Hero image

Rafaela's Salong

+46 73 818 44 11
Prästgatan 31D, 831 31 Östersund Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Rafaela's Salong

Rafaela's Salong - Att Upptäcka Skönheten På Prästgatan 31D
I hjärtat av Östersund, Sweden, på Prästgatan 31D, hittar du Rafaela's Salong, en plats där skönhet och välbefinnande står i fokus. Med en passion för att hjälpa sina kunder att se och känna sig sitt allra bästa erbjuder Rafaela's Salong en mängd olika skönhetsbehandlingar och tjänster som är skräddarsydda för att möta individuella behov och önskemål.
Rafaela's Salong är en lugn och avkopplande oas mitt i stadens brus. När du kliver in i salongen möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där professionella och engagerade skönhets- och spaexperter arbetar för att ge dig den ultimata upplevelsen av avkoppling och förnyelse. Salongen är elegant inredd med en modern touch och fokus på komfort, vilket gör den till en perfekt plats för att stänga av vardagens stress och bara fokusera på dig själv och ditt välbefinnande.
En av de mest populära behandlingarna som erbjuds på Rafaela's Salong är ansiktsbehandlingarna. Våra erfarna hudterapeuter använder sig av högkvalitativa produkter för att rengöra, exfoliera och återfukta huden, samtidigt som de behandlar eventuella specifika hudproblem eller behov. Oavsett om du vill förbättra hudens lyster, reducera fina linjer och rynkor eller bara unna dig en avkopplande stund, kan du lita på att våra experter kommer att skräddarsy behandlingen för att passa dina behov och få fram din naturliga skönhet.
För dem som önskar en fullständig kroppsbehandling erbjuder Rafaela's Salong också massage, där erfarna terapeuter använder olika tekniker och tryckpunkter för att lösa upp spänningar och främja avslappning. Oavsett om du föredrar en djupgående sportmassage för att lindra träningsvärk eller en avkopplande aromaterapi-massage för att släppa på stress och oro, kommer du att bli omhändertagen på bästa möjliga sätt.
Utöver ansiktsbehandlingar och massage erbjuder Rafaela's Salong också en rad andra skönhetsbehandlingar. Vi kan ta hand om dina naglar med manikyr och pedikyr, ge dig vackra och fylliga ögonfransar med lash extensions, forma och färga dina ögonbryn eller ge dig en naturligt solkysst look med hjälp av spraytanning. Vår personal är noga med att alltid vara uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom skönhet, vilket gör att de kan erbjuda de mest innovativa och effektiva behandlingarna till våra kunder.
För dem som har ett brådskande behov eller bara vill göra en snabb uppfräschning inför en speciell händelse erbjuder Rafaela's Salong även snabbbehandlingar som ansiktsbehandling i mini-format eller en snabb manikyr. Detta är perfekt för de dagar då tiden är begränsad, men du fortfarande vill se och känna dig fräsch och vacker.
Förutom alla de fantastiska behandlingarna och tjänsterna som erbjuds, är en av de saker som särskiljer Rafaela's Salong från andra platser liknande i området den personliga och individuella uppmärksamhet som ges till varje kund. Vårt team av skönhetsexperter lyssnar noggrant på dina behov och önskemål för att kunna skapa en unik och skräddarsydd upplevelse som verkligen uppfyller dina förväntningar. Vi ser till att varje kund känner sig bekväm, avslappnad och nöjd med resultatet.
Så varför inte unna dig själv eller någon du bryr dig om den ultimata skönhetserfarenheten genom att besöka Rafaela's Salong på Prästgatan 31D i Östersund, Sweden? Ge dig själv chansen att koppla av, förnya och upptäcka din egen skönhet på en plats som verkligen förstår och värdesätter varje individuell kund. Besök Rafaela's Salong idag och upptäck en ny nivå av skönhet och välbefinnande.


Best PlaceJuice Reviews

En bra frisör om du är stressad eller inte vet hur du vill ha ditt hår. Det är första gången jag har känt stress genom en rak apparat (det var ingen som väntade på tur). Det spelar ingen roll hur du vill ha ditt hår eller hur du vill ha det klippt, då de klipper som de vill. Kan dock ha lärt mig att man kan kolla på redskapens skötsel för att få insikt i hur salogen sköts, tex jag har inte sett en så smutsig kam förut (det var inte bara hår på den).
Både jag, vår dotter och min man klipper oss här. Snabbt in - snabbt ut. Om inget avancerat ska skapas - så är det toppen! Trevliga och snabba. Håret blir rakt och min man fick snygg frisyr.
Trevligt mottagen, alltid kunden i fokus, snabb och professionell . Man går alltid nöjd därifrån .
Underbara Rafaela ????
Man blir verkligen omhändertagen o känner sig lite som "en del i familjen".
Riktiga hårkonstnärer både Raf o hennes man!
Alltid nöjd när man varit där!
Går numera aldrig till någon annan än RAFAELA's ????????????????????????????
Så nöjd med min frisyr! Bra pris och toppen personal. Lätt och ledig.
Alltid fin service, bra pris. Drop in så ibland kan man få vänta men oftast snabb service. Finns två salonger nu nära varandra som båda har drop in och båda är lika trevliga.
Väldigt bra och bra personal och plats tack så mycket!
Alltid bra bemötande

Rafaela's Salong Info

Amenities

Accessibility

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location