Hero image

Gyllensvaans Klippsalong HB

+46 392 100 76
Järnvägsgatan 27, 565 32 Mullsjö Sweden
Open Today: Closed

Quick Facts About Gyllensvaans Klippsalong HB

Gyllensvaans Klippsalong HB är en prisbelönt frisörsalong belägen på Järnvägsgatan 27 i underbara Mullsjö, Sverige. Med sina passionerade frisörer och sitt högkvalitativa arbete har denna salong blivit en favorit bland lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran.
Placerad i hjärtat av Mullsjö, Gyllensvaans Klippsalong HB är en modern och elegant salong som erbjuder en mängd olika professionella frisörtjänster för både kvinnor och män. Från trendiga klippningar och färgningar till avancerade stylingar och hårvårdsbehandlingar - salongen strävar efter att förverkliga varje kunds önskningar och göra dem nöjda och självsäkra när de lämnar salongen.
Vad som verkligen sätter Gyllensvaans Klippsalong HB isär från andra frisörsalonger är dess engagerade och skickliga frisörer. Varje medlem i teamet är professionell och har genomgått omfattande utbildning för att kunna erbjuda enastående service och uppnå bästa möjliga resultat. De är väl insatta i de senaste trenderna inom frisörbranschen och är alltid redo att ge kreativa råd och idéer för att skapa en unik och personlig stil för varje kund.
Salongen är känd för sin varma och välkomnande atmosfär. Från det ögonblick du kliver in genom dörren blir du mött av vänliga ansikten och ett team som verkligen bryr sig om ditt välbefinnande och dina behov. Gyllensvaans Klippsalong HB strävar efter att skapa en avkopplande och trivsam miljö där kunderna kan koppla av och njuta av en förstklassig upplevelse.
Utöver de traditionella frisörtjänsterna erbjuder Gyllensvaans Klippsalong HB också skönhetsbehandlingar som gör att du kan känna dig ompysslad och föryngrad. Du kan njuta av en avkopplande ansiktsbehandling eller en lyxig manikyr och pedikyr för att komplettera din nya look. Salongen använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat och att din hud och ditt hår får bästa möjliga vård och näring.
Gyllensvaans Klippsalong HB är också involverad i samhället och stöder lokala välgörenhetsorganisationer. De tror på att ge tillbaka till samhället och har regelbundna insamlingar och evenemang för att bidra till att förbättra och stödja det lokala samhället.
En annan anledning till att Gyllensvaans Klippsalong HB är en favorit bland många är deras förmånliga priser och flexibla öppettider. De inser att dagens kunder har hektiska scheman och att det kan vara svårt att hitta tid för att ta hand om sig själva. Därför erbjuder de långa öppettider och är tillgängliga på både vardagar och helger. Du kan enkelt boka en tid som passar dig och vara säker på att du kommer att få en förstklassig behandling oavsett när du besöker salongen.
Gyllensvaans Klippsalong HB är utan tvekan ett måste för dig som söker en professionell och personlig frisörupplevelse i Mullsjö. Med sitt engagerade team, högkvalitativa tjänster och trevliga atmosfär kommer du garanterat att känna dig som ny när du lämnar salongen. Ge dig själv förmånen att bli omhändertagen och se ditt hår förvandlas till en fantastisk look - boka din tid på Gyllensvaans Klippsalong HB redan idag.


Best PlaceJuice Reviews

Alltid bra service och trevligt bemötande
Duktiga
Bra klippning o underhållning, drar ner med en stjärna eftersom den som klippte min lilla tös kallade mig morfar ????
Så duktiga frisörer, alltid nöjd!
Vänligt bemötande och bra service.
Lite smal ytterdörr att komma in med rullstol på egen hand. Väl inne går det bra att sitta kvar i rullstolen.
Bra och trevlig personal, värt priset och man kommer alltid ut nöjd
Jag är jättenöjd med klippningen.
Alltid lika trevligt och duktiga. Och det bästa av allt är gör precis som jag vill ha det❤⭐⭐⭐⭐⭐
Det är drop in för klippning jättebra eftersom jag kan komma på helt plötsligt att jag vill klippa mig????

Gyllensvaans Klippsalong HB Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 02:00 AM
Wednesday 09:00 AM - 02:00 AM
Thursday 09:00 AM - 02:00 AM
Friday 09:00 AM - 02:00 AM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 02:00 AM

How to go there

Location