Hero image

salon Elian

+46 70 446 14 44
Södergatan 8, 462 34 Vänersborg Sweden
Open Today: 10:00 AM - 05:30 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Har klippt mig här i många år. Kommer fortsätta göra det.
Alltid nöjd☺️
Super proffsig, trevlig och vänlig person!
Mina 2 grabbar är så nöjda med Elian. Vill inte klippa sig någon annanstans. Man får vara beredd på lång kö då stället är mycket populärt.
Alltid lika nöjd med frisyren för bara 200kr
Har bra pris och är trevlig och klipper alltid som man säger.
Stans bästa frisör så otroligt noga och trevlig
Alltid välklippt. Vänligt bemötande.
Bra populär salong med duktig personal.

Quick Facts About salon Elian

Salon Elian - En Oas av Skönhet och Välbehag
Salon Elian är en exklusiv skönhetssalong belägen på Södergatan 8 i den vackra staden Vänersborg, Sweden. Med sitt centrala läge är salongen lättillgänglig för både lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran. Här erbjuds en komplett upplevelse av skönhetsbehandlingar för både kvinnor och män i en avslappnande och lyxig miljö.
Salon Elian är inte bara en byggnad, det är en plats där man kan komma för att känna sig omhändertagen och vacker. Från det ögonblick du kliver in genom dörren välkomnas du av en atmosfär av harmoni och välbehag. Salongens moderna och stilfulla design skapar en lugnande och avkopplande miljö där du kan slappna av och luta dig tillbaka medan våra professionella skönhetsexperter tar hand om dig.
Vår skickliga personal är dedikerade till att erbjuda de bästa skönhetstjänsterna, oavsett om det gäller hårvård, hudvård eller kroppsbehandlingar. Med års erfarenhet och expertkunskap inom skönhetsindustrin är våra frisörer och hudterapeuter välutbildade och uppdaterade när det gäller de senaste trenderna och teknikerna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en personlig och skräddarsydd upplevelse som överträffar deras förväntningar.
Salon Elian är känt för sin högkvalitativa hårvård. Våra frisörer är experter på att skapa trendiga klippningar, färgningar och stylingar som framhäver dina bästa drag och passar din personlighet och stil. Vi använder endast professionella hårvårdsprodukter av högsta kvalitet för att säkerställa att ditt hår får den bästa vård och behandling det förtjänar. Oavsett om du vill ha en förändring av din look eller bara hålla ditt hår friskt och välskött, kan våra frisörer skapa den perfekta frisyr som passar dig.
För att komplettera vårt utbud av hårvård erbjuder vi även ett brett utbud av skönhetsbehandlingar för ansikte och kropp. Våra hudterapeuter är specialiserade på att behandla olika hudproblem och kan erbjuda skräddarsydda ansiktsbehandlingar som ger dig en strålande och ungdomlig hy. Vi har även kroppsbehandlingar som hjälper till att förnya och förbättra din hudtextur och stimulera kroppens naturliga förmåga att förnya sig. Oavsett om du är ute efter en avslappnande massage, en djuprengörande ansiktsbehandling eller en helkroppsbehandling för att unna dig själv ett ögonblick av ren lyx, kan Salon Elian ge dig den ultimata skönhetsupplevelsen.
För att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga upplevelsen använder vi bara de bästa produkterna och behandlingsmetoderna på marknaden. Vi samarbetar med välrenommerade varumärken och tillverkare inom skönhetsindustrin för att garantera att våra kunder får de mest effektiva och säkra behandlingarna. Vi är även stolta över att vara en miljömedveten salong och strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda naturliga och ekologiska produkter när det är möjligt. Vi är övertygade om att skönhet ska vara hållbar och att man kan vara vacker utan att kompromissa med naturen.
Utöver våra skönhetsbehandlingar erbjuder Salon Elian även professionell rådgivning och konsultation för att hjälpa våra kunder att uppnå sina skönhetsmål. Våra experter finns alltid till hands för att ge råd och rekommendationer för att hjälpa dig att välja de bästa produkterna och behandlingarna för din specifika hud- och hårtyp. Vi strävar alltid efter att bygga en förtroendefull relation med våra kunder och att inte bara vara en skönhetssalong, utan även en pålitlig partner på deras resa mot att uppnå och bevara sin naturliga skönhet.
Salon Elian är mer än bara en plats för skönhet - det är en plats för att bli ompysslad, inspirerad och förvandlad. Vi bjuder in dig att upptäcka vår värld av skönhet och välbehag och unna dig själv en stund av ren avkoppling och lyx. Oavsett om du kommer för att förnya ditt hår, vårda din hud eller bara njuta av en avkopplande stund bort från vardagens stress, kan du vara säker på att vi på Salon Elian kommer att ge dig den bästa skönhetsupplevelsen i Vänersborg och bortom. Välkommen till Salon Elian - din personliga oas av skönhet.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 05:30 PM
Wednesday 10:00 AM - 05:30 PM
Thursday 10:00 AM - 05:30 PM
Friday 10:00 AM - 05:30 PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 05:30 PM

How to go there

Location