Hero image

Björknäs Frisör

+46 8 747 77 17
Björknäs torg 11, 132 40 Saltsjö-boo Sweden
Open Today: 10:00 AM - 08:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Fantastiskt trevliga, fixar både hår och skägg till bra pris. Alltid flexibla och löser en tid när man behöver akut klippning. Rekommenderas varmt!
Norra Europas bästa frisör! Klippt mig där i 6 år och ingen annan har fått röra mitt hår sen dess. Bästa brori!
Bästa grabbarna i nacka. Alltid trevligt bemötande och resultatet blir alltid bra till ett bättre pris. Aldrig gått ifrån missnöjd
Jag blir alltid så nöjd! Går hit varje dag! Man kan välja att klippa där eller ta med hem ????
Stockholms bästa bröder, allt topp service.
10/10 i betyg, rekommenderar alla att klippa sig här.
Stockholms bästa frisör!! Kommer alltid ut därifrån nöjd, rekommenderar starkt
Bästa frisören i Stockholm! Kommer aldrig att gå till någon annan.
Väldigt trevligt bemötande med Ahmad i spetsen. Mycket duktiga och proffsiga. Rekommenderas varmt.

Quick Facts About Björknäs Frisör

Björknäs Frisör - Din professionella och välkomnande hårsalong mitt i hjärtat av Björknäs.
Beläget på Björknäs torg 11 i Saltsjö-boo, Sweden, är Björknäs Frisör en av områdets mest uppskattade och populära frisörsalonger. Med en passion för hår och skönhet erbjuder vi en professionell och personlig service för både dam- och herrklippningar. Vår expertis och vårt engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat har gjort oss till en favoritdestination för invånarna i Björknäs och dess omgivningar.
När du kliver in i vår välkomnande salong möts du av en avslappnad och trevlig atmosfär som genomsyrar hela stället. Vårt team av erfarna och utbildade frisörer står redo att lyssna på dina önskemål och behov för att skapa en unik frisyr som passar just dig. Vi tar oss tid att förstå din personlighet, stil och livsstil för att kunna skapa en frisyr som framhäver din naturliga skönhet och får dig att känna dig fantastisk.
Våra frisörer är dedikerade att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och styling. Vi är stolta över att använda högkvalitativa produkter och verktyg från välrenommerade varumärken för att säkerställa att ditt hår får den bästa möjliga behandlingen. Vi erbjuder allt från klassiska klippningar och färgningar till avancerade stylingtekniker och hårvård.
Förutom att erbjuda toppkvalitativ hårvård och service har vi också ett starkt fokus på kundnöjdhet. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och trivsam atmosfär där du kan koppla av och njuta av din tid hos oss. Våra frisörer är inte bara skickliga och professionella, de är också vänliga och lyhörda. Vi tar oss tid att verkligen kommunicera med dig för att garantera att vi förstår dina behov och förväntningar.
På Björknäs Frisör är vi stolta över att erbjuda en omfattande lista med tjänster som är utformade för att möta alla dina skönhetsbehov. Förutom klippningar och färgbehandlingar kan du också njuta av extra tjänster som hårinpackningar, styling för speciella tillfällen och till och med hårförlängningar. Oavsett om du vill ha en förändring av frisyr, en uppfräschning av färgen eller bara en avkopplande och lyxig behandling för ditt hår, så kan du vara säker på att vi kommer att leverera resultat i världsklass.
Vi strävar efter att skapa en varaktig relation med våra kunder och vi är tacksamma för det förtroende de visar oss genom att välja oss som deras föredragna frisörsalong. Vi är glada över att ha blivit en del av Björknäs samhälle och att kunna bidra till dess skönhet och stil. Oavsett om du är en stamkund eller besöker oss för första gången, lovar vi att du kommer att bli nöjd med din upplevelse hos oss.
Så nästa gång du behöver en professionell och personlig hårservice, kom och besök Björknäs Frisör på Björknäs torg 11 i Saltsjö-boo, Sweden. Låt vårt team av erfarna och passionerade frisörer ta hand om dig och ge dig den fantastiska frisyr du förtjänar. Vi ser fram emot att välkomna dig med öppna armar och ge dig den mest avkopplande och förlösande upplevelsen för ditt hår. Välkommen till Björknäs Frisör - där din skönhet är vår passion.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 08:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 08:00 PM
Thursday 10:00 AM - 08:00 PM
Friday 10:00 AM - 08:00 PM
Saturday 10:00 AM - 08:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 08:00 PM

How to go there

Location