Hero image

Salong Hair Styling

+46 21 35 35 42
Ånghammargatan 1A, 721 33 Västerås Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Bästa frisörerna i hela Västmanland och alltid jätte bra bemötande och roliga konversationer!
Mycket bra och proffsigt klippt, bra pris och trevlig personal. Rekommenderas varmt!
Trevlig personal som gör ett utmärkt jobb till vettiga priser.
Efter 10 års klippning bra och snabba och det bästa av allt till hyggligt pris och man behöver garanterat ingen bedövning !
Jag har gått dit i 15 år och det är i min mening ett gott betyg.
Två otroligt duktiga, sociala och trevliga bröder. Detta är absolut den mysiga lilla frisörstugan man besöker i decennier.
Grabbarna är helt perfekta, duktiga i sin yrke och mycket trevliga. Rekommenderas.
Trevlig personal med stor expertis. Grymma på att trimma skägg. Alltid nöjd när jag går därifrån.

Quick Facts About Salong Hair Styling

Salong Hair Styling är en elegant och modern skönhetssalong belägen på Ånghammargatan 1A i Västerås, Sverige. Med sin centrala plats och lättillgänglighet är detta en perfekt destination för alla som söker en ny och uppdaterad frisyr, eller för de som vill unna sig en avkopplande skönhetsbehandling.
Salongen står i stark kontrast till stadens annars hektiska och brusande miljö. Det ljusa och luftiga interiöret ger en lugn och avkopplande känsla, vilket gör det enkelt att koppla av och njuta av den professionella service som erbjuds. Oavsett om du vill klippa, färga, styla eller vårda ditt hår, finns det erfarna och kreativa frisörer som är redo att hjälpa dig att uppnå din önskade look.
Salong Hair Styling är känd för sitt engagerade och välutbildade personalteam. Varje frisör är expert inom sitt område och uppdaterar kontinuerligt sina kunskaper om de senaste trenderna och teknikerna. Med deras expertis och erfarenhet kan du vara säker på att få en skräddarsydd och professionell behandling. Teamet är även mycket lyhörda för sina kunders önskemål och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.
Salongen erbjuder inte bara hårservice utan har även ett brett utbud av skönhetsbehandlingar för att hjälpa dig att se och känna ditt bästa. Du kan välja bland ett brett sortiment av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, manikyr och pedikyr, samt makeup-tjänster för speciella tillfällen. Salongens skönhetsexperter använder bara de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa att du får den bästa möjliga behandlingen och resultaten.
Förutom de professionella tjänsterna är atmosfären och kundservicen på Salong Hair Styling något som verkligen sätter dem isär. Salongen strävar efter att ge sina kunder en unik och minnesvärd upplevelse varje gång de besöker. Från det ögonblick du kliver in genom dörren blir du välkomnad av det vänliga och hjälpsamma personalteamet som är redo att ta hand om dina behov. Från den första konsultationen till behandlingen och vidare till avslutande råd och eftervård, kommer du att känna dig som den viktigaste personen i salongen.
Salong Hair Styling har byggt upp en lojal kundbas genom åren, med många nöjda kunder som återkommer regelbundet. Frisören är verkligen en viktig del av våra liv, och upplevelsen på Salong Hair Styling blir mer än bara en behandling av ditt hår eller din hud. Här kan du koppla av och bli ompysslad, samtidigt som du får den makeover eller förbättring du alltid har drömt om.
Oavsett om du är i behov av en förändring eller bara behöver en uppfräschning, är Salong Hair Styling den perfekta platsen för dig. Boka en tid idag och upptäck varför så många väljer denna salong för att förnya sig och känna sig snygga, fräscha och självsäkra igen.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location