Hero image

salon Rymi

+46 520 120 82
Drottninggatan 21, 461 32 Trollhättan Sweden
Open Today: 09:30 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Friendly and experienced stylists. Great service. Accept bookings too so saves time. Had a perfect hair cut. Nice and comfortable place.
Varit där 2 gånger, ojämnt klippt och fick betala 220 kr för en herrklippning trots att den ska kosta 190kr. Det som är bra är att det är billigt och går snabbt att få tid.
Bra service och har 1 kund parkering, annars finns det flera parkering på gatan. Har pensionär prise
Salongen rymlig. I regel kort vänterid. Bara beställ hur klippningen ska vara eller lita på frisörens omdöme. Går ut välklippt, doftar gott och nöjd. Hyfsat pris.
Parkering Odenhuset eller parkering, utanför salongen, med lite tur.
Alltid trevligt och bra bemötande från de två bröderna. Snabb service och mycket bra priser. Rätt ställe om man helt enkelt vill klippa sig utan krångel.
Han klipper mig så bra och även gör slingor, Raymon. Har gått där i 15-20 år.
Trevlig och hjälpsam personal som klipper mitt hår med finess.
Väldigt fin salong med bra priser och trevlig personal.

Quick Facts About salon Rymi

Salon Rymi är en exklusiv skönhetssalong belägen på Drottninggatan 21 i Trollhättan, Sverige. Med över ett decennium av erfarenhet och en passion för skönhet och välbefinnande erbjuder vi våra kunder en helt unik och avkopplande upplevelse.
Salon Rymi är en oas mitt i stadens puls. När du kliver in genom dörren blir du genast omhändertagen av vår vänliga personal och skönhetsexperter. Vårt eleganta och moderna inredningskoncept skapar en avslappnad atmosfär, där våra kunder kan känna sig bekväma och samtidigt njuta av skönhetsbehandlingar i världsklass.
Vår skönhetssalong erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt från hårvård och nagelbehandlingar till ansiktsbehandlingar och massage. Vårt expertteam av professionella stylister, frisörer, hudterapeuter och massörer arbetar noggrant och noggrant för att tillgodose varje kunds unika behov och önskemål.
I vår salong är vi dedikerade åt att erbjuda endast de bästa produkterna och behandlingarna på marknaden. Vi samarbetar med ledande varumärken inom skönhetsbranschen för att säkerställa att våra kunder får de bästa resultaten och den bästa upplevelsen. Våra experter är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att kunna erbjuda toppmodern service.
I vår hårsalong erbjuder vi skräddarsydda klippningar, färgningar och styling. Oavsett om du vill ha en förändring av stil eller bara vill uppdatera din nuvarande frisyr, kan våra kreativa stylister hjälpa dig att hitta rätt look för dig. Vi erbjuder också skonsam hårfärgning och hårtillväxtbehandlingar för de som behöver det.
Vår hudavdelning erbjuder ett brett utbud av ansiktsbehandlingar som är anpassade efter dina specifika behov och hudtyp. Våra hudterapeuter använder bara de bästa professionella produkterna för att rengöra, återfukta och förbättra din hud. Vi erbjuder också avancerade behandlingar som mikrodermabrasion och kemiska peelingar för att lösa specifika hudproblem och förbättra hudens struktur och lyster.
Salon Rymi har också en nagelsalong där vi erbjuder professionell manikyr och pedikyr. Våra nageltekniker är skickliga på att skapa vackra och välskötta naglar, oavsett om du föredrar naturliga naglar eller förlängningar. Vi använder endast högkvalitativa produkter och tekniker för att säkerställa att dina naglar är hälsosamma och ser fantastiska ut.
För de som önskar en stunds avkoppling och välbefinnande erbjuder vi också avslappnande och terapeutiska massagebehandlingar. Våra massörer är experter på olika massagetekniker, inklusive svensk massage, djupvävnadsmassage och aromaterapi. Du kommer att kunna slappna av och återhämta dig från stress och spänningar, samtidigt som du njuter av en lugn och rofylld miljö.
Salon Rymi är inte bara en skönhetssalong, det är en plats där våra kunder kan komma för att koppla av, återhämta sig och känna sig omhändertagna. Vår salong är en plats där du kan fokusera på dig själv och din skönhet, och där du kan lita på att du får de bästa behandlingarna och produkterna. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och gör vårt bästa för att överträffa våra kunders förväntningar.
Välkommen till Salon Rymi på Drottninggatan 21 i Trollhättan, Sverige. Upptäck vår skönhetssalong och njut av vår professionella service i en avslappnad och lyxig miljö. Låt våra experter ta hand om dig och få dig att känna dig vacker både inuti och utanpå.


Today

Opening Hours

Tuesday 09:30 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:30 AM - 06:00 PM
Thursday 09:30 AM - 06:00 PM
Friday 09:30 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:30 AM - 06:00 PM

How to go there

Location