Hero image

S&R Barber Shop

+46 70 771 56 63
Eskilstunavägen 17, 644 30 Torshälla Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About S&R Barber Shop

S&R Barber Shop är en modern och professionell herrfrisörsalong belägen på Eskilstunavägen 17, i charmiga Torshälla, Sverige. Med sin utmärkta service, skickliga team och avslappnade atmosfär har S&R Barber Shop snabbt blivit en favoritdestination för män i området som söker en upplevelse av hög kvalitet när det kommer till grooming och styling.
Salongen är strategiskt belägen i hjärtat av Torshälla, och är lätt att nå både med bil och kollektivtrafik. Det är en modern och rymlig lokal, fylld med naturligt ljus och en trendig inredning som skapar en välkomnande och avslappnad atmosfär. Personalen på S&R Barber Shop är passionerade och professionella och strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda och trendiga klippningar, trimningar och groomingtjänster.
Det skickliga teamet på S&R Barber Shop består av erfarna och noggrant utbildade frisörer och barberare, som har expertkunskaper inom herrfrisering och grooming. De är uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom frisering och kan erbjuda skarpa och moderna klippningar, både klassiska och trendiga stilar. Oavsett om du föredrar en traditionell herrklippning eller vill ha en mer utmanande och unik frisyr, kan du vara säker på att du är i trygga händer hos S&R Barber Shop.
Förutom att erbjuda professionella klippningar och friseringstjänster, strävar S&R Barber Shop efter att skapa en avkopplande och behaglig upplevelse för sina kunder. Salongen är utrustad med bekväma stolar och erbjuder avslappnande massagestolar och skräddarsydda skönhetsbehandlingar. Här kan män njuta av en lugn stund bort från vardagens stress och låta sig bli omhändertagna av skickliga frisörer och barberare som förstår deras specifika behov och önskemål.
S&R Barber Shop är också känd för sina exklusiva groomingprodukter av hög kvalitet. Här kan kunderna hitta ett brett utbud av professionella hårvårdsprodukter, skäggoljor, balsam och rakprodukter från välrenommerade varumärken. Personalen på S&R Barber Shop är välinformerad och kan ge råd om vilka produkter som bäst passar olika hår- och hudtyper, för att säkerställa att kunderna kan bibehålla och vårda sin nya frisyr eller skäggstil även hemma.
S&R Barber Shop prioriterar alltid kundens välbefinnande och strävar efter att erbjuda en exceptionell service. Med sin noggranna uppmärksamhet på detaljer och känsla för stil och trender kan du vara säker på att du lämnar salongen med en frisyr som framhäver din personlighet och stil.
För att boka en tid på S&R Barber Shop, kan du antingen besöka deras webbplats eller ringa salongen. De erbjuder flexibla öppettider och strävar alltid efter att kunna ta emot kunder på kort varsel, för att göra det så smidigt som möjligt för sina kunder att få den perfekta frisyren och groomingen.
I slutändan är S&R Barber Shop den perfekta platsen för män som söker en professionell och avslappnad herrfrisörsalong i Torshälla. Med sin skickliga personal, trendiga inredning och fokus på kundens välbefinnande och stil, erbjuder S&R Barber Shop en totalupplevelse för män som strävar efter att se sitt bästa jag varje dag.


Best PlaceJuice Reviews

Snabb, trevlig och prisvärd. Alltd glad och bjuder på kaffe.
Serwan är en riktigt bra kille o mkt noggrann. Hit kommer ja fortsätta gå.
Då va ja här igen 1 okt 2020. Alltid lika nöjd när ja går härifrån. Orkar inte redigera mer om hur många gånger till det har blivit.
Här får man håret klippt snyggt.
Bra priser och gott resultat.
Mycket trevlig frisör. Luftkonditionerat och otroligt prisvärt. Rekommenderas!!!
Mycket bra och trevlig frisör, han är väldigt noga och lägger den tid som en frisör ska göra. Helt utan tvekan billigt och bra. Favoriten i Torshälla enligt mig.
Yrkesskickligheten hos Serwan är ett föredöme, den optimistiska blicken och det glada bemötandet han har gör att detta inte bara är en frisörsalong, det är en oas med låga priser men absolut premium kvalitet, där man både blir snygg i håret och glad i sinnet! Gå hit! Du kommer inte bli besviken!
Jag klipper mig inte ofta... Men hit går jag mycket gärna igen. Bra klippt. Noga. Detaljer i klippningen som jag verkligen gillade.

S&R Barber Shop Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location