Hero image

Salong Biblos (Frisör)

+46 520 334 00
Garvaregatan 22, 461 31 Trollhättan Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility

Best PlaceJuice Reviews

Superbra, mina barn har klippt sig där o de är nu 30 år, o nu mitt barnbarn
En mycket trevlig frisör som både klipper o kan ordna till skägget. Har gått dit i flera år o känner mig väldigt nöjd.
Har varit kund under några år, och är nöjd med både klippning och bemötande från frisören!
Snabb o duktig, även med barnen, till bra pris.
Skulle inte föreställa mig gå någon annanstans.
Alltid toppenservice här, bra pris lätt att parkera på utsidan.
Klart bästa frisören i stan, har varit där i 22år
Mycket bra o trevlig klippning
Mycket bra o trevlig frisör!

Quick Facts About Salong Biblos (Frisör)

Välkommen till Salong Biblos - din lyxiga och trendiga frisörsalong belägen på Garvaregatan 22 i Trollhättan, Sverige. Med vårt passionerade team av professionella frisörer och vårt engagemang för att leverera kvalitativa och personliga kundupplevelser, strävar vi efter att vara den ledande frisörsalongen i området. Vi är dedikerade till att förverkliga dina hårdagar och ge dig en frisyr som förbättrar din naturliga skönhet.
Salong Biblos har en elegant och avslappnad atmosfär som gör att du omedelbart känner dig välkommen och bekväm. Vårt spektakulära interiördesignkoncept kombinerar moderna element med en touch av vintage, vilket ger salongen en unik och exklusiv atmosfär. Vi har investerat mycket tid och energi i att skapa en plats där våra kunder kan slappna av och njuta av sin tid hos oss.
Vårt erfarna team av frisörer är fullt utrustade för att möta alla dina hårbekymmer och krav. Vi är specialiserade på allt från klippning och styling till färgning och permanenta samt håruppsättningar för bröllop och andra speciella tillfällen. Våra frisörer är kreativa och alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och styling. Deras passion för yrket speglas i deras arbete, och de strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.
Vi på Salong Biblos är ständigt angelägna om att använda de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa att du får den bästa möjliga behandlingen. Vi samarbetar med välrenommerade varumärken som L'Oréal Professionnel, Wella och Redken för att förse våra kunder med produkter av högsta kvalitet. Våra frisörer är experter på att använda dessa produkter för att ge dig fantastiska resultat varje gång du besöker oss.
För oss är varje kund unik och vi strävar alltid efter att skapa en helt personlig upplevelse. Innan varje behandling börjar sätter vi oss ner med dig för en detaljerad konsultation där vi lyssnar på dina önskemål och behov. Vi tar hänsyn till din hårtextur, ansiktsform och personliga stil för att skapa en skräddarsydd frisyr som passar just dig. Vi är övertygade om att allt börjar med en bra kommunikation och vi värdesätter den tillit och förtroende som du ger oss.
För oss är inte bara hårklippning och styling ett yrke, det är en konstform. Vi tror på att skapa verkliga mästerverk, och vi ser varje huvud som en tom duk att uttrycka vår kreativitet på. Med vår expertis och känsla för detaljer kan du vara säker på att vi kommer att ge dig en frisyr som du kommer att älska och vara stolt över.
Bortsett från förstklassiga behandlingar och professionell service har vi även ett stort fokus på att skapa en varm och inbjudande atmosfär för våra kunder. Vi tror på att skapa relationer och bygga förtroende, och vi strävar alltid efter att skapa en vänlig och positiv miljö där våra kunder kan koppla av och njuta av sin tid hos oss.
Vi ser fram emot att välkomna dig till Salong Biblos och ge dig den ultimata frisörupplevelsen. Boka din tid idag och låt våra experter ta hand om ditt hår behov och ge dig en frisyr som kommer att imponera!


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location