Hero image

Självfallet på Carls Åby

+46 586 334 44
Carls Åbyvägen 22, 691 33 Karlskoga Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Har aldrig blivit besviken, alltid ett bra resultat, goda råd och tips.
Såå trevligt bemötande! Dom vet hur dom hanterar saxen! Kommer absolut att fortsätta min klippning här! Var där idag 23/6 2022 å fick en så duktig kille! Nu blir dom aldrig av med mej ????????
Trevlig, vänlig tillmötesgående personal. Mycket nöjd med mitt första besök och kommer fortsätta åka hit ????
hur man klipper sig utan att behöva boka tid så kan man åka dit
Tyckte om henne som klipte mig. Är jätte nöjd.
Lika bra som alltid!
Bästa Frisören i Stan hela familjen klipper dig här
Ett gäng välutbildade frisörer som håller hög standard.

Quick Facts About Självfallet på Carls Åby

Självfallet på Carls Åby - Karlskogas oas för avkoppling och njutning
I hjärtat av den vackra staden Karlskoga i Sverige, ligger Självfallet på Carls Åby, en plats som erbjuder en unik kombination av avkoppling, natur och rekreation. Beläget på Carls Åbyvägen 22, bara några kilometer från stadens centrum, är denna plats en fristad bort från stadens liv och ett paradis för de som söker lugn och ro.
Självfallet på Carls Åby är omgivet av en fantastisk natur med gröna ängar, pittoreska skogar och en vacker sjö i närheten. Platsens skönhet är känd för att ge besökare en fysisk och själslig välbefinnande. En gång du kliver innanför grindarna möts du av en frisk luft och en harmonisk atmosfär som omedelbart förvandlar din stressiga vardag till ett lugnare tillstånd.
Denna oas av avkoppling erbjuder ett brett utbud av faciliteter som är utformade för att tillfredsställa behoven hos alla besökare, oavsett ålder och intressen. Om du är en sportentusiast kan du dra nytta av de utmärkta tennis- och padelbanorna, där du kan utmana dina vänner till spännande matcher. För dem som föredrar mer stillsam rekreation finns det möjlighet att hyra en kano eller en roddbåt och glida genom de stilla vattnen i den närbelägna sjön.
Självfallet på Carls Åby är också populärt för sitt spa- och wellnesscenter, där besökare kan njuta av avancerade behandlingar och njutningsfulla upplevelser. Här kan du behandla dig själv med massage, ansiktsbehandlingar eller ta ett avkopplande bad i den stora jacuzzin. För de som söker total avkoppling erbjuder centret även yoga- och meditationsklasser, där man kan öva på att finna både fysisk och mentala balans.
Maten och drycken på Självfallet på Carls Åby är inget mindre än en upplevelse i sig. Restaurangen här serverar en mängd läckra rätter som är tillagade med närproducerade och färska råvaror. Menyn erbjuder allt från lokala specialiteter till internationella smaker, och du kan vara säker på att hitta något för att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna. Personalen är varm och välkomnande, och strävar alltid efter att göra varje matupplevelse till något speciellt.
För de äventyrslystna finns det också möjlighet att delta i olika aktiviteter och evenemang som arrangeras på Självfallet på Carls Åby. Från guidade vandringar genom den omgivande naturen till spännande friluftsaktiviteter, finns det alltid något att göra för att hålla dig sysselsatt och underhållen. För barnen finns det en lekplats och aktiviteter anpassade för dem, såsom ansiktsmålning och pyssel.
Självfallet på Carls Åby är också stolt över att vara en plats för olika evenemang och fester. Oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllop eller en företagsgala, erbjuder denna plats en perfekt miljö och högkvalitativ service för att göra din särskilda dag oförglömlig.
Sammanfattningsvis är Självfallet på Carls Åby en plats som erbjuder besökare en unik upplevelse av avkoppling och njutning. Oavsett om du är ute efter att komma bort från vardagens stress eller bara vill njuta av den vackra naturen, kommer denna plats att ge dig allt du behöver. Med sitt breda utbud av faciliteter, vänlig personal och vacker omgivning, är Självfallet på Carls Åby verkligen en liten oas i Karlskoga.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location