Hero image

Hair Cut

+46 8 751 50 10
Danmarksgatan 42, 164 53 Kista Sweden
Open Today: 10:00 AM - 09:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Ingen tröskel in, men om du har svårt att gå blir det svårt att få håret tvättat. Då, det är ett trappsteg upp till den stationen. Drop in, snabb service och personalen är alerta. Väntrummet soffa är låg och har hårda kanter, så sätt dig försiktigt. Priserna är rimliga med tanke på läget.
Jättedålig kvalité. Gav mig inte alls vad jag önskade trots att jag hade bild med mig. Jag berättade att jag hade väldigt lite volym i håret trots att jag testade mousse (som hon rekommenderade) och att det bara lämnade mitt hår kletigt. Sedan sa frisören att jag använde dem säkert bara inte på rätt sätt och att hon skulle sätta på mousse i mitt hår och visa hur man gör. Såklart blev håret kletigt och sen ville hon sälja samma mousse till mig för 450kr! Dessutom tappade hon saxen och klippte sig själv i handen vid ett tillfälle. Gå absolut inte hit.
Bra service men ska jag jämföra jobbet mot det som jag betalade (näää, man får bättre haircut i stan med samma peng). Den som klippte mig kunde inte språket, jag vill inte lägga mig i företagets anställningspolicy men Kommunikation är A-O. Så jag tar och klipper mig annanstans nästa gång
De lyssnar inte på kunden och dennes önskemål! Var hos de förra veckan och hade den sämsta klippningen i mitt liv, ville bara klippa topparna????vilken tur att det är bara hår och att det växer! Hon som klippte mig är en dålig frisör hon tunnade mitt hår så mycket vilket visar att hon saknar kompetens och kunskap i yrket! Jag hade en hemsk upplevelse hos dem som jag kommer att dela med mig???? Tips vill man ha svamp ???? frisyr för 450 kr så varsågod
Bad om en fade runtom och längre upptill, standard herrfrisyr alltså. Istället klippte hon kort upptill och lämnade det mesta runtom. Nu ser jag ut om Tore Kullgren. Går aldrig hit igen. Köper hellre en Flowbee från tv-shop, då får jag samma resultat men billigare.
En fruktansvärd upplevelse med överpriser. Gå inte dit!!
Personen som färgade och klippte mitt hår lyssnade inte alls på mina önskemål eller bilder jag visade upp. Talade om att jag ville bli mörkare med skiftande slingor och hon börjar med att ljusa upp. Kändes som att hon inte visste vad hon höll på med då hon slet och drog i håret så att det gjorde konstant ont, mosade ihop paketet med folieslingorna och vid ett tillfälle tappade penseln på golvet och tog upp den som ingenting och fortsatte trots hår från golvet fastnade på den.... Både äckligt och oproffessionellt. När hon gjorde bottenfärgen hade jag färg i hela pannan, nacken och öronen samt att hon skvätte så att det fastnade på mina händer, mycket färg satt kvar när jag kom hem... När hon sköljt ut allting och skulle "stylea", fönade och borstade hon mitt hår, inga produkter eller något. För detta ville dem ha 2500kr.
Det första min frisör gjorde var att börja prata om hur hemskt mitt hår är och fortsatte resten av min vistelse med att försöka sälja på mig någon dyr behandling. Drog till och med in en kollega för att bekräfta hur dålig kvalite mitt hår har och att jag absolut behöver få nån gegga i håret för 1200kr. I övrigt så var själva klippningen okej, men att försöka mobba kunder till att köpa produkter och behandlingar är under all kritik.
Klippt mig här en gång tidigare och har blivit nöjd. Denna gång blev en mardröm, var inne i måndags och frågade en äldre tjej i kassan om det fanns någon ledig frisör. Hon sa att hon kunde klippa mig, hon stack ut väldigt mycket så jag blev först lite tveksam eftersom hon inte gav mig intrycket av att vara frisör, utan att hon bara stod i kassan. Men ville inte vara otrevlig så jag gick med på det.
Visar henne en referensbild för att hon ska förstå längden jag önskar. Hon kollar knappt på bilden, jag försäkrar mig om att hon har koll på längden vilket hon fnyser att det där har hon stenkoll på.
Innan vi ens sköljer av håret så börjar hon med trimmern "Jag var här för 4 månader sen, med samma referensbild och då körde vi inte trimmer?" sa jag till henne. Sen gick det utför. Hon stank rök och var fruktansvärt otrevlig. Trist. jag ju resten av personalen. Fick betala fullpris. När jag konstaterade att jag blev missnöjd suckade hon och sa "det är vad du ville ha". Akta er för henne. Annars har jag haft bra erfarenhet på stället.

