Hero image

Tyyli parturi

+358 44 9808608
Puntarikatu 120780 Kaarina Finland
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Olen ollut tyytyväinen leikkauksiin. Jos kaipaa viihtyisää ympäristöä ja mukavaa parturointikokemusta, niin kannattaa suunnata muualle. Aiemmin oli todella edullinen, mutta nyt hinta noussut ja leikkaus maksaa 20e. Nykyään pystyy maksamaan myös kortilla.
leikkas hiukset iha eri mite halusin
Hinta kohdallaan (15€). Nopee leikkaus ja kaveri on ammattitaitoinen, olen ollut tyytyväinen.
Aivan mahtava palvelu, leikkaa just niinkuin pyytää. Erikoinen tyyli leikata mutta jälki priimaa
Muuten hyvä mutta ei voi maksaa pankkikortilla.
Tosi taitava , nopea halpa ja leikkaa myös naisten hiukset . Aina olen ollut tyytyväisenä lähtenyt sieltä
Excellent barber, very precise. Prices are even too low for the quality. Only minus is missing credit card payments so prepare cash. PS: Remember to tip this excellent barber :D
Hyvä systeemi nonstop. Edullinen, pitää vain itse tietää miten leikataan.

Quick Facts About Tyyli parturi

Tyyli Parturi on saanut vastakkaista palautetta asiakkailtaan. Jotkut ovat olleet tyytyväisiä leikkauksiin ja pitäneet paikan hintaa kohdallaan. Heidän mielestään leikkaajat ovat ammattitaitoisia ja tarjoavat hyvää palvelua. Toisaalta osa asiakkaista on ollut pettynyt palvelun tason laskemiseen ja hinnan nousuun. Myös maksutapojen rajoittaminen pelkästään käteiseen on aiheuttanut hankaluuksia joillekin asiakkaille.
Positiivisia puolia Tyyli Parturista on asiakkaiden mukaan muun muassa taitavat ja ammattitaitoiset leikkaajat. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä leikkausten lopputulokseen ja pitäneet hintaa kohtuullisena. Erityismainintaa on saanut myös palvelun nopeus. Jotkut asiakkaat ovat olleet niin tyytyväisiä, että ovat lähteneet parturilta aina hyvillä mielin.
Heikkouksia Tyyli Parturin toiminnassa on muun muassa asiakkaiden mukaan ympäristön viihtyisyyden puute. Jotkut asiakkaat ovat kaivanneet parempaa tunnelmaa ja mukavampaa parturointikokemusta. Hinnan nousu on myös aiheuttanut pettymystä osassa asiakkaissa, jotka olivat tottuneet edullisempaan hinnoitteluun. Lisäksi osa asiakkaista on ilmoittanut, että maksutapojen rajoittaminen pelkästään käteiseen aiheuttaa hankaluuksia.
Yhteenvetona voidaan todeta, että Tyyli Parturin vahvuuksia ovat ammattitaitoiset leikkaajat, kohtuullinen hinta ja palvelun nopeus. Heikkouksia taas ovat ympäristön viihtyisyyden puute, hintojen nousu ja rajoitettu maksutapavalikoima. Huolimatta asiakkaiden vastakkaisista mielipiteistä, Tyyli Parturi voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka arvostavat nopeaa ja ammattitaitoista palvelua, eivät kaipaa kovin viihtyisää ympäristöä ja pysty maksamaan leikkauksen käteisellä.


Today

Opening Hours

Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Monday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Sunday Closed
Wednesday Closed
Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location