Hero image

Assi Hairdressing Salon

+46 40 40 05 52
Marknadstorget 23, 233 37 Svedala Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Superduktig o trevlig frisör bra att ha göra med fin service rekommenderas verkligen är återkommande kund pga fin service o bra priser mysig plats
Assi ger åter frisyren sitt bästa!! Han är ett Geni!! Den bästa frisör jag träffat under dom senaste 30 åren!!
Inte bra skulle klippa mig där när farsan var där kom ut med en racingbana på huvudet
Klipper sonen här. Snabb och duktig med barn. Sonen ser alltid fram emot klippning, han får oxå klubba efteråt.
Alltid trevlig, bra priser, snabb och duktig på de han gör
Noggrann, professionell och mycket trevlig. Rekommenderar Assi och sonen alla dagar i veckan.
Sonen är alltid nöjd
Passar mig perfekt, klippning och rakning med kniv på runt en halvtimme. Mycket trevlig salong.

Quick Facts About Assi Hairdressing Salon

Assi Hairdressing Salon - Din drömdestination för fantastisk hårvård och styling i Svedala, Sverige
Välkommen till Assi Hairdressing Salon, en exklusiv och livlig frisörsalong belägen på Marknadstorget 23, i hjärtat av Svedala, Sverige. Vi är stolta över att vara din ultimata destination för skönhet och välbefinnande när det kommer till professionell hårvård och styling. Med över 10 års erfarenhet och en passion för att leverera enastående resultat, strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och ge dig den makeover du längtar efter.
När du kliver in genom dörren till Assi Hairdressing Salon välkomnas du av en varm och vänlig atmosfär. Vårt team av skickliga och kreativa frisörer erbjuder en bred variation av tjänster för både kvinnor och män. Oavsett om du drömmer om en trendig och modern klippning, en färgförändring som kommer att framhäva din personlighet eller en glamorös styling för en speciell tillställning, så kan vi garantera att du kommer att lämna salongen med ett stort leende på läpparna.
Vår personal är välutbildad och uppdaterad med de senaste trenderna inom hårvård och styling. Vi strävar alltid efter att förstå dina behov och önskemål för att kunna skräddarsy en unik behandling som passar just dig och din stil. Vi tar oss tid att lyssna på dig och genomföra en grundlig konsultation innan vi påbörjar något arbete, för att säkerställa att vi är helt på samma sida när det gäller din vision. Ingen detalj är för liten för oss och vi är övertygade om att vår noggrannhet och precision kommer att ge dig resultat som du kommer att älska.
För att garantera att vi använder endast de bästa produkterna på ditt hår, samarbetar vi med några av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen. Vi använder oss av högkvalitativa schampo, balsam och stylingprodukter som passar just din hårtyp och behov. Vi arbetar endast med produkter som vi litar på, eftersom vi tror att endast det bästa är tillräckligt bra för våra kunder.
Vår salong är inredd med moderna och bekväma möbler för att du ska kunna koppla av och njuta av din upplevelse hos oss. Vi prioriterar ditt välbefinnande och vi vill att du ska känna dig som hemma i vårt trivsamma och professionella utrymme. Medan du får ditt hår behandlat, kan du sitta tillbakalutad och njuta av en kopp kaffe eller te, medan våra experter tar hand om just dig.
Utöver våra vanliga hårvårdstjänster erbjuder vi även specialbehandlingar som hårbottenmassage och hårinpackningar för att ge ditt hår extra näring och återfuktning. Vi strävar efter att upprätthålla en överlägsen standard när det kommer till kundservice, och vår målsättning är att du ska känna dig omhändertagen och lycklig varje gång du besöker oss.
På Assi Hairdressing Salon tror vi att en fantastisk hårvårdsupplevelse inte bara handlar om att lämna med en fantastisk frisyr, utan även om att känna sig trygg och uppfriskad inifrån och ut. Vi värdesätter varje individ som kliver in genom våra dörrar, och strävar efter att skapa en personlig relation med våra kunder. Vi vill vara en del av ditt hårvårdsteam och hjälpa dig att uppnå dina hårmål på bästa möjliga sätt.
Så varför vänta? Boka din nästa hårvårdsupplevelse hos Assi Hairdressing Salon idag och låt vårt fantastiska team ta hand om dig. Oavsett om du behöver en uppdatering av din nuvarande frisyr, en förvandling för ett speciellt tillfälle eller bara en avkopplande och lyxig stund för dig själv, så kan vi garantera att du kommer att lämna oss med ett leende på läpparna och ett vackert hår att vara stolt över.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location