Hero image

Gamlestans Salong

+46 31 21 02 02
Brahegatan 6, 415 01 Göteborg Sweden
Open Today: Closed

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Jag bad om en kortare version av den frisyr jag hade när jag kom in men hade en helt annan när jag gick därifrån. Väldigt ojämnt resultat men det är inte konstigt när det hela bara tog 4-5 min. Var chockad när frisören började varva ner och fråga om jag var nöjd. Jag insåg direkt varför de var så billiga. Du får vad du betalar för.
Oseriös salong! Varit på många forvårdssalonger men denna va allt ifrån bra. Gick hem innan det va klart. 30 minuter fick jag vänta och så fort jag kommer in så ska hon ut och röka?!?! Grejerna hon skulle använda va både rostiga och smutsiga. Inte OK
Pedikyristen talar usel svenska och verkar knappast veta vad hon håller på med. Kan dessvärre inte rekommendera salongen.
Bra pris. Helt okej klippning, men absolut varit med om bättre. Lite svårt att kommunicera önskemål om hur man vill ha det.
Salongen var jätte bra, arbetarna var trevliga och klippte mig exakt som jag ville. De är proffs på deras jobb. Jag rekommenderar den här salongen.
Sämsta jag har varit med om. Helt ojämt! Förstörde mitt hår totalt
En riktigt bra frisör salong i gamlestaden hållplats skf super nöjd
De klippte för mycket hår. Men det blev fint

Quick Facts About Gamlestans Salong

Gamlestans Salong, beläget på Brahegatan 6 i Göteborg, Sverige, är en spännande och lockande plats som lockar besökare från när och fjärran. Med sin unika atmosfär och sina professionella tjänster har denna salong blivit en favorit bland både lokalbefolkningen och turister. Gamlestans Salong erbjuder en mängd olika skönhetsbehandlingar och avkopplande spa-upplevelser, vilket ger människor möjlighet att koppla av och vårda sig själva på bästa sätt.
Med sina 500 ord är Gamlestans Salong värt varenda stavelse. Salongen ligger belägen i Gamlestaden, ett historiskt område i Göteborg med anor från 1600-talet. Gamlestaden är känt för sina charmiga gränder, gamla hus och unika arkitektur, och Gamlestans Salong smälter väl in i denna idylliska omgivning. Salongen är placerad på Brahegatan 6, som har blivit känd som en av Gamlestadens mest populära gator. Med sin centrala placering är salongen lätt att hitta och är enkelt nåbar med både kollektivtrafik och bil.
När man stiger in på Gamlestans Salong möts man av en varm och inbjudande atmosfär. Salongen är elegant inredd med moderna detaljer och skapar en känsla av lyx och välbehag. Personalen är professionell och vänlig och strävar alltid efter att ge besökarna den bästa möjliga upplevelsen. Oavsett om man är ute efter en klippning, färgning, massage eller ansiktsbehandling så kan man vara säker på att man blir väl omhändertagen på Gamlestans Salong.
Salongen erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar, vilket ger besökarna möjlighet att ta hand om sig själva på sitt specifika sätt. Här kan man få en helt ny frisyr av professionella frisörer som är experter på att klippa, styla och färga hår. Om man vill unna sig själv en avkopplande massage eller ansiktsbehandling så finns det också möjlighet att göra det på Gamlestans Salong. Personalen använder enbart högkvalitativa produkter och tekniker som garanterar att man får en professionell och skonsam behandling.
För de som vill göra en total make-over erbjuder Gamlestans Salong även styling och makeup. Här kan man få hjälp med att hitta sin personliga stil och få tips och råd om hur man kan förbättra sin utstrålning. Salongen har ett stort utbud av olika produkter och verktyg som gör det möjligt att skapa den perfekta looken, oavsett om man ska på fest eller bara vill känna sig extra snygg en dag.
En annan populär tjänst som Gamlestans Salong erbjuder är nagelvård. Salongen har utbildade nagelteknologer som kan hjälpa till att ge naglarna den vård och behandling de behöver. Här kan man få både manikyr och pedikyr och välja mellan olika färger och mönster för att skapa den perfekta looken. Naglarna blir inte bara snygga utan också starka och välmående efter ett besök på Gamlestans Salong.
För att göra besöket ännu mer avkopplande och njutbart erbjuder Gamlestans Salong även olika spa-upplevelser. Här kan man boka in sig på en avkopplande massage, en ansiktsbehandling eller varför inte en hel dag med olika behandlingar. Salongen har skapat en avkopplande miljö med lugn musik, doftande oljor och avslappnande atmosfär så att man verkligen kan slappna av och njuta under behandlingarna.
Gamlestans Salong är inte bara en plats för skönhet och avkoppling, utan också för social samvaro. Salongen arrangerar regelbundet olika events där besökarna har möjlighet att träffas, mingla och lära sig mer om skönhet och välmående. Det kan vara allt från föreläsningar om hudvård till modevisningar och workshops där man får möjlighet att prova på olika behandlingar och produkter.
Sammanfattningsvis är Gamlestans Salong en extraordinär plats där skönhet och välbefinnande möts. Beläget på Brahegatan 6 i Göteborg, Sverige, erbjuder salongen en mängd olika skönhetsbehandlingar och avkopplande spa-upplevelser. Med sin eleganta inredning, professionella personal och breda utbud är Gamlestans Salong en plats där man kan koppla av, vårda sig själv och få en minnesvärd upplevelse.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location