Hero image

salon Image

+46 35 10 55 10
Stormgatan 11, 302 63 Halmstad Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About salon Image

Salon Image, beläget på Stormgatan 11 i Halmstad, Sverige, är en unik plats som erbjuder en mängd olika skönhets- och välmåendetjänster för både män och kvinnor. Med en oöverträffad professionell personal och en varm och inbjudande atmosfär, är detta den ultimata destinationen för alla som söker avkoppling och förnyelse.
Salon Image är centralt beläget i Halmstad, vilket gör det lättillgängligt för både lokalbefolkningen och besökare. Platsen är rymlig och elegant inredd, med moderna möbler och lyxiga detaljer som skapar en atmosfär av lugn och avkoppling. Här kan gästerna släppa stressen och bekymren från vardagen och istället fokusera på att ta hand om sig själva.
Salon Image erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt från traditionella hårvårdstjänster som klippning, färgning och styling till avancerade hudvårdsbehandlingar och spa-upplevelser. Den professionella personalen är skicklig och erfaren inom sina respektive områden och arbetar individuellt med varje kund för att säkerställa att deras behov och önskemål blir tillgodosedda på bästa möjliga sätt.
För de som söker förnyelse och förbättring av sitt utseende, erbjuder Salon Image även ett urval av skönhetsbehandlingar. Här kan gästerna njuta av en avkopplande ansiktsbehandling som lyfter och förbättrar hudens kvalitet, eller välja att förnya sina ögonfransar med en professionell fransförlängning. Dessutom erbjuder salongen även professionell makeup, så att gästerna kan se sitt bästa jag vid särskilda tillfällen eller bara för att unna sig själva en liten lyx i vardagen.
Salon Image har också en avdelning för manikyr och pedikyr, där gästerna kan njuta av en lyxig spabehandling för sina händer och fötter. Med en mängd olika färger och mönster att välja mellan kan gästerna skapa sin egen unika stil och ge sina naglar den uppmärksamhet de förtjänar. Salongen erbjuder även professionell vaxning för en silkeslen hud, samt andra kroppsbehandlingar som exfoliering och kroppsinpackningar.
För de som vill uppleva total avkoppling och lindring från stress och spänningar, erbjuder Salon Image även avancerade massagebehandlingar. Den skickliga massörerna använder sig av olika tekniker för att lösa upp muskelknutar och förbättra blodcirkulationen, vilket leder till en känsla av totalt välbefinnande. Gästerna kan välja mellan olika massagestilar, som klassisk svensk massage, djupgående massage eller aromaterapi, och njuta av den lugnande atmosfären och de skräddarsydda behandlingarna.
Salon Image värdesätter högkvalitativ service och strävar efter att överträffa sina kunders förväntningar. Här kommer varje besökare att behandlas med omsorg och respekt, och personalen gör sitt bästa för att skapa en personlig och minnesvärd upplevelse för varje kund. Oavsett om man besöker salongen för en enkel klippning eller en omfattande spabehandling, kan man vara säker på att man kommer att få en professionell och lyxig service.
För den ultimata skönhets- och välmåendeupplevelsen i Halmstad, är Salon Image definitivt den plats att besöka. Med sitt högkvalitativa utbud av tjänster och professionell personal, kan gästerna vara säkra på att de kommer att lämna salongen känsla sig förnyade och fräscha. Oavsett om det handlar om att skämma bort sig själv eller ge bort en present till någon man bryr sig om, kommer Salon Image att erbjuda en minnesvärd och avkopplande upplevelse.


Best PlaceJuice Reviews

Fantastiskt person och super snabbt hjälp med klippning, barn och pappa alltid nöjd
Efter lång väntan fick jag en kvinna som klippte mig och det blev så illa klippt att jag fick uppsöka annan frisörsalong.Kvinnan kunde inte tala svenska så den manliga frisören gick in i mellan o bara då du något till henne. Frisörsalong 2:s uttalanden var att det kan inte vara en frisör som klippt dig.De hade aldrig sett något så illa klippt.
Hur dåligt som helst. Blev klippt av en man som inte ens lyssnade på vad jag sa. Det kändes som att han klippte precis samma frisyr på alla kunder och gjorde om det marginellt utefter det man bett om. Jag rekommenderar ingen att gå dit.
Klippt mig här några gånger på drop in efter flytten från gamla eurostop. Två gånger har jag fått ojämn frisyr. Senaste gången var det flera cm längre på högersidan. Ville inte ens gå tillbaka och reklamera. Dessutom har de inte höj/sänkbara stolar så jag som är lång får halvligga för att de skall nå.
Det är väl svårt i dagens läge att sticka ut som en frisersalong då de är som svampar och finns överallt men jag tycker ändå att detta va ett trevligt ställe och kändes trendigt. Väldigt glad och trevlig personal ????
390 kr för en klippning som tog 10 minuter, och som dessutom fick justeras av min sambo..
Helt underbar frisör salong gullig personal och fenomenalt med dropin
Har klippt mig ett par gånger där men alltid olika frisörer, inte helt nöjd varje gång

salon Image Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday 11:00 AM - 03:00 PM
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location