Hero image

M Klinik

+46 73 757 36 88
Andra Långgatan 24, 413 28 Göteborg Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Ingen bra klinik! Denna kliniken lurar och ljuger bara för kunder ! Jag rekommenderar er att inte gå hit ni kommer att ångra er! Dessutom tar dom betalt i svart och man får inget kvitto vilket är skumt !
Dom förstör bara ditt ansikte o läppar!
Fin och fräch lokal. Väldigt bra bemötande och professionellt kundcservice. Hade min kompis som sällskap och de bjöd hon kaffe medans jag satte med bedövning vilket va otroligt trevligt. Gjorde min näsa och hos bösta Sandra och resultatet va över förväntan. Rekommenderar starkt.
Har aldrig varit med nöjd över mina läppar. Superduktiga och lyhörda. ❤️
Kommer aldrig att gå till en annan klinik än denna! Man känner sig så himla sedd och hörd varje gång man kommer och de som arbetar på Mklinik vill verkligen ens egna bästa. Man får alltid svar på alla frågor och första gången man gör en behandling så sitter dom ner med en och berättar allt möjligt som man behöver veta innan man gör behandlingen. Känner mig jättetrygg i Sandras händer och har aldrig blivit missnöjd utan blir bara mer och mer nöjd för varje gång jag är där! Finaste och underbaraste tjejerna som verkligen gör allt för att man ska bli nöjd när man går därifrån❤️ Ps! Mina läppar är verkligen perfekta tack vare er, bästa ni
Sandra gör ett väldigt fint arbete, har gjort näsa och läppar hos hon och hon gjorde verkligen underverk. Jag kan dock aldrig komma undan att det känns som hon inte kan bli av med mig fort nog. Hon hälsar knappt, berättar knappt något om ingreppet utan bara kör, säger ”lägg dig ner” och sen när hon e klar så går hon bara ut ungefär, ger lite tips om hur man ska massera läpparna men that’s it. Jag kommer alltid tillbaka för hon gör ändå ett bra arbete, men hon behöver verkligen jobba på sin kundkontakt.
Sandra utger sig vara barnmorska från Iran och att hon är sjuksköterska här i Sverige. Jag och en kompis åkte till M-klinik för filler behandling. Bedövningen som vi fick på läpparna hjälpte inte, behandlingen var hårdhänt. Mina läppar svullnade direkt efter behandlingen, läppen var sned, fick konstiga utslag och det ömmade. Det var som en stor klump under näsan och när Vi pratade med Sandra var hennes svar att vi skulle avvakta några dagar. Hon ville ha pengarna kontant och ville inte ge oss något kvitto. När vi några dagar senare kontaktar Sandra snäser hon av oss och dumförklarar, säger att vi saknar kvitto då kan vi inte göra något. Jag klandrar mig själv eftersom jag inte kollade upp henne/ M-klinik före behandling.
Trevlig och kompetent personal med mycket god resultat.
Jag rekommendera inte M klink .slösa inte era Pengar hos M klink , Sandra inte expert på jobbet ???????? de ljuger med folk ... Båda jag och min vän absolut inte nöjda med våra behandlingar (läppar samt BOTOX )håller inte ens som du har sagt !!!! efter två veckor försvann helt ☹️ ,vi blev lurade med behandlingar som Sandra har gjorde . din klinik förtjänar inte ens en stjärna ????????????????????????

Quick Facts About M Klinik

M Klinik, belägen på Andra Långgatan 24 i Göteborg, Sverige, är en framstående och professionell vårdinrättning som erbjuder en omfattande mängd medicinska tjänster och behandlingar. Med sitt engagerade team av erfarna läkare, sjuksköterskor och medicinska specialister strävar M Klinik efter att erbjuda högkvalitativ medicinsk vård och utmärkt service till sina patienter.
Placerad i hjärtat av Göteborg är M Klinik välkänd för sin moderna och bekväma miljö, vilket bidrar till en avslappnad och behaglig upplevelse för patienterna. Kliniken har genomgått noggrann renovering och utrustats med den senaste medicinska teknologin för att säkerställa att de kan erbjuda sina patienter den bästa vården och behandlingen.
Ett av de viktigaste kännetecknen för M Klinik är dess breda utbud av medicinska specialiteter och behandlingar. Oavsett om det gäller allmänmedicin, gynekologi, dermatologi, plastikkirurgi eller någon annan specialitet, finns det erfarna specialister på M Klinik som är kända för sin expertis och professionalism. Dessa specialister tar hand om patienterna med lyhördhet och medkänsla, och strävar alltid efter att möta deras individuella behov och förväntningar.
M Klinik erbjuder även förebyggande hälsovårdstjänster för att hjälpa sina patienter att upprätthålla en hälsosam livsstil och undvika potentiella hälsoproblem. Detta inkluderar allt från regelbundna hälsokontroller och vaccinationer till hälsosamhetsråd och kostnadsfri rådgivning för livsstilsförändringar. Målet är att främja hälsosamma vanor och förebygga sjukdomar för att uppnå en bättre allmän hälsa för patienterna.
För de patienter som söker kosmetiska behandlingar och estetiska förbättringar erbjuder M Klinik ett brett utbud av tjänster inom detta område. Kliniken är hem för några av de mest erfarna och kvalificerade plastikkirurgerna och hudläkarna i området. Med deras expertis och användning av avancerade tekniker och apparater kan de uppnå fantastiska resultat för patienterna som vill förbättra sitt utseende och självförtroende.
M Klinik lägger stor vikt vid att erbjuda ett personligt och skräddarsytt tillvägagångssätt för varje patient. Genom att välkomna en öppen dialog och bygga förtroende med patienterna, säkerställer M Klinik att de förstår deras behov och prioriteringar, samt kan erbjuda lämpliga och individuella behandlingsalternativ. Detta skapar en trygg och tillitsfull miljö för patienterna som känner sig väl omhändertagna och kan lita på att deras hälsa och välbefinnande är i pålitliga händer.
M Klinik strävar efter att erbjuda en enastående kundupplevelse för sina patienter. De sätter alltid patienternas behov och önskemål i främsta rummet, och erbjuder en bekväm och vänlig miljö där de kan känna sig avslappnade och väl omhändertagna. Från det ögonblick patienterna kommer in genom dörren möts de av ett professionellt och välkomnande team av medicinska experter och servicepersonal som är där för att hjälpa och stödja dem på bästa möjliga sätt.
M Klinik, beläget på Andra Långgatan 24 i Göteborg, Sweden, är utan tvekan en av de ledande vårdinrättningarna i regionen. Med sin breda expertis, moderna utrustning och engagerade personal sätter de alltid patienternas vård och välbefinnande i första hand. Oavsett om det gäller allmänmedicin, kosmetisk behandling eller någon annan specialitet kan patienterna känna sig trygga att de får den bästa vården när de väljer M Klinik.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 11:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location