Hero image

Mirres Hårstudio

+46 431 180 45
Åsbogatan 21, 262 51 Ängelholm Sweden
Open Today: 09:30 AM - 06:30 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Vi är mycket nöjda med sonens frisyr. Otroligt trevligt bemötande och lättsamt samtal som gjorde hela klipp upplevelse fantastisk. Sonen ville inte i första hand klippa sig men frisören kunde så lätt övertala honom att han gick med på det????. Tack ska du ha! Toppen frisyr och tonåringen tyckte om den när han blev klart och fick mänga komplimanger när vi väl kom hem.
Om jag kunde ge 10 pöäng i skalan skulle jag göra det. Sammanfattningsvis är stället mycket trevligt att klippa sig i, lättsam frisör med sinne för humör som är väldig uppskattad från kundernas sida och dessutom topp service. Parkering finns mot avgift precis bredvid hårstudion, pizzeria också om man behöver vänta och är hungrig, park med bänkar om man vill på andra sidan vägen.
Om man vill ha en professionell klippning till bra priser är detta rätt ställe för er????
Fick en ordentlig rakning tidigare i veckan, är otroligt nöjd. Fantastisk personal och service! Hoppas på att kunna återkomma snart igen.
Riktigt proffsigt bemötande och väldigt duktiga frisörer. Kaffe bjuds det även på! Lyxkänsla - rekommenderas varmt!
Bra utförd arbete bra folk. Rekommenderas starkt. Se bara till att boka hehehe.
Alltid lika roligt att gå och klippa sig hos Mirre! Man blir ännu snyggare än innan och dessutom roliga diskussioner, idag väldigt livligt och lärorikt!
Alltid trevligt och bra service. Ger sig inte förrän du är helt nöjd. Gott kaffe.
Sjukt bra och trevlig. Tusen tack för grym ä klippning. Kommer tillbaka igen.
Bästa frisören i stan! Bjuder alltid på kaffe

Quick Facts About Mirres Hårstudio

Mirres Hårstudio är en välrenommerad och populär frisörsalong belägen på Åsbogatan 21 i den charmiga staden Ängelholm i södra Sverige. Salongen är känd för att erbjuda en högkvalitativ och professionell service samt en avkopplande och trivsam atmosfär för sina kunder. Med sin centrala placering är Mirres Hårstudio lättillgänglig för både stadens invånare och besökare från närliggande områden.
Salongen har varit en del av Ängelholms frisörcommunity i många år och har byggt upp ett gott rykte baserat på sin kompetens, dedikation och passion för att skapa fantastiska frisyrer. Mirre, den ägande frisören, har genom åren utvecklat en stor och lojal kundkrets genom sitt skickliga arbete och sitt personliga engagemang för varje kunds unika behov och önskemål.
Mirres Hårstudio strävar efter att erbjuda den bästa upplevelsen för sina kunder, och detta återspeglas i de lyxiga och moderna faciliteterna som salongen erbjuder. Entrén välkomnar besökare med en elegant och stilren design, medan det ljusa och öppna inredningskonceptet ger en avslappnad och behaglig atmosfär. Salongens inredning är omsorgsfullt utvald för att skapa en harmonisk miljö där kunder kan koppla av och njuta av sin tid på Mirres Hårstudio.
Personalen på Mirres Hårstudio är välutbildad och erfaren inom frisöryrket. De håller sig ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom klippning, färgning och styling för att kunna erbjuda de bästa resultaten till sina kunder. Varje frisör på salongen tar sig tid att lyssna på kundernas önskemål och förväntningar för att kunna skapa en individuell och personlig frisyr som passar deras personlighet och stil.
Mirres Hårstudio erbjuder ett brett utbud av tjänster för både kvinnor och män. Allt från klippning och färgning till permanent och styling finns tillgängligt för att uppfylla kundernas behov och önskemål. Salongen använder endast högkvalitativa produkter och verktyg för att säkerställa bästa möjliga resultat och kundens hårs hälsa och välmående.
Vidare erbjuder Mirres Hårstudio även exklusiva hårbehandlingar och kurser för de som vill lära sig mer om professionell hårvård och styling. Dessa kurser är utformade för att ge kunderna möjlighet att uppnå salongs-kvalitet på sitt eget hår och lära sig använda de senaste teknikerna och produkterna hemma.
För att förbättra kundens totala upplevelse och komfort erbjuder Mirres Hårstudio även andra tjänster såsom tvättning och massage i tillägg till det frisörrelaterade. Dessa extra behandlingar gör besöket ännu mer avkopplande och hjälper kunden att släppa stress och spänningar samtidigt som de får en fantastisk hårvård.
Mirres Hårstudio har även ett gott samarbete med andra professionella inom skönhetsbranschen i Ängelholm. Salongen kan därför erbjuda sina kunder olika paketerbjudanden för att få en komplett skönhetsupplevelse. Detta kan inkludera behandlingar som nagelservice eller makeup-tjänster, för de som önskar ha de allra finaste detaljerna på plats för en speciell dag eller bara lite extra lyx och skäm. Mirres Hårstudio tror på att skapa en helhetsupplevelse för sina kunder och erbjuder därför dessa paketerbjudanden för att göra det möjligt.
Mirres Hårstudio är mer än bara en frisörsalong. Det är en plats där skönhet, välmående och avkoppling kombineras för att skapa en minnesvärd och trevlig upplevelse för varje kund. Med en dedikerad personal, en överlägsen service och en vacker inredning är Mirres Hårstudio förstavalet för de som söker en professionell och personlig frisörupplevelse i Ängelholm.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 09:30 AM - 06:30 PM
Wednesday 09:30 AM - 06:30 PM
Thursday 09:30 AM - 06:30 PM
Friday 09:30 AM - 06:30 PM
Saturday 09:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:30 AM - 06:30 PM

How to go there

Location