Hero image

Olympia salon

+46 73 430 89 26
137 34 Västerhaninge Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Helt fantastisk frisör! Kändes så tryggt och blev så bra! Lugn, trygg, kunnig och hon förstod verkligen vad jag menade när jag förklarade hur jag ville ha det. Kommer att återvända.
Blev mycket nöjd med resultatet från långt till kort.Mycket trevligt bemötande.
Fantastisk räddare i nöden, min frisör sen 8år tillbaka är på semester på obestämd tid och började få smått panik. Googlade fram detta ställe och med så många nöjda manliga kunder så tänkte jag att jag ger det en chans. Kan bara stämma in i kören, bra service, direkt drop-in, duktig frisör och en jävligt trevlig pratstund !! Toppklass !
Hit kommer jag gå flera gånger. Bra personal och bra klippning.
Bra frisör med super pris
Hos Micke får man alltid en schysst pratstund och en bra klippning! ????
Som vanligt Micke en personlig
bra frisör. Som har bra koll på corona
5 - stjärnigt! Första besöket hos Salong Olympia men kommer gärna tillbaks. Trevlig klippning med grymt resultat. Rekommenderas ????

Quick Facts About Olympia salon

Olympia salon är en elegant och stilfull plats belägen i Västerhaninge, Sverige. Med sin unika och fräscha atmosfär erbjuder Olympia salon en oöverträffad upplevelse för sina besökare. Salongen fokuserar på att leverera högkvalitativa skönhetsbehandlingar och avkoppling för att hjälpa sina kunder att se och känna sig fantastiska.
Beläget på adressen 137 34 Västerhaninge, är Olympia salon välkänt för sin professionella personal och sina toppmoderna faciliteter. Denna plats är en pärla bland de lokala skönhetssalongerna och erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar alla behov och smaker. Oavsett om du är ute efter en avkopplande massage, en ansiktsbehandling, manikyr eller pedikyr, kommer du bli väl omhändertagen av den kunniga och erfarna personalen på Olympia salon.
Salongen är i en klass för sig när det gäller sin interiör. Med en modern och lyxig atmosfär är Olympia salon inredd med smakfulla detaljer och eleganta möbler som skapar en fridfull och avslappnad miljö. Komforten i salongens sittgrupper och behandlingsrum gör att du kan koppla av och njuta av din behandling fullt ut. Personalen på Olympia salon värderar sina kunders välbefinnande och strävar alltid efter att skapa en bortskämd och rofylld upplevelse för varje besökare.
En av de viktigaste anledningarna till att Olympia salon är så populär är dess breda utbud av skönhetsbehandlingar som garanterar att alla kunder kan hitta något som passar dem. Från hårklippningar och färgning till styling och uppsättningar, erbjuder salongen professionella hårtjänster för både kvinnor och män. Olympia salongs frisörer är experter på att förvandla ditt hår till ditt drömstils ideal. De är även välutbildade inom de senaste trenderna inom hårvård och kan erbjuda råd och vägledning för att hjälpa dig att hitta den perfekta frisyren för din personliga stil och ansiktsform.
För de som är ute efter att ta hand om sin hud, erbjuder Olympia salon också ett omfattande utbud av ansiktsbehandlingar. Oavsett om du behöver återfuktning, rengöring eller anti-aging behandlingar, har salongen ett sortiment av ansiktsbehandlingar som kan anpassas efter din huds individuella behov. De professionella hudterapeuterna på Olympia salon kommer att analysera din hud och ge dig rekommendationer för de bästa produkterna och behandlingarna för att förbättra din hudhälsa.
För kunder som söker total avkoppling och återhämtning, erbjuder Olympia salon också en rad massagebehandlingar. Från avslappningsmassage till djupgående terapeutiska massage, kommer massagebehandlingarna att lösa muskelspänningar och främja en känsla av välbefinnande. Salongen har även specialbehandlingar som hjälper till att reducera stress och främja en djupare avkoppling.
Olympia salon har även ett brett utbud av nagelbehandlingar för att göra dina händer och fötter vackra och friska. Oavsett om du vill ha en traditionell manikyr och pedikyr, eller mer avancerade tjänster som akrylnaglar eller gel-lack, kommer nagelterapeuterna på Olympia salon att se till att du får de bästa resultaten.
Utöver sina fantastiska skönhetsbehandlingar, erbjuder Olympia salon också en rad produkter för att hjälpa sina kunder att ta hand om sin skönhet och välbefinnande hemma. Från hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter till nagellack och smink, kan du hitta allt du behöver för att fortsätta vårda din kropp och se fantastisk ut även utanför salongen.
Olympia salon är inte bara en plats för skönhet och avkoppling, det är också en plats för gemenskap och välbefinnande. Salongen har en vänlig och välkomnande atmosfär där du kan koppla av och njuta av din behandling samtidigt som du umgås med andra kunder. Personalen på Olympia salon är känd för sin professionalism och kundservice och kommer alltid att göra sitt bästa för att ge dig den bästa upplevelsen möjligt.
Olympia salon i Västerhaninge, Sverige, är en enastående skönhetssalong som erbjuder en komplett skönhetsupplevelse för sina kunder. Med förstklassiga behandlingar, en elegant atmosfär och en dedikerad personal, är Olympia salon det ultimata valet när det gäller skönhet och avkoppling. Kom och upplev Olympia salons magiska värld av skönhet och njut av en stund för dig själv mitt i vardagens stress och bekymmer.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location