Hero image

Terminalfrisörerna AB

+46 8 120 573 04
Järfällavägen 130, 177 64 Järfälla Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Det här stället är bra för den som inte gillar att klippa sig.
* Snabbt (10-15 min).
* Billigt (220 kr för herrklippning).
* Inget snack.
* Ganska snygg frisyr.
Anledningen till att det blir 4/5 är:
* Inte superhärligt ställe att vara på.
* Hemsidan är helt värdelös.
Jag försökte boka via hemsidan, men när jag såg att den inte gick att använda gick jag in och fick en tid direkt.
Very nice shop.. staff is friendly and cost is affordable.. located in Jakobsberg bus terminal..highly recommended.. cheer’s
Jag hämtade min son hit och tänkte att han skulle få en bra klippning. Jag hade fel. De rakade av nästan av all hans hår och gjorde han ledsen. Han kom in med fullt av hår och lämnade som ett flintskallig ägg. Jag är besviken och hoppas att ni som läser detta inte går dit.
Oprofessinella, respektlösa mot kund och pratar arabiska blandning svärord om kunden delar sin åsikt eller visar sin missnöje. Tränger kunden genom att komma på kunden och har dåligt attityd och även hotfullt känsla för kunden känns. Inte har bra kommunikationer och behärskar inte språket. Anmäld de för förstörande av mitt hår stil till ARO. Bad han klippa enligt bild och han tittat på sedan klippt urusel.
Istället att be om ursäkt visade dåligt attityd och hans ena kollega bakade upp hans dåligt beteende medan den andre var förstod att han gjorde fel och borde ha lyssnat.
Helt otroliga frisörer, jätte bra klippning blir alltid lika nöjd när jag går därifrån, jag klipper mig hos George han är en av dom bästa men alla är duktiga på sitt sett. Värt ett besök!!
Mycket bra frisörer. Dem Fick se din frisyr snabbt och billigt. Det ändå dåliga är dem inte är så sociala av sig.
Mycket duktiga frisörer!
Billigt och alltid tillgängligt för drop in när jag kommer dit. Lite lotto angående resultatet, men så är priset också oslagbart typ. En gång av tre blir jag riktigt nöjd, två av tre halvnöjd.

Quick Facts About Terminalfrisörerna AB

Terminalfrisörerna AB är en välkänd och populär plats för alla som söker professionell hårvård och frisörrelaterade tjänster i Järfälla, Sweden. Beläget på Järfällavägen 130, i hjärtat av Järfälla, har denna salong lockat kunder från när och fjärran med sitt oöverträffade rykte och enastående hantverk.
Terminalfrisörerna AB öppnade sina dörrar för första gången för över 20 år sedan och har sedan dess blivit ett av de mest ansedda namnen inom frisörbranschen i området. Med en dedikerad personal som består av erfarna och kunniga frisörer erbjuder denna salong en omfattande lista över tjänster som håller sig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna.
En av de främsta anledningarna till Terminalfrisörernas AB:s framgång är deras fokus på att skapa en unik och personlig upplevelse för varje kund som kliver in genom deras dörrar. Från det ögonblick du stiger in i salongen möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där tiden verkar stå still. Salongen är smakfullt inredd och skapar en avkopplande och bekväm miljö för alla besökare.
När du bokar en tid på Terminalfrisörerna AB kan du vara säker på att du kommer att behandlas med respekt, omtanke och professionalism av deras dedikerade personal. Varje frisör tar sig tid att noggrant lyssna på dina önskemål och förstå dina behov för att kunna skapa en frisyr som passar just dig. De använder bara de bästa produkterna och de mest avancerade teknikerna för att ge dig det resultat du önskar.
Oavsett om du är ute efter en klassisk klippning, en trendig färgförändring eller en fantastisk uppsättning inför ett speciellt tillfälle, kommer Terminalfrisörerna AB att överträffa dina förväntningar. Deras frisörer har en bred kunskap och erfarenhet av olika stilar och tekniker, och är alltid uppdaterade med de senaste trenderna inom hårvård. De kan ge råd och vägledning om vilka stilar och färger som skulle passa bäst för din ansiktsform och personlighet.
En annan anledning till att kunder återvänder till Terminalfrisörerna AB är deras engagemang för att erbjuda en överlägsen kundservice. Salongen är känd för sin effektivitet och punktlighet som säkerställer att du inte behöver spendera onödig tid på att vänta. Personalen är vänlig och tillmötesgående, och gör allt för att du ska känna dig bekväm och nöjd under hela besöket.
Förutom det omfattande utbudet av hårvårdstjänster erbjuder Terminalfrisörerna AB också andra skönhetsbehandlingar såsom ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr. Denna salong är verkligen en komplett skönhetssalong där du kan förnya dig från topp till tå. Oavsett om du är ute efter en avkopplande spabehandling eller ett ansiktslyft, kan du vara säker på att personalen på Terminalfrisörerna AB har expertisen och erfarenheten för att ge dig en lyxig och avkopplande upplevelse.
Terminalfrisörerna AB är en plats där skönhet, professionalitet och välmående förenas. Med deras oöverträffade kundservice, skickliga frisörer och omfattande utbud av tjänster är det ingen överraskning att denna salong har blivit synonymt med kvalitet och exklusivitet i Järfälla. Så oavsett om du behöver en klippning, en färgning eller en spabehandling, kan du luta dig tillbaka och låta Terminalfrisörerna AB ta hand om dig och ditt hår.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location