Hero image

Sköna Helenas Hudvård Sollentuna

+46 73 550 16 37
Kung Agnes Väg 10, 191 48 Sollentuna Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Sköna Helenas Hudvård Sollentuna

Sköna Helenas Hudvård Sollentuna är en exklusiv och väletablerad hudvårdssalong belägen på Kung Agnes Väg 10 i Sollentuna, Sweden. Med över tjugo års erfarenhet inom skönhetsbranschen har salongen etablerat sig som en pålitlig och ansedd aktör inom hudvård i området. Här erbjuds kunderna en rad olika skräddarsydda behandlingar och produkter för att uppnå och bibehålla en hälsosam och vacker hud.
Salongens adress på Kung Agnes Väg 10 gör den lätt att hitta och välkomnande för både lokalbefolkning och besökare. Beläget i den vackra stadsdelen Sollentuna, som är känt för sin grönska och sin närhet till naturen, erbjuder Sköna Helenas Hudvård en fristad för avkoppling och välbefinnande mitt i vardagens hektiska tempo.
Vid ankomst till salongen möts man av en lugn och avslappnad atmosfär. Salongens stilfulla inredning och behagliga färgval skapar en omedelbar känsla av lyx och frid. Personalen på Sköna Helenas Hudvård Sollentuna är kunnig och professionell med gedigen erfarenhet inom området. De är måna om att erbjuda varje kund en personlig och skräddarsydd upplevelse baserad på dess individuella behov och önskemål.
Med ett omfattande utbud av behandlingar och produkter strävar Sköna Helenas Hudvård efter att tillgodose alla kunders skönhetsrelaterade behov. Salongen erbjuder allt från klassiska ansiktsbehandlingar och massage till avancerade behandlingar som kemisk peeling och hudföryngring. Varje behandling utförs med noggrannhet och omsorg för att ge bästa möjliga resultat och kundens välbefinnande i fokus.
Utöver de professionella behandlingarna arbetar Sköna Helenas Hudvård nära sina leverantörer för att erbjuda sina kunder utvalda och högkvalitativa produkter för återförsäljning. Med varumärken som väljs noggrant baserat på deras effektivitet och naturliga ingredienser kan kunderna fortsätta att vårda och upprätthålla sin hudvård regimen även hemma.
En av de populära behandlingarna på Sköna Helenas Hudvård Sollentuna är deras ansiktsbehandlingar, som är skräddarsydda för att passa olika hudtyper och -tillstånd. Dessa behandlingar använder sig av avancerade tekniker och produkter för att rengöra, exfoliera, hydrera och föryngras huden. Kunderna kan förvänta sig att lämna salongen med en förnyad känsla av fräschör och lyster.
Under hela behandlingsprocessen strävar personalen på Sköna Helenas Hudvård efter att skapa en avkopplande och lugn atmosfär för sina kunder. Från det ögonblick kunden sätter sin fot i salongen till dess att de lämnar, är deras välbefinnande av högsta prioritet. Personalen är utbildad för att lyssna på kundernas önskemål och behov, för att kunna skapa en upplevelse som överträffar förväntningarna.
För de som söker en stunds avkoppling erbjuder Sköna Helenas Hudvård även massagebehandlingar som hjälper till att lindra spänningar och ge en känsla av harmoni och välbefinnande. Dessa behandlingar utförs av skickliga terapeuter med lång erfarenhet inom området och kan anpassas efter kundens specifika behov och önskemål.
Sköna Helenas Hudvård Sollentuna välkomnar såväl kvinnor som män att uppleva enastående hudvård och skönhetsbehandlingar. Salongens professionella och tillmötesgående personal är välutbildad och engagerad för att hjälpa sina kunder att nå sina skönhetsmål och uppnå en sund och strålande hud.
Oavsett om du är ute efter att behandla specifika hudproblem, unna dig en stunds avkoppling eller bara vill vårda din hud och förbättra dess utseende och kvalitet, är Sköna Helenas Hudvård Sollentuna platsen för dig. Besök salongen på Kung Agnes Väg 10 i Sollentuna, Sweden och upplev en hudvårdsexpertis i världsklass.


Best PlaceJuice Reviews

Jag kan summera hela upplevelsen med bara ett ord ”WAOW!!” Så bra service och så kunnig och kompetent personal! Jag kunde alltid känna mig trygg med att fråga dem om jag hade några frågor eller funderingar emellan behandlingarna och jag fick alltid bra och pedagogiska svar. Fick tips och tricks som gav mig bättre resultat av behandlingen. Och självklart blev jag så nöjd av resultatet!
Så trevlig och snäll personal som verkligen gör allt för att man ska få den allra bästa upplevelsen. Verkligen 5-stjärnig service!!
Kan inte göra något annat än att starkt rekommendera Sköna Helenas klinik i Sollentuna! Fråga efter Nooshin, hon var verkligen underbar!
Bästa ansiktsbehandling jag någonsin fått. Nooshin är mycket kunnig och har en fantastisk känsla för service. Kan verkligen rekommendera!
Jag är hennes stamkund, jag går bara till Nooshin för ansiktsvård och jag är väldigt nöjd med hennes arbete. Alltid artig och professionell. Rekommenderas!
Alltid lika nöjd efter ett besök! Så professionell och såå duktig på det hon gör, man märker verkligen att hon bryr sig om sina kunder. Världens finaste människa!
Jag genomgår för tillfället en Retinolbehandling och är jätte nöjd med både resultat och utförandet. Nooshin är otroligt proffsig, kunnig och jag känner mig alltid väl omhändertagen och trygg när jag gör en behandling hos henne. Nästa gång blir det trådning och lash lift. Kommer garanterat fortsätta göra mina behandlingar här och ger mina varmaste rekommendationer.
Nooshin är så trevlig.
Man känner så välkomnad och hon är verkligen duktig med att få en bekväm.
Man känner sig så väl omhändertagen av henne!
Rekommenderar verkligen Nooshin starkt! :D
Ett otroligt bra ställe om ni vill få sköna och bra behandlingar. Otroligt kunnig på sitt område. Rekommenderar starkt att ni går dit.
Nooshin är väldigt professionell och har ett trevligt bemötande. Är enkel att prata med och kunnig. Hon är alltid noga med att ge råd, informera om vad som kommer ske, eftervård mm. Har gjort både Dermapen och Freezpen hos Nooshin och är supernöjd. Rekommenderas!

Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Sköna Helenas Hudvård Sollentuna Info

Amenities

Health and safety
  • Staff wear masks
  • Staff get temperature checks
  • Staff required to disinfect surfaces between visits
Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance
Amenities
  • Toilets
Crowd
  • LGBTQ+ friendly
  • Transgender safe space
Payments
  • Credit cards

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location