Hero image

Mahas Salon

+46 72 212 22 17
Skolgatan 37A, 831 45 Östersund Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Näsvax! Öroneldning! Klippning med önskvärt resultat och dessutom en lektion om Marockos förträfflighet.. allt till en billig peng
Jätte trevlig personal. De tar hand om deras kunder bra.
Gick hit baserat på tidigare recensioner, och det levde upp till förväntningarna. Trevligt bemötande och extra service av skägg utan extra kostnad. Tack!
Prisvärd, trevlig och duktig. Bra system med kölapp om det är kö och man behöver gå iväg tills det är ens tur. Fixar även håren i öronen och näsan samtidig vilket är en bonus.
Här får man näs och öronhår smidigt borttagna utan extra kostnad. Toppen!
Billigt och mycket bra frisör. Drop in. Lite lång väntetid ibland men är nummerlappar så fungerar bra ändå ????????
Billig bra men man kan få vänta länge på sin tur beroende på hur lång kön är.
Noggrann med bra resultat! Han fick fula mig att se bra ut!

Quick Facts About Mahas Salon

Mahas Salon är en exklusiv skönhetssalong belägen på Skolgatan 37A i Östersund, Sverige. Med sin centrala placering och enastående service, är Mahas Salon en av stadens främsta platser för avkoppling och eget välmående. Salongen erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och tar hand om sina kunder från topp till tå.
När man kliver in i Mahas Salon möts man av en harmonisk atmosfär och en elegant inredning som för tankarna till orientalisk lyx. Salongen är designad för att ge kunderna en känsla av avskildhet och ro, samtidigt som de erbjuds de senaste skönhetsbehandlingarna och en förstklassig upplevelse.
Ett av Mahas Salons mest populära tjänster är deras professionella hårvård. Salongens frisörer är välutbildade och har lång erfarenhet inom sitt område. Oavsett om det är en enkel klippning, färgning eller en avancerad styling, jobbar frisörerna på Mahas Salon med precision och omsorg för att skapa fantastiska resultat som överträffar kundernas förväntningar.
Förutom hårvård erbjuder Mahas Salon även en rad andra skönhetsbehandlingar. Deras erfarna hudterapeuter erbjuder allt från ansiktsbehandlingar och kemiska peelingar till avslappnande massage och kroppsbehandlingar. Salongen har specialiserat sig på att förbättra hudens kvalitet och föryngringsprocessen för att ge kunderna det bästa resultatet, oavsett hudtyp eller problem.
Mahas Salon är även känt för sin expertis inom nagelvård. Salongen har ett dedikerat team av nagelterapeuter som kan skämma bort dina händer och fötter med olika behandlingar. Både traditionella manikyr- och pedikyrbehandlingar samt mer avancerade gel- och akrylnaglar finns på salongens meny. Oavsett om du vill ha en enkel och naturlig look eller något mer extravagant och kreativt, kan Mahas Salon erbjuda de perfekta naglarna för dig.
För att komplettera skönhetens yttre tar Mahas Salon också hand om sitt kunders välbefinnande genom att erbjuda avslappnande massagebehandlingar. Salongens erfarna massörer använder olika tekniker och tryckpunkter för att minska spänningar och ge en djup avslappning. Oavsett om man vill ha en klassisk svensk massage eller föredrar en mer terapeutisk behandling, kan Mahas Salon skräddarsy massagen efter varje individs behov och önskemål.
Mahas Salon strävar alltid efter att ge sina kunder en upplevelse utöver det vanliga. Genom att använda sig av högkvalitativa produkter och moderna tekniker kan de garantera resultat av högsta kvalitet. Salongen har valt att samarbeta med ledande varumärken som Loreal, Wella och Dermalogica för att säkerställa att deras kunder får det absolut bästa inom skönhetsvård.
För att göra besöket på Mahas Salon ännu mer unikt och komfortabelt, erbjuder salongen även olika behandlingspaket och erbjudanden. Kunder kan välja mellan olika kombinationer av behandlingar, skräddarsydda för att passa deras individuella behov och önskemål. Genom att ge sig själv en hel dag av skönhet och avkoppling på Mahas Salon kan man verkligen unna sig själv lite egentid och njuta av förstklassig service.
Oavsett om man behöver en enkel uppdatering av sitt utseende eller vill ge sig själv en fullständig makeover, är Mahas Salon platsen att besöka. Salongens erfarna team består av skönhetsexperter som är dedikerade till att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen och hjälpa dem uppnå sina skönhetsmål. Med sin eleganta och avkopplande miljö erbjuder Mahas Salon en fristad för kunderna, där de kan koppla av och bli ompysslade i en lyxig och professionell atmosfär.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 11:00 AM - 06:00 PM
Saturday 02:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location