Hero image

Salon La Jolie

+46 18 51 02 51
Geijersgatan 15, 752 26 Uppsala Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility

Best PlaceJuice Reviews

Vår Herre Frisör, Hr. Fehri, Salong La Jolie, här på Geijersgatan 15 A, Luthagen, Uppsala är mycket snäll och mycket duktigt frisör. Alltid bra bemöttande. Drop in salong och mycket prisvärd service. Jag besöker Fehri en gång i månaden. Hög rekommenderad.
Jag har just idag, torsdag den 30:e November 2017, besökte kvarteren's nyligen renoverad Salong La Jolie och gratulerade Fehri för den mycket bra och snyggt nya Salongen. Han välkomnar nu alla även Damerna i Salongen. Mycket bra och vänliga bemöttande. Bra och mycket rimliga priser för han's service. Jag bilagar en del bilder tagna idag speciell inne i Salongen.
Senaste besök hos min frisör, lördag 21 April 2018, Fehri har fått 2 nya, fina, moderna och mycket bekväma frisör stolar. Grattis.
Helt förfärligt han slaktade min frisyr. Ojämnaste faden jag någonsin har sett. GÅ ALDRIG HIT.
Sämst i Uppsala? Sämst i Sverige?
Klev spontant in för en klippning. Han började genast våldsamt kamma igenom mitt hår med en borste. Jag hade haft vax i håret innan så det kändes som att allt hår slets av mitt huvud. Han erbjöd inte ens en tvätt innan.
Efter det så började han raka sidorna med apparat så snabbt och hetsigt att jag trodde jag skulle bli av med mina öron. Efter det började han klippa mitt hår, även det gjordes med oerhörd hastighet och noll precision. Efter max 10min var tortyren över. Klappat och klart. Jag stapplade förvirrat ut ur salongen för att sätta mig i bilen. Ser då att det är stora hack och ojämnheter på flera ställen. Fick då gå tillbaka in för att jämna till katastrofen. Lämnade sedan återigen salongen med en ännu värre frisyr på skallen. Nästa frisör jag gick till undrade om jag klippt mig själv.
Seriöst, besök inte det här skämtet till salong. Bli inte lurade av det låga priset, sålänge du inte går igång på BDSM i samband med hårklippning.
This a a great place to get a haircut! The owner is very friendly, professional, and fast. You don't need an appointment and you don't have to wait too much. Affordable price. Customer oriented. He speaks Swedish, English, and French. So far, it is the best haircut experience I had in one and a half years in Uppsala.
Total katastrof.....
Jag förklarade tydligt att jag inte ville ha jättekort utan bara toppa några centimeter....då tar han fram maskinen och gör det så kort det bara kan bli...
När han kammade innan klippningen så var det brutalt och utan känsla...
När jag så efteråt säger att det blev helt fel och inte alls som jag hade sagt så sa han nåt i stil med: Det är så här vi gör på sommaren....
Visst lågt pris men INTE prisvärt....
Billigt, snabbt och snyggt klipp. Något slarvig ibland dock. Tar dock bara kontakt vilket är underligt ????
Otrolig snabb och effektiv, behövde inte säga hur jag ville bli klippt eftersom han på något sätt kunde läsa mina tankar
Had one of the best haircuts in my life from this barber shop today. The owner is really friendly and hospitable. Offers you hot chocolate/coffee and sweets while you wait. Waiting time was really short. His rapid moves were really impressive and the outcome was exactly as I requested. 5*/5*

Quick Facts About Salon La Jolie

Salon La Jolie är en av Uppsalas mest välrenommerade salonger på Geijersgatan 15 i staden. Denna fantastiska plats är känd för sin varma atmosfär, professionella tjänster och dedikation till att ge sina kunder den ultimata skönhetsupplevelsen. Som en av de mest populära platserna för skönhetsbehandlingar i Uppsala, är Salon La Jolie en dold pärla som är väl värd ett besök.
Salongen är centralt belägen på Geijersgatan, vilket gör den lättillgänglig för både lokalbefolkningen och besökare från andra städer. Dess moderna och elegant inredda utrymmen välkomnar kunder med en varm och välkomnande atmosfär, vilket genast får en att känna sig avslappnad och bekväm.
På Salon La Jolie erbjuder de ett brett utbud av skönhetsbehandlingar för både kvinnor och män. Från avancerade ansiktsbehandlingar och massage till manikyr och pedikyr, finns det något för alla smaker och behov. Salonens välutbildade skönhetsterapeuter är experter inom sitt område och använder sig av de bästa produkterna för att ge sina kunder en lyxig och professionell upplevelse.
En av salongens signaturbehandlingar är deras ansiktsbehandlingar. Dessa skräddarsys för varje individ, med fokus på att återfukta, förnya och förbättra hudens hälsa och utseende. Kunderna kommer att kunna slappna av och njuta av en noggrann rengöring, ångbehandling, peeling, masker och massage. Resultatet är en strålande och ungdomlig hud som får en att känna sig som en ny människa.
Utöver ansiktsbehandlingar erbjuder Salon La Jolie även olika typer av massagebehandlingar som är utformade för att lindra stress och spänningar från kroppen. Deras erfarna massörer använder sig av olika tekniker och tryckpunkter för att lösa upp knutar och öka blodflödet, vilket ger kunden en längtan efter att komma tillbaka för mer.
När det gäller nagelvård är det ingen som kan matcha Salon La Jolie. Deras manikyr- och pedikyrbehandlingar är av högsta kvalitet och ger kunderna vackra och välvårdade naglar. Salongen erbjuder ett stort utbud av färger, mönster och material som hjälper till att skapa den perfekta nageldesignen för varje individ.
Salon La Jolie är inte bara känt för sina fantastiska skönhetsbehandlingar, utan också för sin utomordentliga kundservice. Från det ögonblick kunden kliver in i salongen blir de mötta av ett vänligt och professionellt team, som är engagerade i att göra varje kunds upplevelse så trevlig som möjligt. Personalen tar sig tid att lyssna på kundernas önskemål och erbjuder råd och vägledning för att säkerställa att de får de bästa resultaten.
Förutom de fantastiska skönhetsbehandlingarna och den utmärkta kundservicen, erbjuder Salon La Jolie också olika kampanjer och erbjudanden för sina kunder. Detta gör att fler människor kan njuta av deras tjänster till överkomliga priser och samtidigt få en riktig skönhetsupplevelse.
Oavsett om du är i behov av en ansiktsbehandling, massage eller nagelvård, är Salon La Jolie platsen för dig. Denna pärla i Uppsala kommer att överträffa dina förväntningar och ge dig en unik och minnesvärd skönhetsupplevelse. Ta en paus från vardagens stress och besök Salon La Jolie för att bli ompysslad och få en riktig boost av självförtroende.


Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location