Hero image

Hair & Product

+46 16 541 25 00
Lundbladsvägen 6, 633 49 Eskilstuna Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Sehr netter und guter Friseur!!! Der ganze Laden hat eine super Atmosphäre!???? Das ist in Zukunft mein Friseur!!!????
Lägger in lite bilder före under efter. Asså jag är så sjukt nöjd. Hade ganska ojämn utväxt och tråkiga längder. Fick professionell konsultation innan bokning. Individuell service och överenskommelse om visionen. Arbetade snabbt, effektivt, sjuk kunnig, teknisk och mångfacetterad. Folieslingor, nyansering och klippning. Jag kommer definitivt gå tillbaka. Återigen, så sjukt nöjd! Stark Rekommendation från mig! :):):):)
Super nöjd med allt (hår & skägg)
Snabba, duktiga och jättetrevliga personal.
Stark rekommendation
Väldigt snabba o bra. :)
Blir aldrig lika nöjd med blekning av håret hos någon annan. Därav åker jag några mil fram och tillbaka för just denna salong!
Ville ha en lugg. Snabb drop in och vips så hade man snygg lugg.Bra råd och trevlig personal. Prisvärt!
Lågt pris är inte alltid = dålig kvalité. Dessa grabbar kan sin grej! Uppmanar alla att klippa sig på denna salong. Håller samma, om inte högre kvalité, som några frisörer nere på stan. Men till halva priset!
Såväl ytterst trevlig som proffsig personal. Korta väntetider vid drop-in. Man tar sig tid för individuella önskemål. I ett nötskal alltså: klar rekommendation för det här stället.

Quick Facts About Hair & Product

Hair & Product är en modern och trendig frisörsalong belägen på Lundbladsvägen 6 i Eskilstuna, Sverige. Med en idealiskt centralt läge är Hair & Product en plats där kunderna kan njuta av enastående hårbehandlingar och professionell service. Salongen är stolt över att erbjuda det bästa inom hårvård och skönhet, med ett dedikerat team av erfarna stylister och experter som strävar efter att uppfylla varje kunds unika behov och önskemål.
Välkomnande och inbjudande är ord som bäst beskriver atmosfären på Hair & Product. Från det ögonblick du kliver in i salongen möts du av en modern och elegant inredning, vilket skapar en avslappnad och bekväm miljö. Salongen är utrustad med den senaste tekniken och användning av högkvalitativa produkter är något som är centralt för stället. Detta i kombination med den vänliga och professionella personalen gör ditt besök till en minnesvärd upplevelse.
Hair & Product erbjuder ett brett utbud av hårbehandlingar och skönhetstjänster. Oavsett om du är ute efter en ny frisyr, en färgförändring eller bara enklare klippning, kommer våra duktiga stylister att ge dig den perfekta looken som passar din personlighet och stil. Salongen erbjuder även avancerade hårbehandlingar som färgning, slingor, permanent och keratinbehandlingar för att ge ditt hår en extra boost och glans.
Vårt team av experter är noga med att hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranschen. Vi deltar regelbundet i utbildningar och workshops för att hålla oss motiverade och inspirerade. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder de senaste teknikerna och innovativa stilar. Vårt mål är alltid att överträffa våra kunders förväntningar och lämna dem känslan av förtroende och lyx.
Hair & Product är också stolt över att erbjuda ett brett utbud av skönhetstjänster. Våra erfarna hudterapeuter erbjuder skönhetsbehandlingar som ansiktsbehandlingar, massage, manikyr och pedikyr för att ge våra kunder en total makeover. Vi använder endast de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa att våra kunder får den bästa kvaliteten och resultatet.
För att säkerställa en personlig och individuell upplevelse, erbjuder Hair & Product också konsultationer före varje behandling. Våra stylister och terapeuter lyssnar noggrant på våra kunders önskemål och strävar efter att förstå deras behov och livsstil. Genom att göra detta kan vi skapa en unik och anpassad look eller behandling för varje enskild person.
Hair & Product värdesätter också kundens tid och strävar efter att erbjuda en smidig och bekväm bokningsprocess. Vi har flexibla tidsintervall och är öppna för att diskutera och anpassa våra behandlingar för att passa dina behov och önskemål. Vi är dedikerade till att ge varje kund den uppmärksamhet de förtjänar och förse dem med en avkopplande och njutbar upplevelse.
Kom och besök Hair & Product på Lundbladsvägen 6 i Eskilstuna, Sverige och upplev vårt professionella och vänliga team, moderna atmosfär och innovativa behandlingar. Vi är övertygade om att vi kan ge dig den look du alltid har drömt om och överträffa dina förväntningar. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt hår- och skönhetsparadis.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location