Quick Facts About Hair Cut

Hair Cut är en modern och trendig frisörsalong som ligger på Danmarksgatan 42 i det vackra området Kista i Sverige. Salongen är känd för sitt professionella team av frisörer och den höga kvaliteten på sina tjänster. Med en avslappnad atmosfär och en passion för kundens önskemål, är Hair Cut den perfekta platsen för att få en fantastisk och personlig upplevelse.
Beläget i hjärtat av Kista, är Hair Cut bekvämt beläget och lätt att komma till. Vare sig du är bosatt i området eller bara besöker, kan du enkelt hitta salongen på Danmarksgatan 42. Dess läge gör att det är lätt att kombinera ett frisörbesök med andra aktiviteter i området, som shopping och restaurangbesök. Hair Cut är nära tillgängligt för alla och erbjuder en välkomnande miljö för alla åldrar och kön.
Från det ögonblick du kliver in i salongen, kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen. Det vänliga och professionella teamet på Hair Cut har som mål att göra varje kund nöjd och självsäker genom att ge dem den bästa möjliga frisyren. Salongens moderna och stilrena inredning skapar en avslappnad atmosfär där kunder kan känna sig bekväma och njuta av sin tid på salongen.
Hair Cut erbjuder ett brett utbud av tjänster för både män och kvinnor. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig färgning eller en elegant styling inför en speciell händelse, så kan den erfarna personalen på Hair Cut göra dina drömmar till verklighet. De frisörer som arbetar på salongen är dedikerade till sitt yrke och håller sig alltid uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna. Du kan känna dig trygg i att veta att du får den bästa möjliga behandlingen och att dina önskemål blir uppfyllda.
En av de stora fördelarna med att besöka Hair Cut är den personliga och individanpassade upplevelsen. Varje kund blir behandlad som en unik individ och frisyrerna skapas med hänsyn till deras personliga stil och önskemål. Det professionella teamet lyssnar noggrant på vad du önskar och ger råd och tips utifrån deras erfarenhet och expertis. På Hair Cut är din tillfredsställelse av största vikt och frisörerna arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar varje gång.
Detta engagemang för hög kvalitet och personlig service har gjort Hair Cut till en populär destination för kunder i Kista och dess omgivningar. Många av salongens kunder återkommer regelbundet för att få sin favoritfrisyr underhållen eller för att testa nya trender och utseenden. De positiva recensionerna och rekommendationerna från nöjda kunder talar för sig själva och fortsätter att inspirera Hair Cut att leverera det bästa till sina kunder varje dag.
Sammanfattningsvis är Hair Cut på Danmarksgatan 42 i Kista, Sverige, platsen där du kan förvänta dig en modern och professionell frisörupplevelse. Salongens dedikerade och erfarna frisörer, tillsammans med deras önskan att göra varje kund nöjd och självsäker, gör det till en idealisk plats att ta hand om ditt utseende. Oavsett om du behöver en vanlig klippning eller vill prova på en trendig frisyr, kommer Hair Cut att överträffa dina förväntningar och lämna dig med ett strålande leende och en fantastisk frisyr. Besök Hair Cut på Danmarksgatan 42 och upplev den bästa frisörupplevelsen i Kista!


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 09:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 09:00 PM
Thursday 10:00 AM - 09:00 PM
Friday 10:00 AM - 09:00 PM
Saturday 10:00 AM - 09:00 PM
Sunday 10:00 AM - 09:00 PM
Monday 10:00 AM - 09:00 PM

How to go there

Location