Hero image

Bella Ciao Parturi Kampaamo Myyrmäki

+358 45 2791069
Iskostie 101600 Vantaa Finland
Open Today: 09:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair accessible entrance
  • Wheelchair accessible parking lot
Amenities
  • Restroom

Best PlaceJuice Reviews

Näin kaljuuntuvana miehenä uudessa parturissa käynti on riski. Sain kuitenkin vakuutteluja että ammattitaitoon kannattaa luottaa. Lopputulos tulisi olemaan hyvä.

Noh. Nyt näytän entistä kaljummalta ja vastaanotto kotona oli suorastaan järkyttynyt ”Oot ihan kynityn näköinen” ????????

Todella mukava parturi ja pääsi jonottamatta penkkiin. Hinta 20€ ei päätä huimannut.

Ystävällinen, ammattitaitoinen ja hyväntuulinen henkilökunta. Poikani haluavat käydä aina vain tässä parturissa.

Osaavaa ja nopeaa hiustenleikkuuta ja todella mukava henkilökunta. Vakkariparturi, johon liikkuu pidemmänkin matkan mielellään.

Erittäin hyvä ja mukava paikka. Suosittelen 5/5

Varsin mukavaa ja asiallista palvelua. Sisään pääsi lounasaikaan suoraan jonottamatta. Kuontalo keveni hyvällä tyylillä ja hinta tosiaan huokea 15e miehille.

Huomaamatta ajellut ohi ennen, kun sijainti on kauppakeskuksen ulkopuolella, mutta jatkossa tulee varmasti käytyä välttäen esim. M-Roomin jonottelua ja odottelua.

Täällä saa aina nauttia nopeasta ja siististä leikkauksesta taas kun tuosta Hairstopissa tai Mroomissa joissa joudut odottamaan 20 minuuttia ja sen jälkeen parturoinnissa menee +40min mikä on aivan absurdia miesten hiuksille.
Mukava omistaja ja muutenkin asiallinen meininki ehdottomasti alueen paras miesten parturi sekä myös nopein, suosittelen käymistä.

Erittäin laadukasta jälkeä halvalla, vaikka uuteen parturiin hyppääminen aina jännittää ???? aikaisemmin maksellut Groomista 38e, ja mielestäni täältä parempaa laatua paljon halvemmalla.

Kerran aikaisemmin kävin ja oli tosi hyvä kokemus (ilmeisesti tällöin oli omistaja paikalla leikkaamassa). Tänään leikkaajana oli joku toinen henkilö ja kokemus oli täysin päinvastainen:

Saavuin parturiin tänään klo 14. Palvelun jälkeen myyjä vaati maksua käteisellä vaikka maksupääte löytyi. Hain käteistä 15e automaatista viereisestä kauppakeskuksesta, ja kun tulin takaisin maksamaan, myyjä ei tarjonnut kuittia enkä myöskään nähnyt hänen lyövän rahoja kassaan. Kun pyysin kuittia, hän ei sellaista minulle erikseen tulostanut, vaan repäisi koneesta roikkuvasta kuittinauhasta jonkun edellisen asiakkaan kuitin minulle. Kellonaika tässä kuitissa oli 12.30, vaikka itse tulin parturiin maksamaan noin klo 14.15. Tosiaan tuli sellanen fiilis että 15e meni leikkaajan omaan taskuun eikä yrityksen kassaan. Lisäksi palvelu oli laiskaa ja kesti alle 5min, eikä lopputulos ollut lähelläkään sitä laatua mitä ensimmäisellä käyntikerralla sain.

Today

Opening Hours

Thursday 09:00 AM - 07:00 PM
Monday 09:00 AM - 07:00 PM
Friday 09:00 AM - 07:00 PM
Sunday 11:00 AM - 05:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 07:00 PM
Tuesday 09:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location