Hero image

Frisörgänget

+46 121 131 01
Ågatan 21, 614 34 Söderköping Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Frisörgänget

Frisörgänget – Din destination för stil och skönhet i Söderköping, Sverige
Välkommen till Frisörgänget, din ultimata destination för stil och skönhet i hjärtat av Söderköping, Sweden. Beläget vid Ågatan 21, i en charmig och historisk stad som erbjuder allt från vacker arkitektur och natursköna omgivningar till en livlig och kosmopolitisk atmosfär, är vår salong en populär destination för alla som söker professionell hårvård och personlig service.
Med över 10 års erfarenhet och expertis inom skönhetsbranschen har vi på Frisörgänget byggt upp en stark och pålitlig kundbas. Vår passion för att skapa fantastiska hårstilar och se till att våra kunder känner sig nöjda och självsäkra när de lämnar vår salong är vad som driver oss att fortsätta leverera exceptionell service varje dag.
När du kliver in i vår moderna och välkomnande salong förstår du snabbt varför vi har blivit en favoritdestination för Söderköpings invånare. Vi sätter alltid våra kunders behov och önskemål i första hand och strävar efter att överträffa deras förväntningar varje gång. Vårt team av erfarna och kreativa frisörer är dedikerade till att skapa skräddarsydda frisyrer som framhäver varje individuell persons unika stil och personlighet.
Vårt breda utbud av tjänster gör att vi kan ta hand om alla dina hårbehov. Oavsett om du vill ha en trendig klippning, en färgförändring, en djärv stil eller bara en enkel trimning, finns vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina hårdagar-drömmar. Vår expertis sträcker sig även till fantastiska stylingar för speciella tillfällen som bröllop, fester eller andra festligheter. Vi kan garantera att ge dig den perfekta frisyren för varje tillfälle.
För oss på Frisörgänget är din skönhet och ditt välbefinnande lika viktiga som det estetiska resultatet. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet som är skonsamma mot både ditt hår och miljön. Vårt sortiment inkluderar professionella hårvårdsprodukter som är speciellt utvalda för att optimera din hårvård och bibehålla glans, styrka och hälsa i ditt hår mellan salongsbesöken.
Förutom vår enastående tekniska kompetens tror vi också på kundens helhetsupplevelse. Vi strävar efter att skapa en avkopplande och vänlig atmosfär där du kan koppla av och njuta av din tid hos oss. Vårt ständigt professionella och välkomnande team kommer att göra allt för att du känner dig bekväm och tillfredsställd under ditt besök.
För att boka din nästa session hos Frisörgänget behöver du bara ge oss ett samtal eller besöka vår webbplats för att hitta en bekväm tid som passar dig. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder regelbundet specialerbjudanden och kampanjer för att ge dig ännu mer värde för pengarna.
Oavsett om du har varit en trogen kund hos oss i flera år eller om du är ny på Frisörgänget, är du garanterad en överlägsen upplevelse och en perfekt frisyr varje gång. Vi hälsar dig varmt välkommen till vår salong på Ågatan 21, i den vackra staden Söderköping, Sweden. Låt oss hjälpa dig att uppnå enastående stil och självförtroende genom våra professionella tjänster och vårt engagerade team av frisörer. Vi ser fram emot att få ta hand om dig och ditt hår!


Best PlaceJuice Reviews

Varit kund i flera år och alltid bra service
Superproffsiga och trevliga frisörer som med kort varsel hittade tid för oss en helt proppfull lördag.
En som ville bli fin i håret har asperger och är både håröm, extra känslig för stress och nya bekantskaper, men den personen lämnade salongen med en ny frisyr och ett stort leende på läpparna.
Fem välförtjänta stjärnor från oss!
Trevlig personal, prisvärt men viktigast av allt blev väldigt nöjd med resultatet.
Rekommenderas.
Väldigt otrevlig personal, mycket hårdhänt även när jag sa till
Nancy är väldigt dyr och tyvärr har hon inte täckning för sina priser - 2500 kronor för slingor och toppning av håret. Jag blev nöjd med färgen men fick två gula tigerränder i luggpartiet som inte går att dölja. Tyvärr är Nancy inte heller så serviceinriktad. Jag ringde och påtalade felet för att ge henne en möjlighet att rätta till det. Hon var dessvärre ointresserad av att lyssna, hon sa att det var mitt fel som hade lite för höga förväntningar. Extremt dåligt bemötande kan inte bli annat än bottenbetyg. Trots historiens dyraste frisörbesök får jag tyvärr betala igen för att fixa ränderna i luggen.
Känner mig alltid nöjd när jag lämnar stället. Supertrevliga frisörer och mycket prisvärt. En extra stjärna till Mike som alltid förgyller klippstunden med positiva vibbar. Rekommenderas varmt.
Killen som klipper är riktigt dålig på det. Har han ens gesällbrev? Två gånger nu har det blivit katastrof. Trots bilder så fattar han inte hur kunden vill ha det. Kommer inte komma åter dit.
Nancy är en riktigt duktig frisör, från att vara mörk o gå ut som en blondin kändes helt underbart och dessutom med ett friskt hår plus att man fick mycket skratt under behandlingen , fint bemötande av salongen denna tjej får alltid fria händer hur duktig hon är ????

Frisörgänget Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location