Hero image

Viking frisör

+46 79 042 65 03
Vikingagatan 25, 753 34 Uppsala Sweden
Open Today: 10:30 AM - 05:30 PM

Amenities

Accessibility

Best PlaceJuice Reviews

Börjar bli tveksam över hur bra svenska de förstår.
Sparar just nu ut delar av mitt hår, men det klipptes ändå där trots att jag sa nej. Tror inte det var för att jag skulle ha en snyggare frisyr, för det blev ojämnt och resultatet kontrollerades dåligt.
Snabbt och noggrant. Han putsade även runt hakan. Pratar inte om man vill ha det så. Många frisörer babblar hela tiden, men här slipper du det. Jättenöjd.
Stans trevligaste barberare. Snabb, noggrann och trevlig. Duktig på korta, fadade, herrfrisyrer och skägg. Härlig atmosfär där det emellanåt bjuds på chai och tilltugg.
Billig klippning men den var så bra så mina kompisar rakade av allt mitt hår.
Utmärkt utförande, trevlig personal och bra priser. Super nöjd med klippningen och trimningen av skägget.
Professional hair dresser for men always happy with there service. Well worth the price.
Detta är det absolut värsta stället i hela, det här avlånga landet! Och han som klippte mig luktade bajs under armarna och i käften.. trevlig snubbe, men något gesäll brev har han inte! Totalt kass. Rekommenderas ej
Värdelös salong och praktikanten är sämst på att klippa, var där idag o håret har aldrig sätt så kaos ut som efter han rörde det, fick sår i nacken för han tryckte in rakapparaten för hårt. Rekommenderar inte detta ställe till någon

Quick Facts About Viking frisör

Viking frisör: En unik plats för den moderna vikingen
Välkommen till Viking frisör, en unik plats där tradition möter modernitet. Beläget på Vikingagatan 25 i Uppsala, Sverige, är Viking frisör en frisörsalong som inte bara erbjuder enastående service och skickliga frisörer, utan också skapar en upplevelse utöver det vanliga. Här förenas vikingarnas styrka och äventyr med moderna trender och skönhet.
Vikingagatan i hjärtat av Uppsala, med sitt historiska arv och charmiga atmosfär, är en perfekt plats för Viking frisör att husera. Salongen är inredd i en stil som påminner om den forntida vikingatiden - gediget trä, rustika detaljer och konstfulla föremål skapar en atmosfär som tar dig tillbaka i tiden samtidigt som den är exklusiv och modern. Det är en plats där både män och kvinnor kan uppskatta en frisörupplevelse som är fylld av både elegans och styrka.
Viking frisör är inte bara en vanlig frisörsalong; det är en plats där varje detalj har noggrant valts ut för att skapa en inbjudande och avkopplande atmosfär för våra kunder. Vid ankomst hälsas du välkommen av vårt professionella team av frisörer som är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga behandlingen. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och förväntningar och strävar efter att överträffa dem varje gång.
Med vårt breda utbud av tjänster kan vi skapa en unik look som passar just dig. Våra skickliga frisörer är experter på allt från klassiska klippningar till moderna färgtekniker och stilfulla uppsättningar. Vare sig du är ute efter en förändring av din frisyr eller bara vill fräscha upp den, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar din personlighet och stil.
Vi förstår att varje kund är unik och har sina egna behov och önskemål. Därför lägger vi stor vikt vid att använda de bästa produkterna på marknaden. Viking frisör använder noggrant utvalda och högkvalitativa hårvårdsprodukter för att hjälpa till att förbättra hårets hälsa och skönhet. Vi strävar efter att ge våra kunder det bästa resultatet och samtidigt vara skonsamma mot både miljön och deras hårbotten.
Utöver våra professionella frisörtjänster erbjuder Viking frisör även en avslappnande och lyxig upplevelse. Våra kunder kan njuta av en skön och avkopplande schamponering samtidigt som de njuter av en uppfriskande dryck och en stunds vila i våra bekväma stolar. Salongen är utformad för att ge våra kunder en känsla av att skämma bort sig själva och samtidigt ta hand om sitt hår och sin stil.
Vi är stolta över att vara en del av Uppsala och att kunna erbjuda våra tjänster till invånare och besökare i denna vackra stad. Vi välkomnar alla, från den erfarna vikingen till den nyfikne individ som vill uppleva den unika atmosfären hos Viking frisör. Vi är också glada över att kunna erbjuda våra tjänster till såväl män som kvinnor, och vi har särskilda expertis på att ta hand om mäns hår- och skäggvård.
Så varför vänta? Kom till Viking frisör och upplev en frisörupplevelse utöver det vanliga. Låt oss hjälpa dig att hitta din inre viking och ge dig den look som du förtjänar. Vår passion för skönhet och vår kontinuerliga strävan efter kvalitet gör Viking frisör till den perfekta destinationen för den moderna vikingen.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday 10:30 AM - 05:30 PM
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location