Hero image

Malek salong

+46 73 629 96 22
Visättravägen 25, 141 50 Huddinge Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Fantastiskt ställe. Mycket bra service och supertrevliga personal som arbetar
Anas är bäst!
Mycket fokuserad och noggrann.
Fantastisk personal som är mycket kunnig i sitt arbete!
Väldigt bra bemötande. Trevlig personal och bra stämning. Rekommenderas????
Smidigt att boka tid i websidan,trevliga och proffessionella personal.
Bra Bemötande och omtanke för drop in kunder. Vet inte vad han heter men snubben är världsklass
Mycket duktig och smart frisör.
Uygun fiyata, guzel hizmet. Herkese tavsiye ederim.

Quick Facts About Malek salong

Malek salong är en framstående skönhetssalong belägen på Visättravägen 25, Huddinge i Sverige. Med sin plats i hjärtat av Huddinge lockar salongen människor från när och fjärran som söker professionella och kvalitativa skönhetsbehandlingar. Salongen är känd för sitt engagerade och erfarna team av skönhetsexperter som strävar efter att leverera enastående service och skapa unika skönhetserfarenheter för sina kunder.
Malek salong är en modern och elegant skönhetssalong som erbjuder ett brett utbud av behandlingar och tjänster för att tillgodose sina kunders olika skönhetsbehov. Oavsett om du vill ha en avkopplande massage, en ansiktsbehandling för att fräscha upp din hud, eller en professionell manikyr och pedikyr, kan du vara säker på att Malek salong har något som passar dig. Med sin expertis och kvalitetsprodukter garanterar Malek salong att varje behandling är skräddarsydd för att möta varje kunds individuella önskemål och förväntningar.
Salongens huvudmål är att ge kunderna en trevlig och avkopplande upplevelse från början till slut. Från det ögonblick du kliver in genom dörrarna på Malek salong möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Salongen är elegant inredd och erbjuder en mysig och bekväm miljö där du kan slappna av och njuta av din behandling. Det dedikerade teamet på Malek salong är känd för sin vänlighet, professionalitet och uppmärksamhet på detaljer. De strävar efter att skapa en lugn och fridfull upplevelse för varje kund och ser till att varje behandling utförs med omsorg och precision.
Förutom sin höga standard när det gäller behandlingar, är Malek salong också stolt över att använda och erbjuda de bästa och mest kvalitativa produkterna på marknaden. Salongens skönhetsexperter har noggrant valt ut varje produkt som används under behandlingarna för att säkerställa att kunderna får de bästa resultaten och den mest effektiva behandlingen. För de som är intresserade av hemmavård, erbjuder Malek salong också ett brett utbud av produkter för att hjälpa kunderna att fortsätta ta hand om och förbättra sin skönhet och hälsa även efter att de har lämnat salongen.
Utöver att erbjuda traditionella skönhetstjänster, erbjuder Malek salong också specialiserade behandlingar för att uppfylla kundernas olika behov och önskemål. Oavsett om det är permanent hårborttagning, kosmetisk tatueringsproduktion eller tandblekning, kan du lita på att Malek salong har expertis och erfarenhet för att erbjuda de bästa resultaten. Salongens skönhetsexperter håller sig ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom skönhet och arbetar hårt för att erbjuda sina kunder de mest innovativa och effektiva behandlingarna.
Malek salong är inte bara en plats för skönhetsbehandlingar, det är också en plats för lyx och avkoppling. Salongen erbjuder sina kunder en chans att komma undan från vardagens stress och bekymmer och unna sig själva en stund av välbefinnande och njutning. Med sitt fantastiska team av skönhetsexperter, eleganta interiör och kvalitetsbehandlingar har Malek salong blivit en av de mest populära skönhetssalongerna i Huddinge och lockar kunder från när och fjärran.
Oavsett om du vill unna dig själv en behandling eller ge en present till någon speciell, är Malek salong det perfekta valet. Med sitt brett utbud av behandlingar och höga standard på service och kvalitet garanterar salongen att du kommer att lämna med ett stort leende på läpparna och känna dig som den bästa versionen av dig själv. Ge dig själv den behandling du förtjänar och besök Malek salong på Visättravägen 25, Huddinge.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 07:00 PM
Sunday 10:00 AM - 05:00 PM
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location