Hero image

Lyko Ingelsta

+46 11 10 15 10
Koppargatan 20, 602 23 Norrköping Sweden
Open Today: 10:00 AM - 08:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Fick jättebra service för hårfärgningsmedel och hårvård. Personen som hjälpte mig verkade mycket kunnig. Tog god tid och väldigt trevligt bemötande fast det var mycket kunder i butik.
Att personen kunde det denne utgav visade sig på resultatet.
Jag kommer återkomma!
Otroligt bra frisörsalong! När du bokar tid för klippning, passa på att lägga till en kur! Du kommer inte att ångra dig!
Hit kommer jag alltid för en klippning,för här får man väldigt trevligt bemötande,alla gånger i veckan :-)
Stort utbud av professionella hårprodukter samt väldigt kompetent personal. Lösningen är bara en fråga bort.
5 av 5 stjärnor och tack till Sara på butiken i Ingelsta för bemötande och hjälp i toppklass idag - wow vilken tjej! ⭐
Mer en frisörsalong än butik! Var inte så intresserade av att sälja produkter till oss som inte klippte oss tyvärr :(
Jag gillar Lycko.Men idag blev det inget köp. Annars handlar jag där.
Trevliga och duktiga frisörer.
Dom klipper min som och har alltid blivit nöjd med resultatet

Quick Facts About Lyko Ingelsta

Lyko Ingelsta, beläget på Koppargatan 20 i Norrköping, är en av Sveriges mest populära skönhetsbutiker och hårsalonger. Med sitt imponerande sortiment av skönhetsprodukter och professionellt utbildade stylister och frisörer, är Lyko Ingelsta den ultimata destinationen för alla som vill uppnå sin drömska look.
När man kliver in i Lyko Ingelsta, möts man av en modern och inbjudande atmosfär. Butiken är väl upplyst och organiserad på ett sätt som gör det enkelt att hitta rätt bland de tusentals produkterna som finns tillgängliga. Oavsett om du är intresserad av hudvård, hårvård, smink eller dofter, har Lyko Ingelsta allt du behöver för att uppnå den perfekta skönhetsrutinen.
Butikens stora sortiment av skönhetsprodukter är imponerande. Här hittar du allt från högkvalitativa schampoon och balsam till lyxiga hudvårdsprodukter från välkända märken som Babor, Clinique och Lancôme. Lyko Ingelsta är inte bara känt för sin omfattande lista av kända märken, utan erbjuder även sina egna Lyko-produkter som har blivit mycket omtyckta av både kunder och stylister.
Förutom det breda utbudet av skönhetsprodukter, erbjuder Lyko Ingelsta också ett team av skickliga frisörer och stylister. Dessa experter är välutbildade och har år av erfarenhet inom skönhetsbranschen. Oavsett om du är i behov av en professionell klippning, färgbehandling eller styling inför en speciell händelse, kan du vara säker på att få en personlig och kundanpassad upplevelse hos Lyko Ingelsta.
Frisörerna och stylister på Lyko Ingelsta är också väl insatta i de senaste trenderna och teknikerna inom skönhet och mode. De är alltid uppdaterade med de senaste klippningsteknikerna, färgtrenderna och stylingmetoderna för att kunna erbjuda dig de senaste och mest populära looksen. De är också experter på att lyssna på kundens önskemål och genom att sätta sina egna kreativa twist på det, skapa en unik och personlig look för varje individ.
Utöver den fantastiska butiken och de professionella tjänsterna, är Lyko Ingelsta också känd för sitt utmärkta kundservice. Personalen är mycket vänlig, hjälpsam och kunnig och är alltid redo att besvara frågor och ge råd om vilka produkter som skulle passa bäst för varje kunds individuella behov. De strävar alltid efter att göra varje kunds besök till en trevlig och minnesvärd upplevelse.
Lyko Ingelsta är inte bara en vanlig skönhetsbutik och salong, utan också en plats där man kan njuta av skönhet och välbefinnande. Med sitt breda utbud av produkter och professionella tjänster, är detta verkligen en perfekt destination för alla skönhetsentusiaster och de som söker en unik och personlig skönhetsupplevelse.
Så oavsett om du är på jakt efter de senaste skönhetsprodukterna, vill unna dig en proffsig och lyxig behandling eller bara njuta av en inspirerande skönhetsmiljö, är Lyko Ingelsta det självklara valet. Besök Koppargatan 20 i Norrköping, Sweden och upptäck själv det fantastiska utbudet av skönhet och välbefinnande som denna plats har att erbjuda. Du kommer inte att bli besviken!


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 08:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 08:00 PM
Thursday 10:00 AM - 08:00 PM
Friday 10:00 AM - 08:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM
Sunday 10:00 AM - 06:00 PM
Monday 10:00 AM - 08:00 PM

How to go there

Location