Hero image

Agaton Sax-a-n

+46 35 12 12 59
Brogatan 52, 302 95 Halmstad Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Mycket prisvärt, snabbt och smidigt, lyhörda för "hur man själv vill bli klippt", inga krusiduller eller krångel, inget "jobbigt onödigt tjat" som hos damfrisörer, utan mycket trevliga och respektfulla killar som jobbar där. Rekommenderas varmt!
Billigt, trevliga anställda.. vad gäller kvalité så har dem inte gjort mig besvikna än ivarjefall. Det enda stället jag klippt mig dem senaste 5 åren eller så.
Trevlig och kompetent personal. Har alltid varit mycket nöjd när jag lämnat Agaton Sax.
Billiga, skickliga, klart bäst i Halmstad. även väldigt trevlig personal.
Here an Iranian hairdresser works and he knows his job. I paid 180 SEK and it is much cheaper than other salons in the city. Also drop-in, so it is a full package for me.
Killen som klippte mig idag saknar totalt kunskaper om yrket. Kommer hem med ett o ett halv ögonbryn. Hår som är klippt ligger kvar i hela huvudet... Det var bättre innan på detta stället. Hade fått samma resultatmed en blåslampa för 89kr på biltema
Alltid trevlig personal. Klippning ok och billigt.
Alltid trevligt bemötande, drop in, snabb och bra klippning. Tar Swish betalning

Quick Facts About Agaton Sax-a-n

Agaton Sax-a-n, beläget på Brogatan 52 i Halmstad, Sverige, är en plats som lockar besökare från när och fjärran. Denna charmiga och unika plats är känd för sin imponerande samling av antikviteter och vintageföremål. Med sitt läge i den vackra staden Halmstad får besökare möjlighet att uppleva både historien och kulturen som denna plats har att erbjuda.
Brogatan 52, där Agaton Sax-a-n är beläget, är en av de mest kända gatorna i Halmstad. Gatan präglas av sin unika arkitektur och charmiga atmosfär. Att bara gå längs gatan är en trevlig upplevelse i sig, men det är inne i Agaton Sax-a-n som besökarna verkligen kan uppleva en nostalgisk resa tillbaka i tiden.
Agaton Sax-a-n är synonymt med antikviteter och vintageföremål. Här hittar man allt från möbler och konstverk till smycken och kläder. Var och en av dessa föremål berättar en egen historia och bjuder in besökarna att utforska det förflutna genom sina föremål. Det är som att kliva in i en tidsmaskin och resa tillbaka till en annan era.
Samlingen av antikviteter och vintageföremål på Agaton Sax-a-n är oöverträffad. Varje föremål har noggrant valts ut och kommer med sin egen bakgrundshistoria. Medan vissa föremål kan vara dyra och exklusiva är det också möjligt att hitta unika och prisvärda skatter. Det finns något för varje besökares smak och plånbok på denna fantastiska plats.
Personalen på Agaton Sax-a-n är kunniga och passionerade om antikviteter och vintageföremål. De är alltid till hands för att ge råd och guida besökare genom deras upptäcktsresa. Personalen har en djup förståelse för varje föremåls historia och kan berätta intressanta anekdoter om dem. De är alltid glada att dela sin expertis och passion med besökarna.
Agaton Sax-a-n är så mycket mer än bara en affär. Det är en plats för människor att mötas och dela sina gemensamma intressen. Här finns möjlighet att träffa likasinnade människor som delar passionen för antikviteter och vintageföremål. Detta gör Agaton Sax-a-n till en levande gemenskap som fortsätter att locka både lokalbefolkning och turister från hela världen.
Utöver antikvitetsbutiken är Agaton Sax-a-n också känt för sina regelbundna evenemang och utställningar. Dessa evenemang ger besökarna en chans att fördjupa sin kunskap och upptäcka nya intressen. Det kan vara allt från föreläsningar om specifika tidsperioder till workshops om restaurering av antika möbler. Det är genom dessa evenemang som Agaton Sax-a-n strävar efter att inspirera och engagera sin publik och skapa en levande kultur kring antikviteter och vintageföremål.
Halmstad som stad ger också en fantastisk bakgrund till Agaton Sax-a-n. Med sin rika historia och vackra arkitektur är det ett perfekt komplement till denna antikvitetshandels charm. Besökare som kommer hit kan njuta av att utforska Halmstads gamla stadskärna och upptäcka dess historiska sevärdheter och mysiga kaféer.
Agaton Sax-a-n är helt enkelt en plats som inte får missas för alla antikvitetsentusiaster och vintageälskare. Med sin imponerande samling, kunniga personal och levande gemenskap är det en plats som erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse. Oavsett om man är ett etablerat namn inom antikvitetshandel eller nyfiken amatör, är Agaton Sax-a-n en destination där historien kommer till liv. Välkommen till Brogatan 52 och upptäck Agaton Sax-a-n!


Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location