Hero image

Silversaxen

+46 73 698 27 45
906 54 Umeå Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Duktig frisör, trevlig och till ett bra pris.
Supertrevlig frisör, min pojke har gått och klippt sig här i flera år.
Blev jättenöjd, han lyssnar bra på önskemål och väldigt kunnig. Lokalen må se si-sådär ut, men allt annat är perfekt. Så är det resultat, pris och expertis du letar är detta rätt för dig.
Mycket bra och trevlig
Trevlig och tillmötesgående frisör. Klipper främst herrar. Alltid trevlig och serviceinriktad frisör. Rekommenderar varmt! Både drop in och bokade tider fungerar.
Tusen tack för jätte fin klippning.. Vi i hela familjen är jätte nöjda. Man blir alltid så bra bemött.
Det är billigt att klippa sig här och det är trevlig personal Den som äger salongen är ensam. Det är lätt att få tid här på kort tid.
Bra frisör och billigt. Både drop-in och tidsbokning fungerar. Tidsbokning är att föredra för att ha garanterad plats.

Quick Facts About Silversaxen

Silversaxen - Ett måste för stilmedvetna i Umeå!
Silversaxen är en exklusiv plats som ligger i det vackra Umeå, Sverige, och är en samlingspunkt för de stilmedvetna individer som söker en professionell och personlig upplevelse inom hårvård. Beläget på adressen 906 54 Umeå, har denna salong skapat ett rykte om sig att erbjuda enastående service och unika behandlingar för både män och kvinnor. Med en atmosfär av lyx och skönhet, välkomnar Silversaxen sina kunder till en upplevelse som överträffar förväntningarna.
Silversaxen, med sina professionella frisörer och experter, strävar efter att ge sina kunder det absolut bästa när det gäller hårvård och skönhet. Med ett brett utbud av behandlingar och tjänster som hårfärgning, klippning, styling och mycket mer, är detta den perfekta platsen för alla att gå till när de vill skämma bort sig själva och njuta av en stund av avkoppling och förnyelse.
Det som verkligen sätter Silversaxen i en klass för sig är deras team av högutbildade och erfarna frisörer. Var och en av dem är passionerad inom sitt område och strävar efter att skapa den perfekta stilen för varje individ. Genom att lyssna noggrant på sina kunders önskemål och behov, levererar de skräddarsydda lösningar som kompletterar deras personlighet och livsstil på bästa sätt.
Salongen är också känd för sitt exklusiva sortiment av produkter och verktyg av högsta kvalitet, som används vid alla behandlingar. Att bara använda de bästa produkterna på marknaden bidrar till att ge kunderna det bästa resultatet och den mest hållbara lösningen för deras hår och skönhet. Med noggrannhet och precision tar frisörerna hand om varje detalj för att säkerställa att kunderna lämnar salongen med ett leende på läpparna och en känsla av total tillfredsställelse.
Förutom sitt imponerande utbud av tjänster och högkvalitativa produkter, strävar Silversaxen efter att erbjuda en unik och gästvänlig atmosfär. Salongen är snyggt inredd med moderna möbler och stilfulla detaljer som ger en elegant och avslappnad känsla. Det är den perfekta platsen att slappna av och njuta av några timmars lyx och skönhetsbehandlingar.
Silversaxen är också stolt över att ha skapat en stark och lojal kundbas genom åren. Kunderna uppskattar de överlägsna tjänsterna och den personliga uppmärksamheten de får från det dedikerade teamet. Salongen sätter alltid sina kunder i första hand och strävar efter att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för varje besökare.
För att boka en behandling på Silversaxen är det enkelt att göra en reservation antingen via telefon eller genom att besöka deras officiella hemsida. Oavsett vilket alternativ man väljer, är den vänliga och hjälpsamma personalen alltid redo att svara på frågor och hjälpa till att hitta den bästa möjliga behandlingen baserat på individuella behov och preferenser.
Sammanfattningsvis, Silversaxen i Umeå, Sverige, är en enastående plats för alla som söker en professionell och lyxig hårvårdsupplevelse. Med sin överlägsna service, högkvalitativa produkter och dedikerade personal, kommer du garanterat att lämna salongen med ett fantastiskt resultat och en känsla av total tillfredsställelse. Så varför vänta? Ta hand om dig själv och boka en behandling på Silversaxen redan idag!


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location