Hero image

Gävle Barber 1

+46 73 651 51 61
Södra Kansligatan 4B, 802 52 Gävle Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Mycket bra klippning och bra pris, Dessutom bra service. Rekommenderar Verkligen!
Riktigt erfaren och duktig frisör, det märks att han tar stolthet I att klippa hår som en konstnär
Mycket bra! Duktig frisör med hög servicenivå och låga priser. ????
Enkel miljö men effektiv och prisvärd klippning och rakning
Väldigt duktig frisör!
Jag har hittat min nya barber!
Kan varmt rekommendera Alber, han är väldigt bra.
Bra och snabb på att klippa och ger bra resultat.
100% bästa faden i Gävle, rekommenderar starkt!

Quick Facts About Gävle Barber 1

Gävle Barber 1 är en väletablerad barberarsalong som är belägen på Södra Kansligatan 4B i staden Gävle, Sverige. Med sin centrala plats och överlägsen service har salongen blivit en favoritdestination för alla som söker en professionell och exklusiv herrfrisörtjänst.
Beläget i en charmig och historisk byggnad har Gävle Barber 1 skapat en unik och elegant atmosfär som genomsyrar hela salongen. Detta är verkligen en plats där modernitet möter tradition och där man kan känna sig bekväm och avslappnad under hela sin besök.
Gävle Barber 1 är mycket mer än bara en frisörsalong - det är en plats där man kan njuta av en fullständig barberarupplevelse. Med sin skickliga och passionerade personal erbjuder salongen allt från traditionell rakning till moderna klippningar och styling. Här finns även andra tjänster såsom skäggtrimning och färgning som kan hjälpa till att skapa en komplett och personlig look.
Salongens personal är inte bara erfarna och skickliga frisörer, de är också välutbildade inom de senaste trenderna och teknikerna inom herrens grooming. De förstår vikten av att lyssna på varje kunds behov och önskemål för att kunna leverera en skräddarsydd upplevelse och ett resultat av högsta kvalitet.
Gävle Barber 1 är även stolta över att använda enbart de bästa produkterna på marknaden. Genom noggrant utvalda produktsortiment kan salongen garantera bästa möjliga resultat och lämna varje kund känsla sig ny och fräsch efter varje behandling.
Det är inte bara det exceptionella handarbetet och de förstklassiga produkterna som gör Gävle Barber 1 till en unik destination. Kunderna får också möjligheten att njuta av en avkopplande och lyxig upplevelse. Från det ögonblick man kliver in genom dörren får man en personlig och professionell service som fokuserar på att skapa en bekväm och välkomnande atmosfär.
Salongens eleganta inredning och uppmärksamhet för detaljer bidrar till upplevelsen och gör att besökarna känner sig som hemma. Kunderna kan koppla av i de bekväma stolarna medan de behandlas av skickliga frisörer som arbetar med precision och omsorg.
Gävle Barber 1 är inte bara en plats där man kan få en fantastisk frisörtjänst, det är också en plats där män kan komma tillsammans och skapa en stark och positiv gemenskap. Salongen har blivit en mötesplats för både stamkunder och nya besökare som delar samma passion för att se bra ut och känna sig självsäkra.
Med sitt stora engagemang för kundnöjdhet och överlägsen kvalitet har Gävle Barber 1 blivit en av Gävles mest respekterade och populära barberarsalonger. Det är inte svårt att förstå varför människor återvänder gång på gång för att njuta av den fantastiska och professionella upplevelsen som de erbjuder.
Om du letar efter en frisörsalong som sätter sina kunders behov och önskemål främst, då är Gävle Barber 1 det självklara valet. Oavsett om du behöver en uppdatering av din frisyr eller bara vill unna dig lite avkoppling och uppfräschning, är deras skickliga personal redo att välkomna dig och hjälpa dig att se ut och känna dig på topp.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 02:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location