för alla år i framtiden också
Mvh Simon den långe
Suverän salong .
Alex och resten av personalen ger allt för att göra sina kunder nöjda .
Så skön familjär stämning ????
Duktig jag gäller att fixa mitt hår hos yousef som ägaren han är duktig
Rent och fint, bra anställda, utmärkt klippning????
Trots att jag hade bild med blev jag stylade som en lampskärm. Dålig hygien. Alla borstar fulla med hår. Fick påpeka att håret skulle tvättas trots att det ingår i priset.
Prisvärt och lätt att boka tid eller gå på spontan drop-in! Hårtvätt och klippning för 399, alltid nöjd. Kan inte uttala mig om färgning, har bara klippt mig på salongen.

Quick Facts About Vip Hair

Välkommen till Vip Hair, beläget på den livliga Södra Hamngatan 2 i Göteborg, Sverige. Denna annorlunda frisersalong är mer än bara en plats där du kan få ett nytt hårstyling - det är en oas av skönhet och avkoppling mitt i stadens puls. Med vår professionella personal, moderna inredning och högkvalitativa produkter strävar vi alltid efter att ge våra kunder en förstklassig upplevelse.
När du kliver in på Vip Hair blir du genast överväldigad av vår eleganta och moderna atmosfär. Våra snyggt designade och välutrustade stationsplatser inbjuder till avkoppling och välmående. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig frisyr eller en nytänkande färgning, är vår professionella personal redo att förverkliga dina visioner. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att se till att varje kund får det resultat de önskar.
Vid Vip Hair lägger vi stor vikt vid att använda högkvalitativa professionella produkter. Vi förstår att varje individ är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just din hårtyp och stil. Vårt sortiment inkluderar välkända varumärken som L'Oréal, Redken och Schwarzkopf, vilket garanterar att ditt hår får den omsorg det förtjänar. Vår personal är också utbildad inom de senaste teknikerna och trenderna för att kunna ge dig de bästa råden och behandlingarna.
Förutom de vanliga friseringstjänsterna erbjuder Vip Hair också ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som hjälper dig att ta hand om ditt utseende från topp till tå. Våra erfarna hudterapeuter kan skräddarsy ansiktsbehandlingar baserat på din huds behov och önskemål. Vi erbjuder även manikyr- och pedikyrbehandlingar för att ge dina händer och fötter den uppmärksamhet de förtjänar. Oavsett om du vill känna dig som en ny person genom en total makeover eller bara ge ditt utseende en liten uppfräschning, finns det något för alla på Vip Hair.
För att göra din upplevelse ännu mer unik och avkopplande erbjuder Vip Hair även avslappnande massagebehandlingar. Vår massagepersonal använder olika tekniker och metoder för att lindra stress och spänningar i kroppen. En skräddarsydd massagebehandling kan hjälpa till att förbättra blodcirkulationen, minska muskelsmärta och öka ditt allmänna välmående. Detta är det perfekta sättet att koppla av och njuta av lite "egentid" mitt i stadslivet.
Vi på Vip Hair strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi förstår att ditt besök hos oss inte bara handlar om att förändra ditt utseende, utan också om att förnya ditt inre välbefinnande. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa en avkopplande och inspirerande miljö där du kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av stunden av egen tid. Vi är stolta över att ha byggt upp en lojal kundkrets som återkommer till oss gång på gång.
Sammanfattningsvis är Vip Hair den perfekta platsen för dig som söker ett ställe att förändra och vårda ditt utseende. Vår professionella personal, moderna inredning, högkvalitativa produkter och avslappnande atmosfär gör oss till det självklara valet när det gäller frisering, skönhetsbehandlingar och avkoppling. Besök oss på Södra Hamngatan 2 i Göteborg och upptäck själv varför Vip Hair är det främsta stället att gå till för att ta hand om ditt hår och ditt välbefinnande.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location