Hero image

Nadims Frisörsalong

+46 73 106 73 93
302 48 Halmstad Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Bra pris. En bland får man en sharp cut, i bland en mindre...
Jag tror att rummet behöver den äldres närvaro. Det är också lite gladare atmosfär med honom där.
Rekommendera inte nu alla frisörer där är dåliga och kommer förstöra ditt hår
En av världens sämsta frisörer. Helt oprofessionellt och inte lärjungefrisör. Jag bokar tid och når i tid Men jag väntade ändå 1 och en halv timme. Och klippte väldigt dåligt hår. Mitt hår klippte hans pupill som inte var tränad. Han började träna. Folk går till hans salong för en bra hårklippning, inte för hans experiment.
Gå ingen dit..
One of the worst Frisör of the world. Totally unprofessional and not disciple barber. I book an appointment and reach on time But still, I waited 1 and half hours. And cut very bad hair. My hair cut his pupil which was not trained. He was getting training. People go to his salon for a good hair cut not for his experiments.
Don't anybody go there..
Ringde i förväg bokade tid, men efter 40minuter väntade gick jag därifrån. Populärt ställe, och nog stans billigare. Men du bör ta ledigt hela dagen så du får en tid, och då är inte 100kr klippning värt det längre.. .
Vi droppade in 17:30, väntade i 15 minuter och fick en fin och billig klippning till sonen. Rekommenderas, särskilt till herrar att fixa både hår och skägg för bara 150 kronor!
They have no respect for your time, if their friends come there, they will go before you and say that they had a time booked even though you had a time booked as well. 3 guys came in after I've been waiting for one and a half hour and was about to be next, they came in with "läget broshan" and all went before me.
Definitely not going back and don't recommend either.
價格跟台灣一樣便宜,應該是這附近最經濟實惠的價錢了。
剪的也很用心,非常值得每個月來!
缺點:老闆員工似乎都不會講英文就是了,建議直接拿你想要的髮型的照片給他們看,讓他們有個方向
Underbar och snäll person, punktlig, snyggt arbete, noggrann på jobbet.
Tackar Nadim ????

Quick Facts About Nadims Frisörsalong

Nadims Frisörsalong i Halmstad, Sverige, är en av stadens mest populära och välrenommerade platser för professionella frisörtjänster. Beläget på Göteborgsvägen 14, mitt i hjärtat av Halmstad, erbjuder frisörsalongen en oöverträffad upplevelse för både män och kvinnor när det gäller hårklippning, färgning, styling och andra skönhetsrelaterade tjänster.
Välkomsten till Nadims Frisorsalong i Halmstad är varm och inbjudande, och kunderna blir genast imponerade av den moderna och eleganta inredningen. Salongen är stilfullt designad och utformad för att ge kunderna en avkopplande och trevlig atmosfär, bortom vardagens stress och bekymmer.
Det som skiljer Nadims Frisörsalong från många andra frisörsalonger i Halmstad är det personliga engagemanget och den höga kompetensen som erbjuds av den erfarna personalen. Teamet på Nadims Frisörsalong består av professionella och kreativa frisörer som är uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna.
Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster som är skräddarsydda för att möta varje individs specifika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en enkel klippning eller en mer avancerad färgbehandling, kan kunderna lita på att de får enskilt anpassade råd och rekommendationer för att uppnå bästa möjliga resultat.
Nadims Frisörsalong har också specialiserat sig på bröllopsfrisyrer och är känd för sin fantastiska förmåga att skapa drömfrisyrer för bruden och brudgummen. Med en passion för detaljer och precision, arbetar teamet tätt med varje par för att säkerställa att de känner sig vackra och självsäkra på sin speciella dag.
Förutom hårklippning och styling, erbjuder Nadims Frisörsalong även andra skönhetsbehandlingar, inklusive ansiktsbehandlingar, smink och ögonfransförlängningar. Dessa tjänster är utformade för att komplettera och förhöja den totala looken och ge kunderna en komplett "makeover" upplevelse. Salongen använder enbart kvalitetsprodukter för att garantera bästa möjliga resultat och kundens välbefinnande.
Nadims Frisörsalong är känd för sin professionella och vänliga service som alltid sätter kundens behov och önskemål i första hand. Kunderna får inte bara individuell uppmärksamhet, utan också en unik och personlig upplevelse varje gång de besöker salongen. Detta är en av anledningarna till att Nadims Frisörsalong har utvecklat ett lojalt följande av nöjda kunder, som återkommer gång på gång för att få den bästa frisyren och servicen.
Nadims Frisörsalong tar också sitt ansvar för miljön på allvar. Salongen använder bara produkter som är skonsamma mot både kunder och naturen. Genom att främja hållbara metoder och produkter, strävar salongen efter att spela sin roll i att minska belastningen på miljön och bidra till en mer hållbar framtid.
Om du letar efter en frisörsalong i Halmstad som kombinerar expertis, kreativitet och en varm atmosfär, är Nadims Frisörsalong platsen för dig. Oavsett om du behöver en enkel trimning eller en fullständig stilförändring, kommer du att känna dig omhändertagen och nöjd med resultatet. Besök Nadims Frisörsalong och upptäck själv varför det har blivit ett av Halmstads mest eftertraktade skönhetsdestinationer.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location